Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Noooriu naujos virtuves doh.gif doh.gif

Va kai statysim kita nama, tokiu klaidu nebepadarysiu, o dabar, kokius 5m, teks tenkintis tuo, ka turiu ax.gif

Aciu visoms uz patarimus 4u.gif

p.s. o idomu, kiek galetu kainuot pasikeist spinteliu dureles, na jei ne visas, tai bent jau virsutiniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 10 kovo 2012 - 11:22
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 12:19)

p.s. o idomu, kiek galetu kainuot pasikeist spinteliu dureles, na jei ne visas, tai bent jau virsutiniu g.gif

Ne dureles, o abejas virsutines spinteles reiktu pasikeist i vertikalias mirksiukas.gif Tada ir su gartraukio pasirinkimu butu paprasciau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 10 kovo 2012 - 11:36
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 11:19)
Noooriu naujos virtuves doh.gif  doh.gif

Va kai statysim kita nama, tokiu klaidu nebepadarysiu, o dabar,  kokius 5m, teks tenkintis tuo, ka turiu ax.gif

jei tik viršutinių, tai neturėtų daug kainuoti, juk reikia lygių, be jokių profilių. o apatinių, sakyčiau, neapsimoka keisti, jei po 5 metų kitur keltis planuojat. gražiai ta tavo virtuvė žiūrisi, o jei viršutines pasikeistum, iš viso gražu būtų smile.gif
Atsakyti
Mamagabi, kaip idomiai atrodo g.gif

Tik gal tas spinteles visgi su langiukais reiktu padaryt, kaip as pradzioj ir norejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 11:19)
Va kai statysim kita nama, tokiu klaidu nebepadarysiu, o dabar,  kokius 5m, teks tenkintis tuo, ka turiu ax.gif

galiu nuraminti - net ir desimta nama statydama padarysi klaidu, tik kitokiu smile.gif .
Klaidas, kurias galima, reikia taisyti, jei jos nuolat erzina ir labai ilgai nelaukti, o tu, kuriu pataisyti negalima, geriau kuo greiciau pamirsti. Juk ir zmoniu tobulu nera, o pasitaisyti ar pasikeisti nelabai iseina biggrin.gif .
Atsakyti

o nenori jas nuimti ir lentynas padaryti? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
arba tokias,kaip per viduriuka?

user posted image

Atsakyti

nera cia nieko baisaus toj virtuvej 4u.gif deciau dar viena pakabinama spintele ant virsaus ir karnyza panasiai kaip cia:
user posted image
o jei aukscio neuztenka,tai tada tokia kaip lentinele virs spinteliu su karnyzu ir imontuojama gartrauki (kazkas tokio):
user posted image
man labiau kliuna ta kampine pakabinama spintele nei tos ilgos, bet viska imanoma "apzaisti" 4u.gif
pas mane pacia virtuvinio apacia su filingais tamsi (puikiai tiktu klasikai),o pakabinamos beveik baltos blizgios be rankeneliu biggrin.gif kai pribresiu tikrai klasikai namie- teliks pakabinamu spinteliu dureles pakeisti ir "karunas" uzsideti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 03 10, 12:44)
nera cia nieko baisaus toj virtuvej 4u.gif  deciau dar viena pakabinama spintele ant virsaus ir karnyza panasiai kaip cia:
user posted image
o jei aukscio neuztenka,tai tada tokia kaip lentinele virs spinteliu su karnyzu ir imontuojama gartrauki (kazkas tokio):
user posted image
man labiau kliuna ta kampine pakabinama spintele nei tos ilgos, bet viska imanoma "apzaisti"  4u.gif
pas mane pacia virtuvinio apacia su filingais tamsi (puikiai tiktu klasikai),o pakabinamos beveik baltos blizgios be rankeneliu  biggrin.gif  kai pribresiu tikrai klasikai namie- teliks pakabinamu spinteliu dureles pakeisti ir "karunas" uzsideti  biggrin.gif

thumbup.gif geri pvz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 03 10, 11:44)
...man labiau kliuna ta kampine pakabinama spintele nei tos ilgos, bet viska imanoma "apzaisti"  4u.gif
pas mane pacia virtuvinio apacia su filingais tamsi (puikiai tiktu klasikai),o pakabinamos beveik baltos blizgios be rankeneliu  biggrin.gif  kai pribresiu tikrai klasikai namie- teliks pakabinamu spinteliu dureles pakeisti ir "karunas" uzsideti  biggrin.gif

super racionalus pavyzdziai, tikra saunuole 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 kovo 2012 - 13:48
Aciu, merginos uz taiklius pvz, kaip visada -na ka as be jusu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 10 kovo 2012 - 15:56
Liniuxxx, gal ir velokai, bet Jusu virtuves komplekte klasikos nematau nei kvapelio, todel ir Jusu issirinktas Elikos gratraukis cia butu nei i tvora, nei i mieta. Nebent dureliu rankeneles, kurios mano supratimu cia netinka, nors is kitos puses kazkaip idomiai "surisa" i visuma virtuves komplekta su staliuku ir kedemis, kurie visai is kitos operos, bet prie ju gartrauki derinti butu jau visiski menai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 03 10, 16:08)
Liniuxxx, gal ir velokai, bet Jusu virtuves komplekte klasikos nematau nei kvapelio, todel ir Jusu issirinktas Elikos gratraukis cia butu nei i tvora, nei i mieta. Nebent dureliu rankeneles, kurios mano supratimu cia netinka, nors is kitos puses kazkaip idomiai "surisa" i visuma virtuves komplekta su staliuku ir kedemis, kurie visai is kitos operos, bet prie ju gartrauki derinti butu jau visiski menai biggrin.gif

Na ne tik rankeneles -plyteles taip pat provanso stiliaus biggrin.gif
Tiesa sakant sitas stiliu mixas man akiu nerezia, galbut jog zinau, kad siai dienai mazai ka galiu pakeist ax.gif
Atsakyti