QUOTE(alfija @ 2013 06 22, 09:40)
Jau rašiau. Džiaugiuosi kad patyrėt,, daugiau nepatirsit ir labai norėdama. Turiu platesnes galimybes įvertinti manau nei jūs. Jei važiuojat jau žinodama ką gausit, ko ne. Nors šiaip, šiaip, tai nemanau jog padėjo, būtų padėję, šiai dienai turėtumėt kitą situaciją, na bet Jūsų teisė tikėti. Nediskutuosiu.
QUOTE(alfija @ 2013 06 22, 13:56)
na kiek parėjo Roga nežinau, bet aš žinau ką praėjo mano vaikas, ir labai jau abejočiau kad jos vaikas gyvenime galėjo patirt ką nors panašaus. Eina, bus trečiokas. Jokio pykčio. Viena realybė. O galimybių įvertinti kolegų darbą- tikrai turiu didesnių nei Roga. Nustatinėti kas piktas, kas apsidžiaugęs per monitorių- daugiau nei keista. Ir dar , kaip tik tik many tos vilties ir yra, nes mano vaikui nustatė jog jis adaptuotis šeimoj(bet kokioj) negali. O aš va tuo vaiku tikiu, ir jo pastangas matau. O galų gale, kaip tik žmogus iš šeimos ir gali tam nepritampančiam vietos gyvenime paieškoti. Daugiau niekas ir neieškos. Tokių vaikų kaip jis iš vaiknamio, išėjus iš ten, jei išeis nepatekęs į socializacijos centrus- Pravieniškės, Alytus, Lukiškės tik ir laukia. Daugiau niekas.
Vario- gali būt kad painioju. Būtent- diagnozuot gal ir gali, bet ne iš karto tai ir įmanoma, ir viskas. O ką daryt toliau, kas toliau- bendrieji patarimai, kurių internete abstu. Režimas, lentelės, pagalvių daužymas, skaičiavimas, PS nupirkimas dėmesiui sukaupti. Bet tai visoms diagnozėms vienodi patarimai. Nei verkti, nei juoktis.
taip jūs nieko neskaitėte ir nežinote apie mano vaika
nežinau ko jūs tikėjotės iš ten kad vaikas išeis ir viskas išsispres

nežinau
aš iš ten su vaiku išėjau, su pagerėjimu, kuris jau nebenorėjo sau pakenti, kurio savivertė buvo nulinė. ten tiek gavau palaikymo, patarimo ir dėmesio. pasiėmiau vaika tikrai stipresnį nei atvykome, mes buvome dienos stacionare važiavau kas diena su vaiku ten.
taip gavome tik diagnoze, bet su šia diagnoze jau galėjau kurti, suteikė galimybės kur kreiptis lengviau, gauti sanatorija, kurti draugija, bendrauti kalbėtis su kitomis mamomis.
aš pati iš vaiknamio, daug kartų buvau paiimta mano mamos ir atiduota kaip šuniukas, nekalbėkite to su pykčiu. jums atrodo, viskas tik blogai. aišku aš jūsų nepažystu nemačiau, bet ką rašote žinokite šiurpa keliate ir jei taip bendraujate su savo vaiku iš vaiknamio baisu.
jei jūs viska darote ką internetas rašo, aš visada integruoju viska pagal savo vaika niekas netinka vienoda kiekvienam vaikui. mes ir ne taip ir seniai buvome VRC jei gerai pamenu 2009 m.