Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(daffni @ 2012 03 24, 22:38)
sazines tureki:)

isivaizduoji - be telefono jau trecia diena tupiu, palikau ji isksikrovusi masinoje, masina garaze ir eit pasiimt nenoriu...taip ramu be jo cool.gif

O jei apie stala tai jis is galvos niekaip man neiseina. Nors man jo visai nereikia, bet nueisiu nufotografuot. Isimylejau as ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 25, 11:26)
isivaizduoji - be telefono jau trecia diena tupiu, palikau ji isksikrovusi masinoje, masina garaze ir eit pasiimt nenoriu...taip ramu be jo  cool.gif

O jei apie stala tai jis is galvos niekaip man neiseina. Nors man jo visai nereikia, bet nueisiu nufotografuot. Isimylejau as ji  wub.gif

Lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
paieskojau visagaliame internete ir radau.
va toks va
user posted image
dar dedasi su intarpai ir pasididina iki 2,5m mazdaug
o siaip kai apvalus tai ~110cm mazdaug
man tai jis labai patiko wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=mamaSandra,2012 03 25, 18:03]paieskojau visagaliame internete ir radau.
va toks va
user posted image
dar dedasi su intarpai ir pasididina iki 2,5m mazdaug
o siaip kai apvalus tai ~110cm mazdaug

O jisai pasirode tau kokybiskas? tvirtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 25 kovo 2012 - 20:14
O jau stalo grazumas,kad man kas toki wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Bet jis toks pieno baltumo ?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 25, 21:18)
O jau stalo grazumas,kad man kas toki wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Bet jis toks pieno baltumo ?

taip, pieno baltumo.

Dar toje parduotuveje buvo pieno spalvos rojalis wub.gif
tik neisbandziau kaip groja, toms kuriu vaikai groja arba pacios tai labai saunus derinukas wub.gif
Tas rojalis ne koncertinio dydzio, toks kaip ~trys pianinai mazdaug, bet turint vietos toki pastatyt wub.gif
Atsakyti
Gaila, kad man iki Klp daugiau kaip 200 km verysad.gif verysad.gif Vaziuociau nors paziureti blush2.gif

Kaip manote, ar verta i busimus namus jau dabar si bei ta supirkti??? Man vis toks jausmas - "o jei paskui neberasiu".
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 03 24, 22:13)
Cobre, turi tuos bra ikejinius? buk gera, nufotkyk ax.gif idomu, kaip gyvai ant sienos atrodo..butent, kad nenoriu daug moket uz lempas prie lovos..esu nuziurejus brangesnius pakabinamus sviestuvus i miegamaji ir virtuve, tai reik taupyt bra saskaita biggrin.gif

ne as turiu, tiesiog esu dabar ne lietuvoje, ir ten kur apsistojusi dabar, tai pas seimininkus miegamajame tokie yra. bustas kada nors planuojamas pardavimui, tai nenoreta brangiu deti. su mielu noru ideciau nuotrauka, bet namai ne mano blush2.gif
paziurek internete, buna daug "gyvu" fotkiu.
Atsakyti
Gal kuri turite minciu, kaip provanso stiliaus name atrodytu koklinis zidinys ? 4u.gif Lyg ir noreciau tokio, bet ar nebus cia i pievas truputi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 25, 22:29)
Gal kuri turite minciu, kaip provanso stiliaus name atrodytu koklinis zidinys ? 4u.gif Lyg ir noreciau tokio, bet ar nebus cia i pievas truputi blush2.gif  blush2.gif

pas mus bus koklinis ir as tikrai nesuku galvos "i pievas ar i laukus" smile.gif
Juk kokliniai zidiniai tikrai nera modernus dalykas.
O tas musu pasakymas "provanso stiliaus" irgi toks diskutuotinas mirksiukas.gif , vienam viskas baltai sendintai ir jau provansas, o jei pazetum pas pacius prancuzus - isvis pasirodytu kitaip:)
As manau - darai tai kas tau grazu, patinka ir tavo supratimu "tinka provanso stiliui".
as pvz net nedrisciau apibudinti savo sodybos stiliaus kazkokiu vienu terminu rolleyes.gif toks misinukas:)))
Atsakyti

QUOTE(Cobre @ 2012 03 25, 22:20)
ne as turiu, tiesiog esu dabar ne lietuvoje, ir ten kur apsistojusi dabar, tai pas seimininkus miegamajame tokie yra.

aaa, supratau ax.gif
Atsakyti