QUOTE(laimukaa @ 2013 11 28, 15:37)
Ir dar, kieno prašyt siuntimo į sanatoriją (psichoterapeuto ar seimos gydytojo). Aciu.
mums kai nustatyta F 90.0 turiu išraša iš vaiko raidos centro kreipiuosi į vaiko gydytoja, ji ir tvarko, praeiname pirmine rebilitacija poliklinikoje o tada važiuojame į Palangos gintara

QUOTE(Pūg@ @ 2013 11 28, 20:38)
Kadangi,pradejo maniskis kalbeti apie tai,jog nori numirti,nori nusizudyti,kad niekam nereikalingas,klausineja manes ar visi vaistai nuodingi ir sake,kad prigers ju

jūs einate mūsų keliu, mano vaikis yra ir hiperaktyvus, ir emocijos ir depresija viskas viename. ir tikrai klausykite ką vaikas sako, jis taip ir padarys, mano pirmokas iššoko per trečio aukšto balkona, dėkoju kasdiena, kad viskas laimingai baigėsi liko sveikas nei mėlynės nieko nebuvo. tik išgaščio ir daug tampymo po policijas.
ką norėjau pasakyti jei depresija ir matote kuri diena sunkesnė ir turite galimybe atitrūkti nuo kasdienybės. mūsų šeima visada penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį skirdavome lakstymui t.y. futbolas, krepšinis, riedučiai, vandens parkas, lipimas į kalnus, keliavimas po gražias vietas, taip nutolindavau jo nora sau ką pasaidaryti, bet būdavo visko, pasiimu vaika kruvina, nes jis supyko ir vožiesi į siena įsibėgėjęs.
bet aš turėjau pradinių klasių mokytoja labai gera, kartu sprendėme visas problemas, kartu verkėme, ji mokėsi iš manęs, aš iš jos, o kartu ir iš vaiko raidos centro, ji norėjo daugiau sužinoti apie hiperaktyvius vaikus kuo daugiau, nes grupėje jų buvo cieli 5 vaikai

kaip bebūtų juokinga, mums muštinės rimo rimo ir dingo (dabar kita bėda

esmė tame, jei mokytoja to nenori tai reikia jai per kitur smegenis pakratyti, taip buvo man su anglų mokytoja pradinėse, ji ne ir viskas, tada aš su auklėtoja ir psichologe pasikalbėjau, jos pažadėjo padėti, jei ne tada visos kartu eisime pas direktorių, čia Vilniaus Pilaitės mokykla. ir ką manote po vaiko raidos centro kai grįžome tai buvo antroje klasėje viskas pasikeitė ir mokytoja, tada ir mano vaikis turėjo tiksla mokytis.
išsipliečiau, bet labiausiai ko reikia tai atsipalaidavimo ir laiko tik sau nors karta į savaite, aš išbėgdavau su draugėmis