Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 11:29)
Sveikos, as su skubiu klausimu, galbut kuri patarsit 4u.gif

Renkuosi gartrauki (tiksliau keiciu pries pusmeti nupirkta i kt modelis, nes anas sugedo), nusiziurejau tokius modeliukus
http://www.elica.com/oe/en/Smeraldo
sios serijos gartraukiai yra neapdirbto medzio ir juos reik dazyt, beicuot ar dar koki velnia su juo daryt -galbut kuri susiduret? Svarstau ar as cia papildomo vargo sau ant galvos neuzsikrausiu g.gif

Liniuxxx, man jis tiesiog prie tavo virtuves kazkaip nesiderina g.gif bent jau man taip atrodo blush2.gif mano supratimi, tai vistik virtuve turetu buti vientisa. stalas, kedes gali buti is kitos operos, svarbu deretu visuma, bet gartraukis nemanau, kad gerai, jog taip stipriai stilistiskai skirsis nuo virtuves. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 06, 13:29)
mergaites, ne i tema, bet taip sugraudino....
gal ir jus prisijungsit
http://www.supermama...;#entry53947389

aciu tau mamasandra, kad idejai nuoroda, buciau nesuzinojusi. O dabar siek tiek paremiau Linuka. Gal reikia ir i kitas temas ikelt? kad ir ne po daug mamos parems vis sis tas.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 03 09, 12:40)
Liniuxxx, man jis tiesiog prie tavo virtuves kazkaip nesiderina  g.gif  bent jau man taip atrodo  blush2.gif  mano supratimi, tai vistik virtuve turetu buti vientisa. stalas, kedes gali buti is kitos operos, svarbu deretu visuma, bet gartraukis nemanau, kad gerai, jog taip stipriai stilistiskai skirsis nuo virtuves.  g.gif

as apie gartrauki. norejau pasakyt, kad susiduriau. Mes dazem medi ta spalva kaip ir visa virtuve, ir dar ant tos vertikalios medines dalies klyjavos plyteles 10 ant 10 kaip ir virtuves sienoje. labai jaukus gartraukiukas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 12:29)
Sveikos, as su skubiu klausimu, galbut kuri patarsit 4u.gif

Renkuosi gartrauki (tiksliau keiciu pries pusmeti nupirkta i kt modelis, nes anas sugedo), nusiziurejau tokius modeliukus
http://www.elica.com/oe/en/Smeraldo
sios serijos gartraukiai yra neapdirbto medzio ir juos reik dazyt, beicuot ar dar koki velnia su juo daryt -galbut kuri susiduret? Svarstau ar as cia papildomo vargo sau ant galvos neuzsikrausiu g.gif

Pas mus toks bus, tai tiesiog nudazytas palei virtuvinio spalva ir tiek.
Atsakyti
Cobre, as tiesiog pasimetus, nes ner is ko rinktis, o koki tu gartrauki pas mane isivaizduoji? g.gif

skaidra111, daffni, o tik dazet pasirinkta spalva ir viskas? paskui lakuot ar dar koki biesa nereikia daryt? Pleaseee labai noriu pamatyt foto, nes per snd turiu apsispresti ar jamu toki varianta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 13:56)
Cobre, as tiesiog pasimetus, nes ner is ko rinktis, o koki tu gartrauki pas mane isivaizduoji? g.gif

skaidra111, daffni, o tik dazet pasirinkta spalva ir viskas? paskui lakuot ar dar koki biesa nereikia daryt? Pleaseee labai noriu pamatyt foto, nes per snd turiu apsispresti ar jamu toki varianta 4u.gif  4u.gif

Na niuansu nenutuokiu, nes tas gartraukis pas tuos, kas ir gamina virtuve. jie ji ir daze. as dar gyvai zinok nemaciau ax.gif tai tokia cia ir patareja....
Atsakyti
Oj blyn susiveliau blush2.gif
Daffni aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 09 kovo 2012 - 14:31
Liniuxx, čia lyg toks pats, kaip tu išsirinkai? g.gif
http://www.denzis.lt...s-alveus-hierro

bet man jis toks labai klasikinis ar net country stiliaus. sutinku su Cobre, kad prie tavo virtuvinių spintelių nesiderina jis, nes jei atmintis nepaveda, pas tave jos kaip ir modernios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 03 09, 14:41)
Liniuxx, čia lyg toks pats, kaip tu išsirinkai? g.gif
http://www.denzis.lt...s-alveus-hierro

bet man jis toks labai klasikinis ar net country stiliaus. sutinku su Cobre, kad prie tavo virtuvinių spintelių nesiderina jis, nes jei atmintis nepaveda, pas tave jos kaip ir modernios. g.gif

Moterys, tai ka pirkt?? biggrin.gif

Neturiu jokio kito varianto nusiziurejus, tai negi geriau pirkt ji modernu? na o virtuve mano nepasakyciau, kad moderni g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 08, 22:08)
ax.gif
o jerimtai, visai neblogai butu paplepet ta tema kaip namie sukurt klasikini geliu kampeli, gal turit ideju sia tema?

Kaktusai su klasika man nesiderina schmoll.gif ,o be to tai geles,kurioms reikia salcio ir skurdinimo,kad sulaukti ziedu,tad ziema rusys paciausia vieta jiems,ten klasikos ne kvapo biggrin.gif
O dabar tikrai renkuosi nete vaizdus su gelemis,vazonais.Man klasikiniame interjere grazu lapingos geles ar tai palmes.Namai be geliu-man ne namai blush2.gif lai nepyksta ant manes kas ju nemegsta.
Atsakyti
Liniuxx, o koks buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 09 kovo 2012 - 15:56
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 13:56)

skaidra111, daffni, o tik dazet pasirinkta spalva ir viskas? paskui lakuot ar dar koki biesa nereikia daryt? Pleaseee labai noriu pamatyt foto, nes per snd turiu apsispresti ar jamu toki varianta 4u.gif  4u.gif

daze ir klijavo tie kurie gamino pacia virtuve. iskart tais dazais kur ir virtuves fasadai, ten geri dazai tai po to jokio lakavimo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 14:45)
Moterys, tai ka pirkt?? biggrin.gif

Neturiu jokio kito varianto nusiziurejus, tai negi geriau pirkt ji modernu? na o virtuve mano nepasakyciau, kad moderni  g.gif

na, gal ne tai kad moderni (nors kaip kas tą moderną supranta..), bet nėra kad spintelės būtų klasikinės, su filingais ir pan. blush2.gif
tu gal įdėk savo virtuvės foto, kad tos, kas nematę, pamatytų, o kurios matę - geriau prisimintų, tada gal geresnių minčių visoms dėl gartraukio kils wink.gif arba gal kas moka su paintu ar kita programa ir galėtų tą tavo išsirinktą gartraukį tavo virtuvėj "prilipdyti" g.gif
Atsakyti