O kuom organza blogai? Nes pas mane organza ir atrodo viskas gerai

QUOTE(beddable @ 2012 05 05, 11:39)
Na jum pasiseke, nes pas jus ji gana graziai atrodo (gal del to, jog suknele nerniuota ir jos nelabai matosi) cia mano asmenine nuomone - organza man pigi ir netinkama medziaga vestuvinei suknelei naudoti kaip virsutini sluoksni, jei suknute ne nerinuota, kazkaip neteko matyti grazios sukneles kai virsutnis sluoksnis tik organza ir mano suknele ne isimtis

QUOTE(egluzez @ 2012 05 06, 23:14)
Na jum pasiseke, nes pas jus ji gana graziai atrodo (gal del to, jog suknele nerniuota ir jos nelabai matosi) cia mano asmenine nuomone - organza man pigi ir netinkama medziaga vestuvinei suknelei naudoti kaip virsutini sluoksni, jei suknute ne nerinuota, kazkaip neteko matyti grazios sukneles kai virsutnis sluoksnis tik organza ir mano suknele ne isimtis
minkstas tulis 100 kartu graziau atrodo 

Pritariu, kad organza su tuo savo blizgumu kažkaip pigokai atrodo. Man asmeniškai ta organza niekam netinka (net kai būna kėdžių kaspinai iš organzos man - ne ne). Kokybiškas šifonas, tiulis daug gražiau, ypač visokiom lengvai krentančiom, besiplaistančiom suknelėm

QUOTE(egluzez @ 2012 05 06, 22:14)
minkstas tulis 100 kartu graziau atrodo 

Reikia dar nepamiršti, kad organza organzai nelygu, tai galioja ir kitoms medžiagoms. Esu mačiusi siaubingai atrodantį natūralų šilką ir labai gerai atrodančią organzą

Jo organza organzai nelygu,nes mano pamergiu sukneles irgi su organza,bet jin neblizgi visiskai pas jas ir lengvai krenta,labai graziai atrodo
Su pamergiu suknelem irgi man labai pasiseke,nes labai gera pardaveja radau tai jisai man visu medziagu pvz parode ir kaip naturaliai viskas atrodys
)

Sweikos damos
perskaiciau vakar visa Jusu temele
ir visai susibalamutinau
ketinu siustis suknele...
Kazkaip dauguma giriate landybridal.com, bet man grazesnes sukneles atrodo tidebuy.com
Bet ziuriu is tidebuy mazai kas siunciates ane?

perskaiciau vakar visa Jusu temele

ketinu siustis suknele...
Kazkaip dauguma giriate landybridal.com, bet man grazesnes sukneles atrodo tidebuy.com
Bet ziuriu is tidebuy mazai kas siunciates ane?
turite omeny tidebuy pasiutos sukneles grazesnes, ar paveiksliukuose ju sukneles atrodo graziau?
man tai net nera ko lygint landybridals ir tidebuy
Mano dvi draugės pirko iš tidebuy.com tinklapio, abi liko patenkintos. Tad tikriausiai ir aš rinkčiausi būtent šį tinklapį.

QUOTE(MissR @ 2012 05 07, 14:10)
turite omeny tidebuy pasiutos sukneles grazesnes, ar paveiksliukuose ju sukneles atrodo graziau?
kazkaip man ten modeliuku daugiau ir dailesniu. Pasiutu nemaciau gyvai nei vienos

QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 05 07, 19:32)
ir jus is paveiksliuku spendziate is kur siustis nemaciusi nei vienos realiai pasiutos sukneles?

manau kad dauguma galime spresti tik is paveiksliuku...kaip ir betkoki daikta perkant internetu rizikuojame ir pasitikime paveiksliukais.
Beto cia atejau patarimo...
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 05 07, 19:32)
manau kad dauguma galime spresti tik is paveiksliuku...kaip ir betkoki daikta perkant internetu rizikuojame ir pasitikime paveiksliukais.
As jau esu rasiusi, kad anksciau drauges siustos sukneles is tidebuy atrode tikrai gerai, o paskutine

Is landybridal irgi yra visokiu atveju.. Tik tiek, kad merginos dazniau is cia siunciasi, gal todel patikimiau atrodo