Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

O kuom organza blogai? Nes pas mane organza ir atrodo viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 05 05, 11:39)
O kuom organza blogai? Nes pas mane organza ir atrodo viskas gerai smile.gif

Na jum pasiseke, nes pas jus ji gana graziai atrodo (gal del to, jog suknele nerniuota ir jos nelabai matosi) cia mano asmenine nuomone - organza man pigi ir netinkama medziaga vestuvinei suknelei naudoti kaip virsutini sluoksni, jei suknute ne nerinuota, kazkaip neteko matyti grazios sukneles kai virsutnis sluoksnis tik organza ir mano suknele ne isimtis biggrin.gif minkstas tulis 100 kartu graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzez @ 2012 05 06, 23:14)
Na jum pasiseke, nes pas jus ji gana graziai atrodo (gal del to, jog suknele nerniuota ir jos nelabai matosi) cia mano asmenine nuomone - organza man pigi ir netinkama medziaga vestuvinei suknelei naudoti kaip virsutini sluoksni, jei suknute ne nerinuota, kazkaip neteko matyti grazios sukneles kai virsutnis sluoksnis tik organza ir mano suknele ne isimtis biggrin.gif minkstas tulis 100 kartu graziau atrodo smile.gif

Pritariu, kad organza su tuo savo blizgumu kažkaip pigokai atrodo. Man asmeniškai ta organza niekam netinka (net kai būna kėdžių kaspinai iš organzos man - ne ne). Kokybiškas šifonas, tiulis daug gražiau, ypač visokiom lengvai krentančiom, besiplaistančiom suknelėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzez @ 2012 05 06, 22:14)

Reikia dar nepamiršti, kad organza organzai nelygu, tai galioja ir kitoms medžiagoms. Esu mačiusi siaubingai atrodantį natūralų šilką ir labai gerai atrodančią organzą thumbup.gif Ir jei jau organza, tai dar nereiškia, kad ji bus blizgi.
Atsakyti
Jo organza organzai nelygu,nes mano pamergiu sukneles irgi su organza,bet jin neblizgi visiskai pas jas ir lengvai krenta,labai graziai atrodo smile.gif Su pamergiu suknelem irgi man labai pasiseke,nes labai gera pardaveja radau tai jisai man visu medziagu pvz parode ir kaip naturaliai viskas atrodys smile.gif)
Atsakyti
Sweikos damos 4u.gif

perskaiciau vakar visa Jusu temele doh.gif ir visai susibalamutinau g.gif
ketinu siustis suknele...
Kazkaip dauguma giriate landybridal.com, bet man grazesnes sukneles atrodo tidebuy.com

Bet ziuriu is tidebuy mazai kas siunciates ane?
Atsakyti
turite omeny tidebuy pasiutos sukneles grazesnes, ar paveiksliukuose ju sukneles atrodo graziau?
man tai net nera ko lygint landybridals ir tidebuy
Atsakyti
Mano dvi draugės pirko iš tidebuy.com tinklapio, abi liko patenkintos. Tad tikriausiai ir aš rinkčiausi būtent šį tinklapį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms. Justina: 07 gegužės 2012 - 15:22
QUOTE(MissR @ 2012 05 07, 14:10)
turite omeny tidebuy pasiutos sukneles grazesnes, ar paveiksliukuose ju sukneles atrodo graziau?
man tai net nera ko lygint landybridals ir tidebuy

kazkaip man ten modeliuku daugiau ir dailesniu. Pasiutu nemaciau gyvai nei vienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 05 07, 19:32)
kazkaip man ten modeliuku daugiau ir dailesniu. Pasiutu nemaciau gyvai nei vienos  blush2.gif

ir jus is paveiksliuku spendziate is kur siustis nemaciusi nei vienos realiai pasiutos sukneles? doh.gif sekmes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 07 gegužės 2012 - 18:48
manau kad dauguma galime spresti tik is paveiksliuku...kaip ir betkoki daikta perkant internetu rizikuojame ir pasitikime paveiksliukais.

Beto cia atejau patarimo...
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 05 07, 19:32)
manau kad dauguma galime spresti tik is paveiksliuku...kaip ir betkoki daikta perkant internetu rizikuojame ir pasitikime paveiksliukais.

Beto cia atejau patarimo...

As jau esu rasiusi, kad anksciau drauges siustos sukneles is tidebuy atrode tikrai gerai, o paskutine doh.gif Gal cia ir nuo modelio is dalies priklauso, bet vaizdas nenudziugino.
Is landybridal irgi yra visokiu atveju.. Tik tiek, kad merginos dazniau is cia siunciasi, gal todel patikimiau atrodo smile.gif
Atsakyti