QUOTE(alfija @ 2013 06 23, 13:24)
čia ne depresija. Ką parašėt. Gyvenimas savo pasaulyje- yra vienas iš šizofrenijos požymių. Artimos giminės sera- paveldimumo liniją turi. Ir jie ramiai, kaip kiekvienam beveik- depresija.
. Depresija turi visai kitą kilmę ir kitus požymius. Net jei ytarti endogeninę kilmę(priežastis nežinoma susirgimo) tai tą reik dar įrodyti ir pagrįsti. Kuo remiantis, kokie tyrimai tai rodo. Kalba yra apie ligas. Taip siuntimą reikia gauti reikia iš savo gydytojo. Nebijoti, jei siūlys gultis. Nebijot ir viskas. Nebijot klausti, jei ką sakys nesuprantamo, pagal ką ir ką nustatė. Paaiškins, ir maloniai. Ten malonios moterys dirba. Nenustebti, ten vaikams duoda įvairaus darbo- ta prasme medžiagų ką nors siūti, ką nors drožti, piešti. Taip rimčiau- tose veiklose yra stebimi. Nėra paskatinimų batutu, kompiuteriu sistemos. Pliusų - minusų nerašo. Ten dirba rimtai, kad ta pagalba būtų. Kad būtų galima kontroliuoti ligą, kad šeima, kurioje jis gyvena, galėtų gyventi ramiai. O šiaip norisi jus tiesiog apkabinti, ir mažulę irgi.

aš nebijau, bet mano sūnus per beveik 14 metų nebuvo išsiskyrę niekada

kažkaip vasara būdavo lengviau nu dabar neina dičkiui miegoti (gėrėme prieš tai antidepresantus mėnesį psichiatrė išrašė ir nieko), dar labiau uždarumas jaučiasi, nieko nenorėjimas apie nieka nepasikalbėsi, tik apie filmukus, apie fantazijas ką sumasto ir visi pokalbiai.
mano dičkis labai geras, kiek jam atrodo tiek padeda man, jei pasakau Benai yra šiukšlės, jas reikia surišti, tada nueiti į toleta ir jas išimši ir surišti, tada nueik į vonia ten ir šiukšlės paeiliui, tada paiima ir padaro. atrodo milijonus kartų tai daręs, pirmokui lengviau atrodo pasakei reikia išnešti išneša, dabar sako tu nesakei iš kur išnešti. šudnekis bet... jei nepasakysi nusiprausti dantis išsivalyti, juk tai daro nuo mažumės nulis dėmesio, tad paiimu mažyle už rankos ir jį ir tada dar valosi dantis abu kartu dar dar.
iš savo gydytojos gausiu siuntima, ji kur paprašau ten surašo viska man, ačiū.
jautu viska privėliau