Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 9

Sveiki
Parasiau zinute ir labai gaila jog niekaip nesulaukiu atsako. Sunui patvirtino diagnoze. Gal as cia ne i tuos pokalbius rasau,bet tiesiog neturiu su kuo pasikalbet. Gal yra mamu kuriu vaikams diagnozavo sizofrenija, labai noreciau pasidalinti mintimis, jei as ne cia kreipiuosi gal galit padeti kur galiu gauti info apie tai. Labai lauksiu atsakymo, aciu
Atsakyti
QUOTE(xariuxa @ 2013 12 13, 09:22)
Sveiki
Parasiau zinute ir labai gaila jog niekaip nesulaukiu atsako. Sunui patvirtino diagnoze. Gal as cia ne i tuos pokalbius rasau,bet tiesiog neturiu su kuo pasikalbet. Gal yra mamu kuriu vaikams diagnozavo sizofrenija, labai noreciau pasidalinti mintimis, jei as ne cia kreipiuosi gal galit padeti kur galiu gauti info apie tai. Labai lauksiu atsakymo, aciu

o kiek metų, kad patvirtino, aš kiek domėjausi tai 15 metų berniukam tik patvirtina, ar klystu g.gif

aš tyliu pas mane šeimoje ir mama ir mano vyresnysis brolis su tuo, nežinau ar jaunėlių broliam kuriam diagnozuoti, bet manau, kad taip, tai mes iš vis esame rizikos grupėje didelėje, o pas mane psichiatrė pasakė, o ko tikitės, kad bus lengviau sako ne, bus tik sunkiautuom ir pasibaigė viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xariuxa @ 2013 12 13, 08:22)
Sveiki

As su tuo nesusidurus,galiu palinket tik stiprybes 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 12 13, 10:52)
o kiek metų, kad patvirtino, aš kiek domėjausi tai 15 metų berniukam tik patvirtina, ar klystu g.gif
aš tyliu pas mane šeimoje ir mama ir mano vyresnysis brolis su tuo, nežinau ar jaunėlių broliam kuriam diagnozuoti, bet manau, kad taip, tai mes iš vis esame rizikos grupėje didelėje, o pas mane psichiatrė pasakė, o ko tikitės, kad bus lengviau sako ne, bus tik sunkiautuom ir pasibaigė viskas doh.gif

Sveika 4u.gif
Tai va kad tos diagnozes gydytojai oficialiai popieriuje neparase motyvuodami jog vaikas labai jaunas, jam 12 metu. Psichiatras Puras savo motyvacijoje pasake jog uzdesiu vaikui *stampa*, kuri paskui bus sunku panaikinti. Po daktaru konsiliumo pokalbi prateseme su vaika gydancia psichiatre kuri vistik pasake jog tai ligos pradzia ir ji nuemus truxali pradejo jam duoti vaistus nuo si. Dziaugiuosi jog Vilniaus daktarai patvirtino tai su kuo as susiduriu kieviena diena, jog tai nera hiepraktyvumas, o visumoje kuo anksciau nuo sios ligos pradedi vartoti vaistus tuo tykimybe pasveikimo didesne. Aciu Roga kad tu atsiliepei nes man irgi rupi tavo berniukas, todel kai skaiciau apie tavo nerima manau jog tu gali bandyti vaika pasiguldyti i NV nes ten tikrai tau atsakys i daugeli tau rupimu klausimu. Galu gale bent sunu pasiziures ir arba patvirtins diagnoze arba paneigs, vis ramiau tau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xariuxa @ 2013 12 15, 11:23)
Sveika  4u.gif
Tai va kad tos diagnozes gydytojai oficialiai popieriuje neparase motyvuodami jog vaikas labai jaunas, jam 12 metu. Psichiatras Puras savo motyvacijoje pasake jog uzdesiu vaikui *stampa*, kuri paskui bus sunku panaikinti. Po daktaru konsiliumo pokalbi prateseme su vaika gydancia psichiatre kuri vistik pasake jog tai ligos pradzia ir ji nuemus truxali pradejo jam duoti vaistus nuo si. Dziaugiuosi jog Vilniaus daktarai patvirtino tai su kuo as susiduriu kieviena diena, jog tai nera hiepraktyvumas, o visumoje kuo anksciau nuo sios ligos pradedi vartoti vaistus tuo tykimybe pasveikimo didesne. Aciu Roga kad tu atsiliepei nes man irgi rupi tavo berniukas, todel kai skaiciau apie tavo nerima manau jog tu gali bandyti vaika pasiguldyti i NV  nes ten tikrai tau atsakys i daugeli tau rupimu klausimu. Galu gale bent sunu pasiziures ir arba patvirtins diagnoze arba paneigs, vis ramiau tau bus  smile.gif

laukiu 15 metų, bet kas čia ir beliko, kai tik sueis, gal gausiu siuntima, bet jei reiks prašyti šios psichiatrės nežinau ar duos g.gif
mes kažkokius vaistus bandėme gerti, jokio poveikio, kaip nemiegojo taip nemiega. man sunkiausi šis metas, kada vis galvoji ar vaikas sau nieko nepasidarys, sunkus mums tamsos metas.
mano vaikis hiperaktyvus, bet jau lenda baisiai negeri dalykai, sėdi linguoja ir nieko negirdi, akys stulpu sėdi, gasdina, jei ne noras mokytis nežinau kaip sektusi mums tvarkytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 12 15, 11:13)
laukiu 15 metų, bet kas čia ir beliko, kai tik sueis, gal gausiu siuntima, bet jei reiks prašyti šios psichiatrės nežinau ar duos g.gif
mes kažkokius vaistus bandėme gerti, jokio poveikio, kaip nemiegojo taip nemiega. man sunkiausi šis metas, kada vis galvoji ar vaikas sau nieko nepasidarys, sunkus mums tamsos metas.
mano vaikis hiperaktyvus, bet jau lenda baisiai negeri dalykai, sėdi linguoja ir nieko negirdi, akys stulpu sėdi, gasdina, jei ne noras mokytis nežinau kaip sektusi mums tvarkytis g.gif

o ka jusu psichiatre sako del to lingavimo? g.gif

Sveikos,sia niuria diena 4u.gif

mes praeita sav. buvome pas psichologe istyrimui del depresijos. Na nepatvirtino ji,sake neizvelge pozymiu,o tie grasinimai nusizudyti tera manipuliacija. Patvirtino,kad labai impulsyvus,dirglus. Man tas ir baisu,kad is to impulsyvumo ims ir padarys....
Atsakyti
QUOTE(Pūg@ @ 2013 12 15, 13:47)
o ka jusu psichiatre sako del to lingavimo?  g.gif

Sveikos,sia niuria diena  4u.gif

mes praeita sav. buvome pas psichologe istyrimui del depresijos. Na nepatvirtino ji,sake neizvelge pozymiu,o tie grasinimai nusizudyti tera manipuliacija. Patvirtino,kad labai impulsyvus,dirglus. Man tas ir baisu,kad is to impulsyvumo ims ir padarys....

nieko ta psichiatrė, sako vis bus sunkyn, kiba motin viska žinai ir ko tikėjaisi, kad viskas dings, likau be žado ir išėjome, išrašė antidepresantus, mėnesį pagėrė poveikio nulis doh.gif

nu svarbiausia, kad depresija nepasitvirtino, nes tokie mazgei nesamones prigalvoja sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 12 15, 12:57)
nieko ta psichiatrė, sako vis bus sunkyn, kiba motin viska žinai ir ko tikėjaisi, kad viskas dings, likau be žado ir išėjome, išrašė antidepresantus, mėnesį pagėrė poveikio nulis doh.gif
nu svarbiausia, kad depresija nepasitvirtino, nes tokie mazgei nesamones prigalvoja sau doh.gif

nu nieko sau psichiatres poziuris,o antidepresantams menuo ne per mazai?
Atsakyti
QUOTE(Pūg@ @ 2013 12 15, 14:18)
nu nieko sau psichiatres poziuris,o antidepresantams menuo ne per mazai?

neurologė pasiūlė NOTTA labiau padeda, bent jau naktimis pamiega.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 12 15, 12:13)

Mano manymu jums reikia pakeisti vaiko psichiatra. Tik nelabai zinau kur jus gyvenat. Mes is Kauno kai nuejom pas savo daktare tai ji tik paklause ar rasyti siuntima, o jau su Vilniaus daktarais man paciai teko tartis, nes mums priklauso kauno klinikos, tai as susiradau vedejos vilniuje telefona ir pasiskambinau papasakojau jai savo atveji ir ji sutiko jog pas juos atvaziuotume. Jusu psichiatre privalo duoti jums siuntima.
Atsakyti
QUOTE(xariuxa @ 2013 12 15, 16:38)
Mano manymu jums reikia pakeisti vaiko psichiatra. Tik nelabai zinau kur jus gyvenat. Mes is Kauno kai nuejom pas savo daktare tai ji tik paklause ar rasyti siuntima, o jau su Vilniaus daktarais man paciai teko tartis, nes mums priklauso kauno klinikos, tai as susiradau vedejos vilniuje telefona ir pasiskambinau papasakojau jai savo atveji ir ji sutiko jog pas juos atvaziuotume. Jusu psichiatre privalo duoti jums siuntima.

jei šeimos gydytoja tai bepigu gausiu, nes matot aš gyvenu Radviliškyje, ir tai psichiatre atvažinėja iš šiaulių, tai pasirinkimo didelio neturiu doh.gif aišku užkelsiu skandala tai gausiu, na po sanatorijos ir spresime, žiūrėsiu ką sanatorijoje dar ką pakalbės.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 12 15, 17:14)
jei šeimos gydytoja tai bepigu gausiu, nes matot aš gyvenu Radviliškyje, ir tai psichiatre atvažinėja iš šiaulių, tai pasirinkimo didelio neturiu doh.gif aišku užkelsiu skandala tai gausiu, na po sanatorijos ir spresime, žiūrėsiu ką sanatorijoje dar ką pakalbės.

Tai va per 6 metus lankimosi pas psichiatrus psichologus neurologus as is pirmo labai pykau paskui su visomis jegomis kibau padeti vaikui, paskui.... supratau yra kaip yra begalo liudna tik as ir musu seimos problema, kurioje mokiniesi gyventi nes niekas nepatars turiu omeny seimos palaikymo komandu kaip uzsienyje nera. kartais is nuovargio nuo tu liudnu minciu pasidaro nepakeliama, bet velgi pagalvoji o kas mano vaikui pades, be manes ji labai greitai nurasys tik tuom ir laikaisi. Zinot tik galiu pagirti vaiko psichiatre ji nera tas daktaras kuris tik israso vaistu, ji mato ne tik mano vaika bet ir mane, siulo man eiti pas psichoterapiauta, bet velgi reikia toki susirasti kuris kalbetu ne apie ora ir bites bet moketu is savo patirties pasidalinti o dar geriausias dalykas jog jis butu nemokamas. Va kaip prisifantazavau paskutiniame sakinyje :)As noreciau paklausti gal kas esate is kauno labai noreciau pabendrauti ne tik cia be galo vienisa su vaiku jauciuosi su savo bedom o vaikas dar labiau vienisesnis, gera butu susibegti ax.gif
Atsakyti