Labas rytas
QUOTE(DainaM @ 2013 12 05, 08:21)
O maniškė toliau linksniuojama... Tai negražiai kalbėjo, tai per pamoką vaikščiojo, tai iš niekur nieko per pamoką kalbėt pradeda (aš įtariu, kad ta mirtina tyla per pamoką, kai visi tyli ir dirba, jai kaip sakoma spengia ausyse ir ji turi tą tylą pertraukt...) Sundžiasi ir auklėtoja, ir anglų mokytoja, vienu žodžiu.. Dabar lankomės PPT, darė intelekto testą, tai pasak psichologės - toks įdomus ir stipriai svyruojanti, pora rodiklių žemiau vidutinio, pora netgi aukščiau vidutinio, bet bendrai - intelektas kaip ir didžiosios daugumos vaikų.
pas mus panasiai,neitinka niekas,tai juokiasi per garsiai tai dar kas,nors maniskis nevaiksto per pamokas,bet buna sauna i galva meta koki piestuka ar trintuka.
QUOTE(Roga @ 2013 12 05, 09:59)
1,o galiu pasiūlyti netradiciškai. vyras 16 metų gal jam tiki mokyklos, o gal tegul jei yra galimybė keisti viska t.y. eiti į profesinio rengimo centra ir kartu su viduriniu ir gaus amata gal norės ir mokslus pabaigti, bet bent jau turės kokia specialybe, gal jis to norėtu. aš tik siūlau, nes jūs labiau matote savo vaika, bet kaip sakote jo nepriversite eiti į mokykla
2,kuo daugiau pasakojate tuo labiau aišku, kad jūsų auklėtoja visiškai nenori dirbti su jūsų mergaite, tiesiog prie jos prieiti reikia šiek tiek kitaip ir tiek, nes niekaip nesuprantu kaip gali trugdyti kad pakalba. tegul jūsų auklėtoja pasidomi apie hiperaktyvius vaikus. nes suprantu, kad jūsų mergytė šilta. nes tokie vaikai labai yra paslaugus darbštus, juos tereikia paparašyti paskatinti ir pagirti už bet kokį gera elgesį.
1, as irgi taip pagalvojau,jei vaikas taip priesinasi mokyklai ir jam jau 16,gal beprasmiska bandyti priversti,gal tikrai profesine mokykla butu iseitis
2,
as tiesiog jauciu,kaip mokytoja lipa man ant galvos

Ji zino,kad siuo metu auginu maziuka namie,nedirbu,tai nori,kad apsigyvenciau mokykloje,kad ateiciau per pertraukas ir pan. Tiesiog pradejo uzknisti

Ar turiu kasdien nueiti i mokykla,kad isgirsciau jog per garsiai juokesi ar koki keiksmazodi pasake. Prasiau,kad rasytu pastabas,jei neraso- jos problemos.