Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

Graži suknutė smile.gif kiek matau virsutinis sluoksnis is tulio, gal gali pasakyti kiek sluoksniu jo yra ant virsaus, vienas ar daugiau?
Atsakyti
Dzesimbora - suknutė nuostabi wub.gif įdomu kada savo gausiu - užsakiau kovo 16 d. ax.gif
Atsakyti
Suknele tikrai patogi, na neskaitant, kad sunkoka, beveik 4kg smile.gif Viduje yra tos ale dirzas, po krutine, dar ji is vidaus uzsisegi, na tikrai patogi smile.gif

Aciu visoms uz grazius zodzius smile.gif Pati esu tikrai patenkinta smile.gif

rasiuxe As uzsisakiau suknele kovo 8 (ar kazkas panasaus), pagal viska turejo atsiusti man apie 25 balandzio, atsiunte siandien smile.gif Man irgi sirdele nerimavo kai pasake, kad issiunte, o foto neatsiunte, na tada jau buvau pradejusi galvoti, kad bus s..... bet tikrai pranoko lukescius smile.gif O dar plius as tiksliai nezinojau kaip ji atrodys, nes buvau prasiusi prieki kitoki padaryti, nu vienu zodziu, rekomenduoju landybridal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzez @ 2012 05 02, 15:23)
Graži suknutė  smile.gif  kiek matau virsutinis sluoksnis is tulio, gal gali pasakyti kiek sluoksniu jo yra ant virsaus, vienas ar daugiau?

Zinok tikrai ne vienas sluoksins, tulis, po apacia medziaga, o po jos dar pora sluoskniu ale pasijonis, na kad forma igautu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 02, 17:09)
Suknele tikrai patogi, na neskaitant, kad sunkoka, beveik 4kg smile.gif Viduje yra tos ale dirzas, po krutine, dar ji is vidaus uzsisegi, na tikrai patogi smile.gif

Aciu visoms uz grazius zodzius smile.gif Pati esu tikrai patenkinta smile.gif

rasiuxe As uzsisakiau suknele kovo 8 (ar kazkas panasaus),  pagal viska turejo atsiusti man apie 25 balandzio, atsiunte siandien smile.gif Man irgi sirdele nerimavo kai pasake, kad issiunte, o foto neatsiunte, na tada jau buvau pradejusi galvoti, kad bus s..... bet tikrai pranoko lukescius smile.gif O dar plius as tiksliai nezinojau kaip ji atrodys, nes buvau prasiusi prieki kitoki padaryti, nu vienu zodziu, rekomenduoju landybridal smile.gif
Papildyta:

Zinok tikrai ne vienas sluoksins, tulis, po apacia medziaga, o po jos dar pora sluoskniu ale pasijonis, na kad forma igautu smile.gif

Kiek jums su viskuo kainavo? Liuks suknyte, grazu siuret wub.gif gal galit imesti ir originalia, kaip atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 02 gegužės 2012 - 16:15
Labai grazi suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 05 02, 16:15)
Kiek jums su viskuo kainavo? Liuks suknyte, grazu siuret  wub.gif  gal galit imesti ir originalia, kaip atrodo?

Su viskuo sukainavo apie 300svaru smile.gif ismuitinimo nebuvo, tik reikejo DHL sumoketi 7,5 svaro uz didesni svori. Na o cia i ta kaina ieina: pagal mano ismatavimus siuta suknele plius dizainas pakeistas (priekis) plius pasijonis plius svarkelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 03, 09:38)
Su viskuo sukainavo apie 300svaru smile.gif ismuitinimo nebuvo, tik reikejo DHL sumoketi 7,5 svaro uz didesni svori. Na o cia i ta kaina ieina: pagal mano ismatavimus siuta suknele plius dizainas pakeistas (priekis) plius pasijonis plius svarkelis smile.gif

aa.. tai nėra taip ir pigu. Aš už panašią kainą siuvuosi suknelę Lietuvoj. Na bet svarbiausia Jums patinka ir tinka smile.gif
Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 03, 12:40)
aa.. tai nėra taip ir pigu. Aš už panašią kainą siuvuosi suknelę Lietuvoj. Na bet svarbiausia Jums patinka ir tinka smile.gif
Sveikinu drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif kai tiek pinigų kaštuoja tai ir turi būti daiktas vertas dėmesio, maniškė kainavo 100 svarų ir aš buvau patenkinta, o čia 300 svarų tai daugiau nei 1200 Lt.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 03 gegužės 2012 - 12:40
na maniškė iš landybridal irgi atsiėjo 900 litų bet vistiek gavosi pigiau nei salone..
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 04 24, 19:11)
Na va pagaliau ir as gavau savo suknele smile.gif Esu siaip patenkinta labai,tenoriu tik rankoves patvarkyti,nes kazkaip man jos biski per placios smile.gif

Priekis

Galas

Norejau paklaust kai uzsisakinejot tai virsutini sluoksni jums kokia medziaga nurode g.gif ar keitet i savo pasirinkta? ax.gif
Nes man raso kad bur organza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2012 05 04, 09:07)
Norejau paklaust kai uzsisakinejot tai virsutini sluoksni jums kokia medziaga nurode  g.gif  ar keitet i savo pasirinkta?  ax.gif
Nes man raso kad bur organza  doh.gif

Ne nieko nekeiciau smile.gif Nelabai speju galima keisti,nebent papildomai tektu ten moketi.
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 05 04, 10:55)
Ne nieko nekeiciau smile.gif Nelabai speju galima keisti,nebent papildomai tektu ten moketi.

keisti galima - mano suknele irgi buvo parasyta, jog bus organza, susitarem, kad pakeis i tuli - lengvai sutiko ir nieko primoket nereikejo, tik galutiniam variante kai gavau suknute vistiek ten buvo organza biggrin.gif tik bent jau tiek, kad pakeliau veja, jog sakiau, kad butu tulis, o ne organza ir grazino dali pinigeliu uz kuriuos nusipirkau tuli ir siuveja persius, aisku, uz siuvejos darba teks moketi atskirai smile.gif
P.S. patarimas - tik nesisakykit su organza...
Atsakyti