Graži suknutė
kiek matau virsutinis sluoksnis is tulio, gal gali pasakyti kiek sluoksniu jo yra ant virsaus, vienas ar daugiau?

Dzesimbora - suknutė nuostabi
įdomu kada savo gausiu - užsakiau kovo 16 d.

Suknele tikrai patogi, na neskaitant, kad sunkoka, beveik 4kg
Viduje yra tos ale dirzas, po krutine, dar ji is vidaus uzsisegi, na tikrai patogi 
Aciu visoms uz grazius zodzius
Pati esu tikrai patenkinta
rasiuxe As uzsisakiau suknele kovo 8 (ar kazkas panasaus), pagal viska turejo atsiusti man apie 25 balandzio, atsiunte siandien
Man irgi sirdele nerimavo kai pasake, kad issiunte, o foto neatsiunte, na tada jau buvau pradejusi galvoti, kad bus s..... bet tikrai pranoko lukescius
O dar plius as tiksliai nezinojau kaip ji atrodys, nes buvau prasiusi prieki kitoki padaryti, nu vienu zodziu, rekomenduoju landybridal 
Papildyta:
Zinok tikrai ne vienas sluoksins, tulis, po apacia medziaga, o po jos dar pora sluoskniu ale pasijonis, na kad forma igautu

rasiuxe As uzsisakiau suknele kovo 8 (ar kazkas panasaus), pagal viska turejo atsiusti man apie 25 balandzio, atsiunte siandien

Papildyta:
QUOTE(egluzez @ 2012 05 02, 15:23)
Graži suknutė
kiek matau virsutinis sluoksnis is tulio, gal gali pasakyti kiek sluoksniu jo yra ant virsaus, vienas ar daugiau?

Zinok tikrai ne vienas sluoksins, tulis, po apacia medziaga, o po jos dar pora sluoskniu ale pasijonis, na kad forma igautu

QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 02, 17:09)
Suknele tikrai patogi, na neskaitant, kad sunkoka, beveik 4kg
Viduje yra tos ale dirzas, po krutine, dar ji is vidaus uzsisegi, na tikrai patogi 
Pati esu tikrai patenkinta
Man irgi sirdele nerimavo kai pasake, kad issiunte, o foto neatsiunte, na tada jau buvau pradejusi galvoti, kad bus s..... bet tikrai pranoko lukescius
O dar plius as tiksliai nezinojau kaip ji atrodys, nes buvau prasiusi prieki kitoki padaryti, nu vienu zodziu, rekomenduoju landybridal 
Papildyta:

Papildyta:

Kiek jums su viskuo kainavo? Liuks suknyte, grazu siuret

Labai grazi suknele

QUOTE(aggree @ 2012 05 02, 16:15)
Kiek jums su viskuo kainavo? Liuks suknyte, grazu siuret
gal galit imesti ir originalia, kaip atrodo?

Su viskuo sukainavo apie 300svaru

QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 03, 09:38)
Su viskuo sukainavo apie 300svaru
ismuitinimo nebuvo, tik reikejo DHL sumoketi 7,5 svaro uz didesni svori. Na o cia i ta kaina ieina: pagal mano ismatavimus siuta suknele plius dizainas pakeistas (priekis) plius pasijonis plius svarkelis 

aa.. tai nėra taip ir pigu. Aš už panašią kainą siuvuosi suknelę Lietuvoj. Na bet svarbiausia Jums patinka ir tinka

Sveikinu

QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 03, 12:40)
aa.. tai nėra taip ir pigu. Aš už panašią kainą siuvuosi suknelę Lietuvoj. Na bet svarbiausia Jums patinka ir tinka
Sveikinu

Sveikinu

na maniškė iš landybridal irgi atsiėjo 900 litų bet vistiek gavosi pigiau nei salone..
QUOTE(beddable @ 2012 04 24, 19:11)
Na va pagaliau ir as gavau savo suknele
Esu siaip patenkinta labai,tenoriu tik rankoves patvarkyti,nes kazkaip man jos biski per placios 
Priekis
Galas

Priekis
Galas
Norejau paklaust kai uzsisakinejot tai virsutini sluoksni jums kokia medziaga nurode

Nes man raso kad bur organza

QUOTE(lanvin @ 2012 05 04, 09:07)
Norejau paklaust kai uzsisakinejot tai virsutini sluoksni jums kokia medziaga nurode
ar keitet i savo pasirinkta?

Ne nieko nekeiciau

QUOTE(beddable @ 2012 05 04, 10:55)
Ne nieko nekeiciau
Nelabai speju galima keisti,nebent papildomai tektu ten moketi.

keisti galima - mano suknele irgi buvo parasyta, jog bus organza, susitarem, kad pakeis i tuli - lengvai sutiko ir nieko primoket nereikejo, tik galutiniam variante kai gavau suknute vistiek ten buvo organza

P.S. patarimas - tik nesisakykit su organza...