Pagaliau atradau laiko papasakoti apie savo suknelę.
Taigi gavau ją pektadienį, nors pagal viską vestuvės turėjo būti šeštadienį, nežinau ką būčiau dariusi jeigu taip būtų buvę ištikrųjų
Merginos bandė mane čia guosti, kad suknelė visai graži pagal atsiųstas nuotraukas, beveik ir pati buvau patikėjus

Kai ištraukiau ją iš maišo tikrąją to žodžio prasme gavau šoką, nei verkti nei juoktis. Nežinau kaip kitoms atrodė ta suknelė (buvau nuorodą orginalios idėjusi), bet man ji atrodė paprasta, lengvutė, krentanti, tokios ir tikėjausi. Tai va, visų pirma svoris

, antra - labai pūsta, nu labai, nors ant foto tikrai neatrodo tortinė, trečia - nors siuvo pagal mano išmatavimus, ji man gerokai per didelė per krūtinę, o ilgis tai išvis patyliu, ketvirta - apie papuošimus patylėsiu gal
Žodžiu, nenoriu nieko gąsdinti ar peikti Landybridal, yra tikrai daug gerų atsiliepimų, tiesiog man nepasisekė.
Turbūt nereikia net sakyti kaip jaučiausi pastarąsias dienas, laiko naujos paieškoms nebeturiu, tad susiradau siuvėją. Vakar nuvežiau jai, bandys kažką daryti, bet praktiškai visą suknelę teks ardyti ir siūti
Linkiu visoms sėkmės ir tikiuosi gausit savo svajonių sukneles