Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 25, 21:42)
Gaila, kad man iki Klp daugiau kaip 200 km verysad.gif  verysad.gif Vaziuociau nors paziureti blush2.gif

Kaip manote, ar verta i busimus namus jau dabar si bei ta supirkti??? Man vis toks jausmas - "o jei paskui neberasiu".

manau neverta, norai dar keisis.
Kitaip busi "prirista" prie daikto, nes jau turi.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 25, 23:00)
pas mus bus koklinis ir as tikrai nesuku galvos "i pievas ar i laukus" smile.gif
Juk kokliniai zidiniai tikrai nera modernus dalykas.
O tas musu pasakymas "provanso stiliaus" irgi toks diskutuotinas mirksiukas.gif , vienam viskas baltai sendintai ir jau provansas, o jei pazetum pas pacius prancuzus - isvis pasirodytu kitaip:)
As manau - darai tai kas tau grazu, patinka ir tavo supratimu "tinka provanso stiliui".
as pvz net nedrisciau apibudinti savo sodybos stiliaus kazkokiu vienu terminu rolleyes.gif  toks misinukas:)))

Nu tada gal ne i pievas, tik reikia kazkaip neimti man labai prabangiu kokliu, nes iskris viskas is konteksto, kazkur buvau uzmaciusi tokius pieno baltumo, vieni ornamentuoti, kiti ne 4u.gif Kazkaip nelabai uztaikau internete, kad tokio stiliaus namuose butu koklinis zidinys blush2.gif
Atsakyti
Tai dar mazai ziurinejate po neto platybes smile.gif as maciusi daug iterjeru su tokiais zidiniais wub.gif net savo zidinio nenoriu unsure.gif planuose yra jo keitimas.
Bus grazu pas jus,jei darysite kokliny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 26, 12:26)
Nu tada gal ne i pievas, tik reikia kazkaip neimti man labai prabangiu kokliu, nes iskris viskas is konteksto, kazkur buvau uzmaciusi tokius pieno baltumo, vieni ornamentuoti, kiti ne 4u.gif Kazkaip nelabai uztaikau internete, kad tokio stiliaus namuose butu koklinis zidinys blush2.gif

tada perziurekite sio pavadinimo ankstesnes temas.
Ten buvo detos nuorodos ir nuotraukos tokiu zidiniu.

Jei daffni nepatinges - gal dar karta ikels, bet siaip ta info tikrai buvo ikelta. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

Sveikos,
Aplekiau vakar, norejau skambuti lauko nisipirkt, nu nieko grazaus...
Garso nera kokio noriu... visokios nesamones kvaksi....

Gal kuri turit issisaugojusi nuoroda kokia nors, kur graziu (ir nelabai brangiu) klasikiniu skambuciu gauti parsisiusti. Pamenu cia buvom apie juos diskutave neperseniausiai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 03 26, 12:33)
Tai dar mazai ziurinejate po neto platybes smile.gif as maciusi daug iterjeru su tokiais zidiniais wub.gif net savo zidinio nenoriu unsure.gif planuose yra jo keitimas.
Bus grazu pas jus,jei darysite kokliny 4u.gif

O tai koks Jusiskis?Man dar visai grazu, kai buna tik tokios ketaus krosneles (lyg ir taip vadinasi), Kedainiu sendaikciuose esu macius tokia visai nediduke, pvz., i vonia butu grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 26, 13:33)
tada perziurekite sio pavadinimo ankstesnes temas.
Ten buvo detos nuorodos ir nuotraukos tokiu zidiniu.

Jei daffni nepatinges - gal dar karta ikels, bet siaip ta info tikrai buvo ikelta.  4u.gif

Aga, panarsysiu dar, esu maciusi kazkieno toki balta, bet man kazko truko...Gal ne baltus koklius reikia deti..........
Atsakyti
Rasytee, matau tave apacioj tongue.gif
papasakok ar sofkes is UK parsivezei?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif truputį patrukdysiu ax.gif renkamės vonią ir su MB nuomonės išsiskyrė ax.gif

pati vonios patalpa nedidelė 200x270 cm palei langą būtų vonia
user posted image

man labiau šita
user posted image

MB šita
user posted image

aš galvoju kad mano variantas atrodytų lengviau ir gražiau, o MB galvoja, kad jo variantas praktiškiau , nes pati vonia tolygiai prisiremia prie sienos ir mažiau taškysis už vonios
g.gif
Atsakyti
Kadangi gulejusi abiejose,tai pirmoji grazesne,antroji praktiskesne ir gilesne.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 03 25, 23:00)
....O tas musu pasakymas "provanso stiliaus" irgi toks diskutuotinas mirksiukas.gif , vienam viskas baltai sendintai ir jau provansas, o jei pazetum pas pacius prancuzus - isvis pasirodytu kitaip:)
As manau - darai tai kas tau grazu, patinka ir tavo supratimu "tinka provanso stiliui".

negaliu neįsiterpus ax.gif .Kadangi nesu šios temos senbuvė, tai nenorėjau tokiu pasisakymu užpykdyti kitų forumo dalyvių, tačiau Jūs sau tai galite leisti...labai taikliai išsireiškėte drinks_cheers.gif , dar vienas iš pastebėjimų-man kažkaip įdomiai atrodo kai kuriamuose namuose "Provanso" stiliumi sienos yra ne tik baltai nudažomos, bet jų paviršius tarsi stiklinis padaromas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 27 kovo 2012 - 07:25
QUOTE(*Kristal* @ 2012 03 26, 22:18)
aš galvoju kad mano variantas atrodytų lengviau ir gražiau, o MB galvoja, kad jo variantas praktiškiau , nes pati vonia tolygiai prisiremia prie sienos ir mažiau taškysis už vonios
g.gif

TB teisus - antroji praktiskesne. Bet valysi tu, pagalvok apie tai. Be to svarbu, kokie kiti baldai dar stoves vonios k. Jei viskas bus ant "kojyciu", tokioje mazoje patalpoje taip pat graziai neatrodys.
Visu svarbiausia - pasimatuoti vonia. Jei vonia pakankamai siaura ir dar gili, man asmeniskai tokia labai nepatogi.

QUOTE(Astra777 @ 2012 03 27, 07:24)
negaliu neįsiterpus ax.gif .Kadangi nesu šios temos senbuvė, tai nenorėjau tokiu pasisakymu užpykdyti kitų forumo dalyvių, tačiau Jūs  sau tai galite leisti...labai taikliai  išsireiškėte  drinks_cheers.gif ,  dar vienas iš pastebėjimų-man kažkaip įdomiai atrodo kai kuriamuose namuose "Provanso" stiliumi sienos yra ne tik baltai nudažomos, bet jų paviršius tarsi stiklinis  padaromas smile.gif

nustebino toks poziuris rolleyes.gif .
Idomu kas is temos dalyviu galetu nesutikti su Jusu ar daffni nuomone 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 26, 22:53)
Rasytee, matau tave apacioj  tongue.gif
papasakok ar sofkes is UK parsivezei?

ne nepirkau dar , nusprendziau palaukti kol pabaigsim remontus
Atsakyti