Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Eve330 @ 2012 03 07, 13:22)

Man ir grazi wub.gif o ta nugara suvarstoma man ir nepatinka, bet manau cia reikala gadina tas grubus raistis ivertas sukneleje..manau paderinus kokia grazia plona, na is lengvesnes medziagos, juostele atrodys graziau..
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 03 07, 15:04)
Man ir grazi wub.gif  o ta nugara suvarstoma man ir nepatinka, bet manau cia reikala gadina tas grubus raistis ivertas sukneleje..manau paderinus kokia grazia plona, na is lengvesnes medziagos,  juostele atrodys graziau..

Reikės kažką bandyti paderinti. Nu bet va, turėjo būti užtrauktukas, padarė suvarstomą, nesuprantu kodėl. Dar klausiau, kokia bus nugara, rašo - tik užtrauktukas, nes suvarstoma nebus gražu. Ir še tau verysad.gif

Nu bet ką dabar, svarbiausia labai neišpeikiat suknelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve330: 07 kovo 2012 - 15:27
Eve tai reikejo iskart sakyt jiems , kai gavot nuotraukas, kad turejo but uztrauktukas, jie turejo jums persiuti suknele taip , kaip buvo tartasi.
del plonesnio raiscio nugaroje pritariu, tikrai graziau atrodytu, dabartinis raistis per grubus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 03 07, 15:42)
Eve tai reikejo iskart sakyt jiems , kai gavot nuotraukas, kad turejo but uztrauktukas, jie turejo jums persiuti suknele taip , kaip buvo tartasi.
del plonesnio raiscio nugaroje pritariu, tikrai graziau atrodytu, dabartinis raistis per grubus  smile.gif

Parašiau, kad ne taip pasiuvo, bet nebenorėjau gaišti laiko, manau būtų pataisę. Tiek jau to, pliusas, kad galėsiu susiveržti kiek reikia, nes labai pergyvenau ar pataikys dydį, nors ir siuvo pagal išmatavimus, bet kai negali vidury proceso pasimatuoti, tai turbūt visko būna.

Kaip manot, jeigu raiščio ieškočiau blizgaus, tokio kaip detalė aplink liemenį? Ar geriau paprastas baltas?
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 03 07, 16:05)
Kaip manot, jeigu raiščio ieškočiau blizgaus, tokio kaip detalė aplink liemenį? Ar geriau paprastas baltas?

Galetumet bandyt nest pas siuveja, kad istatytu uztrauktuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 03 07, 13:22)

Asmeniskai man, suknele atrodo graziai ir kritimas nera toks jau blogas, na tik vienas minusiukas - suvarstoma nugara, bet cia tik mano nuomone, siaip tai liux 4u.gif
Tai gerai, kad pamelavot del datos, o as jau galvojau, kad vestuviu diena gausit suknele biggrin.gif
Atsakyti
Eve330 suknele tikrai grazi 4u.gif Nuotraukos kazkokios nekokybiskos ir dar palamdyta suknele, gadina vaizda..
Makiazas, sukuosena ir atrodysit super! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O as vis niekaip neissirenku kokios sukneles noriu.... bet bent jau zinau, kad tikrai sakysiuos is Landybridal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 03 07, 14:22)

Tikrai graži suknutė mirksiukas.gif Galbūt Jūs tik dabar nusiminusi. Pamatysit, gausit suknutę, ant Jūsų ji visai kitaip atrodys nei nuotraukoj + kaip kitos forumietės jau minėjo, susidės visos detalės, šukuosena, papuošalai... Ir išvis nuostabus vaizdas bus 4u.gif Beto galbūt jau turėdama suknelę rankose sugalvosit ką nors joje šiek tiek nuo savęs pridėti ir tada ne tik pati geriau jausitės, bet ir suknelei išskirtinumo pridėsit thumbup.gif Žodžiu, dabar nesinervuokit, kai jau turėsit savo pirkinį rankose, tada viskas kitaip atrodys, dabar dar tik pirmos emocijos užplūdo. drinks_cheers.gif

P.S. Juk ne suknelė puošia nuotaką, o nuotaka - suknelę. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Charlotta: 07 kovo 2012 - 21:28
Ačiū visoms už palaikymą ir atsakymus aciuks.gif
Šiandien jau esu daug ramesnė (jūsų dėka) smile.gif

Aš tai visada žinojau kokios suknelės noriu, tai tikrai palengvina paieškas, nes suknelių begalės. Sėkmės rinkimuose kas dar paieškose 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve330: 08 kovo 2012 - 08:52
Eve330, nu tikrai normali suknelė, aišku nėra artima originalui, bet tikrai galima tokią vilkėti per savo didžiąją šventę. O korseto tipo suvarstymas tikrai geriau nei užtrauktukas, dar paminėsi mano žodžius, nes jį gali susiveržti tiek, kiek tau reikia, o su užtrauktuku to nepadarysi, o jei dar per siaura butu.. Isivaizduoji kiek problemų sudarytų? mirksiukas.gif Viskas jai gerai ir nėra ko sukti galvos. 4u.gif mirksiukas.gif
Manieji raištukai irgi nebuvo labai jau ploni, šitą dalyką galima pakeisti, jei nepatiks.
Štai įdedu savosios suknelės nugarą. wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 08 kovo 2012 - 11:08
QUOTE(Juoduke` @ 2012 03 08, 11:05)
Manieji raištukai irgi nebuvo labai jau ploni, šitą dalyką galima pakeisti, jei nepatiks.
Štai įdedu savosios suknelės nugarą. wink.gif

Gal būtų galima pamatyti ir priekį? Nugara labai gražiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 03 08, 13:33)
Gal būtų galima pamatyti ir priekį? Nugara labai gražiai atrodo  mirksiukas.gif

Mano suknelė iš priekio yra čia wink.gif
Atsakyti