Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

[quote=_butterfly_,2012 03 14, 13:29]
Sveikos smile.gif vis mastau mastau kuria suknele rinktis ir nesumastau.. visos man jos grazios, visu noreciau smile.gif bet tenka rinktis viena.. todel prasysiu jusu pagalbos biggrin.gif tik pamaciau, labai patiko si

Antroji labai panasi i manaja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_butterfly_ @ 2012 03 14, 12:29)
Sveikos smile.gif vis mastau mastau kuria suknele rinktis ir nesumastau.. visos man jos grazios, visu noreciau smile.gif bet tenka rinktis viena.. todel prasysiu jusu pagalbos  biggrin.gif tik pamaciau, labai patiko si

user posted image
Gavau ir realios sukneles nuotrauka is landybridal (anksciau buvau ikelusi) tai tikrai pasiuta puikiai, atitinka orginala.
Paskui isimylejau ir sia

user posted image
tik galbut nelabai noriu pustos.... beje Landybridal siuta si suknele taip pat atrodo puikiai  thumbup.gif
ir galiausiai dabar labiausiai patinkanti si

user posted image
tik deja Landybridal neturi jos nuotraukos, o manau su sia suknele daugiausia gali buti sunkumu... tie issiuvinejimai karoliuku visas pagrindas sukneles ir jei Landybridal nepataikytu ju atkartoti butu nekas...  doh.gif
Nezinau nezinau ka daryti...  verysad.gif

as pirmaja buvau nusiziurejusi, bet ji nepatiko MB todel teko rinktis kita 4u.gif
o maniske suknele is landybridal kazkiek panasi i kitas dvi imestas-virsus neriniai, apacia is lengvo tiulo. tai galiu pasakyt lb lb landybridal gerai maniske suknele pasiuvo rolleyes.gif
Atsakyti
kaip aš Jums pavydžiu wub.gif ir kodėl aš nesisakiau iš landybridal.. sakiausi iš Dhgate.com, persiuvo tris kartus, o paskutiniojo karto nuotraukų neatsiuntė, o tiesiog paimė ir išsiuntė man, tai kai gavau išsigandau g.gif ji jau keliauja atgal 4u.gif sakysiuos iš landybridal, tik va taip įdomiai, kol visko klausinėjau apie kainą ir t.t. , atsakinėdavo greitai, bet kai paklausio apie pinigų grąžinimo garantiją ir ar neužtruks pasiuvimas - nieko neatrašo jau dvi dienas g.gif įdomiai kažkaip g.gif bet aš nepasiduosiu ir sakysiuos iš interneto, nes nuomotis nu nenoriu ir viskas ax.gif
Atsakyti
http://shophelp.ru/f...ead.php?t=24261

pilna nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2012 03 14, 19:09)
kaip aš Jums pavydžiu  wub.gif  ir kodėl aš nesisakiau iš landybridal.. sakiausi iš Dhgate.com, persiuvo tris kartus, o paskutiniojo karto nuotraukų neatsiuntė, o tiesiog paimė ir išsiuntė man, tai kai gavau išsigandau  g.gif  ji jau keliauja atgal  4u.gif  sakysiuos iš landybridal, tik va taip įdomiai, kol visko klausinėjau apie kainą ir t.t. , atsakinėdavo greitai, bet kai paklausio apie pinigų grąžinimo garantiją ir ar neužtruks pasiuvimas - nieko neatrašo jau dvi dienas  g.gif  įdomiai kažkaip  g.gif  bet aš nepasiduosiu ir sakysiuos iš interneto, nes nuomotis nu nenoriu ir viskas  ax.gif

Labai gaila, kad taip nepasisekė. 4u.gif Nemanau, kad ilgai neatrašo būtent dėl klausimų apie pinigų gražinimą. Juk dar neužsisakėte, tai gali gražiai kalbėt, dažniausiai jei jau ir pasikeičia bendravimas, tai tik tada, kai paprašai gražinti pinigus biggrin.gif Man visada atrašydavo 30min - 1val. laikotarpyje, tačiau paskutinį kartą, kai norėjau pasitikslint ar tikrai suknelė bus suvarstoma nugara, tai lyg po dviejų dienų ir atrašė, jei neklystu. Gal tiesiog laiškų daugiau gavo, artėja vasara, tikiu, kad daugiau užsakymų gauna. smile.gif Na, o jei nusprendėte iš Landybridal sakytis, laikau kumščius, kad tik viskas pasisektų. thumbup.gif

O dėl nuomos - aš irgi nenoriu. schmoll.gif Noriu, kad suknelė būtų mano ir tikiuos dar ilgai laikyti ją, kad vis galėčiau pasigrožėti ir prisiminti Tą dieną blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Charlotta: 14 kovo 2012 - 21:38
QUOTE(dianytis @ 2012 03 14, 20:23)

Labai aciu 4u.gif jei tokia gauciau is Landybridal, ilgai verkciau... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
[quote=_butterfly_,2012 03 14, 12:29]
Sveikos smile.gif vis mastau mastau kuria suknele rinktis ir nesumastau.. visos man jos grazios, visu noreciau smile.gif bet tenka rinktis viena.. todel prasysiu jusu pagalbos biggrin.gif tik pamaciau, labai patiko si

user posted image
tik galbut nelabai noriu pustos.... beje Landybridal siuta si suknele taip pat atrodo puikiai thumbup.gif

laba vakara, gal galetumete atsiusti man i ezykute@gmail.com antrosios sukneles nuotraukas kurias atsiunte landybridal, as tokia uzsisakiau is dhgate... nors jie nuotrauku ir neturejo... dbr kaip ir visos laukiu su baime ir viltim biggrin.gif (kai gausiu pasirodysiu) butu idomu pamatyt kaip atrodo siuta landybridal ir palygint su tuo ka gausiu is dhgate, jei ka zinosiu kur sakytis antraja, nes kazkodel kai ieskojau landybridal sios neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_butterfly_ @ 2012 03 14, 22:43)
Labai aciu  4u.gif jei tokia gauciau is Landybridal, ilgai verkciau...  doh.gif  unsure.gif

Nėr už ką, gi to čia ir susirinkom, kad viena kitai padėt smile.gif
Atsakyti
Pagaliau atradau laiko papasakoti apie savo suknelę.
Taigi gavau ją pektadienį, nors pagal viską vestuvės turėjo būti šeštadienį, nežinau ką būčiau dariusi jeigu taip būtų buvę ištikrųjų doh.gif
Merginos bandė mane čia guosti, kad suknelė visai graži pagal atsiųstas nuotraukas, beveik ir pati buvau patikėjus smile.gif Kai ištraukiau ją iš maišo tikrąją to žodžio prasme gavau šoką, nei verkti nei juoktis. Nežinau kaip kitoms atrodė ta suknelė (buvau nuorodą orginalios idėjusi), bet man ji atrodė paprasta, lengvutė, krentanti, tokios ir tikėjausi. Tai va, visų pirma svoris blink.gif , antra - labai pūsta, nu labai, nors ant foto tikrai neatrodo tortinė, trečia - nors siuvo pagal mano išmatavimus, ji man gerokai per didelė per krūtinę, o ilgis tai išvis patyliu, ketvirta - apie papuošimus patylėsiu gal smile.gif
Žodžiu, nenoriu nieko gąsdinti ar peikti Landybridal, yra tikrai daug gerų atsiliepimų, tiesiog man nepasisekė.
Turbūt nereikia net sakyti kaip jaučiausi pastarąsias dienas, laiko naujos paieškoms nebeturiu, tad susiradau siuvėją. Vakar nuvežiau jai, bandys kažką daryti, bet praktiškai visą suknelę teks ardyti ir siūti doh.gif

Linkiu visoms sėkmės ir tikiuosi gausit savo svajonių sukneles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 03 15, 11:43)
Pagaliau atradau laiko papasakoti apie savo suknelę.
Taigi gavau ją pektadienį, nors pagal viską vestuvės turėjo būti šeštadienį, nežinau ką būčiau dariusi jeigu taip būtų buvę ištikrųjų  doh.gif
Merginos bandė mane čia guosti, kad suknelė visai graži pagal atsiųstas nuotraukas, beveik ir pati buvau patikėjus  smile.gif  Kai ištraukiau ją iš maišo tikrąją to žodžio prasme gavau šoką, nei verkti nei juoktis. Nežinau kaip kitoms atrodė ta suknelė (buvau nuorodą orginalios idėjusi), bet man ji atrodė paprasta, lengvutė, krentanti, tokios ir tikėjausi. Tai va, visų pirma svoris  blink.gif , antra - labai pūsta, nu labai, nors ant foto tikrai neatrodo tortinė, trečia - nors siuvo pagal mano išmatavimus, ji man gerokai per didelė per krūtinę, o ilgis tai išvis patyliu, ketvirta - apie papuošimus patylėsiu gal  smile.gif
Žodžiu, nenoriu nieko gąsdinti ar peikti Landybridal, yra tikrai daug gerų atsiliepimų, tiesiog man nepasisekė.
Turbūt nereikia net sakyti kaip jaučiausi pastarąsias dienas, laiko naujos paieškoms nebeturiu, tad susiradau siuvėją. Vakar nuvežiau jai, bandys kažką daryti, bet praktiškai visą suknelę teks ardyti ir siūti  doh.gif

Linkiu visoms sėkmės ir tikiuosi gausit savo svajonių sukneles  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai būtų įdomu pamatyti kaip atrodo ant jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2012 03 15, 10:54)
Labai būtų įdomu pamatyti kaip atrodo ant jūsų  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu pradinio vaizdo jau nebepavyks, nes ji jau išardyta pas siuvėją unsure.gif

O atrodė, neperdedant - tragiškai swoon.gif

Kažkaip tik vakar pas siuvėją nusiraminau, nemiga net buvo prasidėjusi verysad.gif
Labai tikiuosi kad kažkas dar gausis iš jos. Ech, vėl širdelę suspaudė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve330: 15 kovo 2012 - 11:07