Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(Juoduke` @ 2012 03 08, 12:45)
Mano suknelė iš priekio yra čia wink.gif

Graži labai suknelė thumbup.gif
Dabar pažiūrėjau nuorodą, kur jūsų suknelės orginalas, tai aš rinkausi iš šitos ir tos kurią išsirinkau rolleyes.gif

Labai laukiu savo suknelės, matau kad užlaikyta muitinėje unsure.gif
Tikiuosi susidraugausim su ja smile.gif
Atsakyti
Na va uzsisakiau ir as savaja suknele, tai dabar beliko laukti rezultato smile.gif

Suknele
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 08, 21:02)
Na va uzsisakiau ir as savaja suknele, tai dabar beliko laukti  rezultato smile.gif

Suknele

Labai grazi suknele smile.gif wub.gif As pati buvau apie tokia galvojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 08, 22:02)
Na va uzsisakiau ir as savaja suknele, tai dabar beliko laukti  rezultato smile.gif

Suknele

Suknele grazi bigsmile.gif , bet ar pardavejas patikimas, pasidomejote? 99,2 % Positive Feedback nera daug.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_butterfly_ @ 2012 03 09, 00:14)
Suknele grazi  bigsmile.gif , bet ar pardavejas patikimas, pasidomejote? 99,2 % Positive Feedback nera daug..  g.gif

Dekui smile.gif Ne is sito pirkau,kur pirkau buvo 100% ir buvo limituotas laikas pirkimo,dabar jis pasibaiges ir neberodo sukneles,todel is kito pardavejo numeciau linka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 08, 21:02)

Suknele

Nuostabiai graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien as uzsisakiau savaja suknele smile.gif Dabar prasedes laukimas smile.gif

Suknele
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 08, 22:02)

Suknele

Tikiuosi pasiseks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzesimbora @ 2012 03 09, 12:28)
Siandien as uzsisakiau savaja suknele smile.gif Dabar prasedes laukimas smile.gif

Suknele

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 09, 09:52)
Dekui smile.gif Ne is sito pirkau,kur pirkau buvo 100% ir buvo limituotas laikas pirkimo,dabar jis pasibaiges ir neberodo sukneles,todel is kito pardavejo numeciau linka smile.gif

Tuomet laukiam rezultato ir tikimes kad jis bus thumbup.gif
Atsakyti
Daug čia jau mūsų, laukiančių suknelių. Gerai, kad bent yra su kuo laukimo nerimu pasidalint ir sužinot kaip kitom pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2012 03 08, 13:45)
Mano suknelė iš priekio yra čia wink.gif

Man tai labai gražiai atrodo visas viršus bigsmile.gif
Įdomu, o koks Jūsų ūgis? Galvoju ar ant neaukštos moters tokio modelio gražiai žiūrisi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2012 03 09, 15:13)
Man tai labai gražiai atrodo visas viršus bigsmile.gif
Įdomu, o koks Jūsų ūgis? Galvoju ar ant neaukštos moters tokio modelio gražiai žiūrisi.. blush2.gif

Mano ūgis 174 cm, užsidėjus batelius su kulniukais buvo ~180 cm. Pas mane ir pamergytės buvo panašiomis suknelėmis žinokit žiūrisi ir ant žemesnio ūgio, avėjo aukštakulnius. smile.gif Štai prašom, kad suprastum, apie ką eina kalba..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 09 kovo 2012 - 14:28