Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

tai va, gavom vakar suknute is tidebuy, ir siaip visiskai nenuvyle, kokybe gera medziagytes, pasiuvimas superinis, jokiu krievu siuliu, jokio nieko, aisku tik per ilga, truputi platokas sijonas, o va virsus per mazas truputi, bet kas del kokybes ir pasiuvimo tai tikria nenuvyle, del ilgo ir sijono platumo taip ir galvojome , akd bus, mamai cia uzsakinejom, tai pas ja klubai mazi, tai daugelis rubu taip, o va virsu reiks taisyti, tikekimes, kad rasim kas pataisys, nes butu gaila, pasistengsiu nufotkinti , gal net snd, ir po to kai pataisys nufotkinsiu;) bet vaizdas tai labai artimas, praktiskai tas pats, kaip ir fotkeje;) http://www.tidebuy.c...es-1725157.html
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 03 17, 10:14)
tai va, gavom vakar suknute is tidebuy, ir siaip visiskai nenuvyle, kokybe gera medziagytes, pasiuvimas superinis, jokiu krievu siuliu, jokio nieko, aisku tik per ilga, truputi platokas sijonas, o va virsus per mazas truputi, bet kas del kokybes ir pasiuvimo tai tikria nenuvyle, del ilgo ir sijono platumo taip ir galvojome , akd bus, mamai cia uzsakinejom, tai pas ja klubai mazi, tai daugelis rubu taip, o va virsu reiks taisyti, tikekimes, kad rasim kas pataisys, nes butu gaila, pasistengsiu nufotkinti , gal net snd, ir po to kai pataisys nufotkinsiu;) bet vaizdas tai labai artimas, praktiskai tas pats, kaip ir fotkeje;) http://www.tidebuy.c...es-1725157.html

snd nunese mama suknute pas siuveja, sake pataisys, praplatins, pasiaurins kur reikia ir balandzio menesi puostis galima bus;) zodziu musu atveju tidebuy labai nenuvyle, panasiai tikejomes, panasiai ir gavom;)
Atsakyti
Na, o aš pasigirsiu - užsisakiau iš landybridal.com, po dhgate.com nesėkmingos patirties bandau dar kartą - tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2012 03 19, 11:54)
Na, o aš pasigirsiu - užsisakiau iš landybridal.com, po dhgate.com nesėkmingos patirties bandau dar kartą - tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As uzsisakiau is landybridal antra karta, tikiuosi si karta sukneliu nesumaisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2012 03 19, 15:09)
As uzsisakiau is landybridal antra karta, tikiuosi si karta sukneliu nesumaisys  ax.gif

et, kokios mes kartais būnam - nepasiduodam ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2012 03 19, 13:17)
et, kokios mes kartais būnam - nepasiduodam ir viskas  biggrin.gif

As jau taip uzsispyriau, kad nezinau, reikes dar uzsisakinesiu biggrin.gif
Atsakyti
O aš visgi nusprendžiau siūtis Lietuvoje. Nusiunčiau savo svajonių suknelės nuotraukas siuvėjai, tai sakė, jeigu naudojant gerus nėrinius, ir norint, kad būtų kaip nuotraukoj kokybiška su darbu kainuos 1600, jei naudoti pigius - 1100. Dar pridėjo, kad nėrinių suknelės pačios brangiausios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2012 03 19, 13:54)
Na, o aš pasigirsiu - užsisakiau iš landybridal.com, po dhgate.com nesėkmingos patirties bandau dar kartą - tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(rootelia @ 2012 03 19, 15:09)
As uzsisakiau is landybridal antra karta, tikiuosi si karta sukneliu nesumaisys  ax.gif

Linkiu, kad viskas baigtųsi sėkmingai thumbup.gif

O aš jau 3 savaites laukiu savo suknelės, tik nežinau ar dar po savaitės pačiai Landybridal parašyti jei negausiu jokių žinių, ar dar laukti. ax.gif Labai nenorėčiau, kad siūtų suknelę ilgiau nei perkant nurodyta (skaičiau, kad kitoms yra taip nutikę), galėtų prie statuso nurodyti kokios būklės šiuo metu mano pirkinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlotta @ 2012 03 19, 16:01)
Linkiu, kad viskas baigtųsi sėkmingai thumbup.gif

O aš jau 3 savaites laukiu savo suknelės, tik nežinau ar dar po savaitės pačiai Landybridal parašyti jei negausiu jokių žinių, ar dar laukti.  ax.gif  Labai nenorėčiau, kad siūtų suknelę ilgiau nei perkant nurodyta (skaičiau, kad kitoms yra taip nutikę), galėtų prie statuso nurodyti kokios būklės šiuo metu mano pirkinys  biggrin.gif

As savo pirmaja suknele gavau lygiai po 3,5 savaiciu. Buvau nusprendus laukti lygiai nuo uzsakymo dienos menesi, tada teirautis. O prie statuso dar iki dabar rodo kad pirmasis uzsakymas: Processing lotuliukas.gif

Beje, del to siuvimo pagal mano matmenis, manau jie tiesiog man idejo 40 dydi, bet tikrai nesiuvo pagal manuosius, nes ismatavus viskas buvo daugiau nei 4-5 cm daugiau, nors as pati rasydama ismatavimus uzmeciau po 1-2 cm. Krutines dydis tai kad ir kaip suverziau ja, vistiek viduj buvo tustoka... blush2.gif
Aisku svarbiausia, kad ne per maza, didesne sumazint visada imanoma. Nesinori gasdinti, bet cia tik mano pastebejimai, tikiuosi si karta viskas bus gerai, pirkau standartini dydi, ne custom made rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2012 03 19, 19:21)
As savo pirmaja suknele gavau lygiai po 3,5 savaiciu. Buvau nusprendus laukti lygiai nuo uzsakymo dienos  menesi, tada teirautis. O prie statuso dar iki dabar rodo kad pirmasis uzsakymas: Processing  lotuliukas.gif

Beje, del to siuvimo pagal mano matmenis, manau jie tiesiog man idejo 40 dydi, bet tikrai nesiuvo pagal manuosius, nes ismatavus viskas buvo daugiau nei 4-5 cm daugiau, nors as pati rasydama ismatavimus uzmeciau po 1-2 cm. Krutines dydis tai kad ir kaip suverziau ja, vistiek viduj buvo tustoka...  blush2.gif
Aisku svarbiausia, kad ne per maza, didesne sumazint visada imanoma. Nesinori gasdinti, bet cia tik mano pastebejimai, tikiuosi si karta viskas bus gerai, pirkau standartini dydi, ne custom made  rolleyes.gif

Su tuo Processing tai čia geras lotuliukas.gif Aš ir pirkau standartinį dydį, man kažkaip įtartinai tas custom made pasirodė, taip ir pagalvojau, kad gali atsiųst standartinį (panašiausią į atsiustus išmatavimus), tik tiek, kad papildomai tenka sumokėti. smile.gif
Atsakyti
labutes, ka manote apie sias dvi :

http://www.tidebuy.c...ss-1789787.html

http://www.tidebuy.c...ss-1789789.html

labai labai laukiu komentaru 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Antra grazi 4u.gif
Atsakyti