Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

http://www.part.lt/i...5e32fdaa383.jpg
labukas 4u.gif
cia mano suknele,kuria kovo gale tureciau gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2012 03 09, 22:39)
As manau cia didziausia klaida, kad tos sukneles eina viena po kitos puslapio ekspozicijoje, ir kodas skiriasi vienu skaiciumi. Tikriausiai del to buvo sumaisyta.
Bet kokybe tikrai gera, pasiuvimas taip pat. Ir siaip as buvau ja apsirengus, krutine man gana gerokai per didele, bet siaip viskas neblogai, tik ganetinai sunki, visgi sveria 3 kg smile.gif

Viskas tada aišku, matyt, per skubėjimą dėl to ir sumaišė smile.gif O dėl kokybės tai tikrai labai šaunu tai girdėti, nuramina, kad geros kokybės suknelė atkeliavo rolleyes.gif

Aš jau net bandau nebegalvoti apie savo suknelę, kad tik greičiau laikas prabėgtų ir gaučiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(leja76 @ 2012 03 10, 13:18)
http://www.part.lt/i...5e32fdaa383.jpg
labukas 4u.gif
cia mano suknele,kuria kovo gale tureciau gauti mirksiukas.gif

Labai graži suknelė 4u.gif Nematyta ir labai gražiai raudona spalva panaudota thumbup.gif Man patinka kai nuotaka nebūna visiškai balta, todėl planuoju ir savo aprangoj kokiu ryškių detalių panaudoti ax.gif
Atsakyti
Taigi, is topbridal dar vis nesulaukiau atsakymo, eina jau trecia diena, prasiau ju paciu siutos sukneles nuotrauku. Del idomumo parasiau i landybridal vakar laiska, sianakt jau buvo atsiustas laiskas su nuotraukomis ax.gif na bent mano manymu atrodo tikrai graziai. Dbr nebezinau ka daryti, rizikuoti ar ne, ir bandyti pirkti vel is ju, bijau kad vel ispakavus nerasciau tokio pacio modelio kaip pirmaji karta doh.gif
Dar luktelsiu iki pirmadienio ryto ir tikriausiai bandysiu pirkti vel is landybridal, kaip bus taip.

Jei kam idomu, galeciau veliau ideti ju siusta suknele, palyginimui su originalo nuotraukomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2012 03 10, 15:46)
Taigi, is topbridal dar vis nesulaukiau atsakymo, eina jau trecia diena, prasiau ju paciu siutos sukneles nuotrauku. Del idomumo parasiau i landybridal vakar laiska, sianakt jau buvo atsiustas laiskas su nuotraukomis  ax.gif  na bent mano manymu atrodo tikrai graziai. Dbr nebezinau ka daryti, rizikuoti ar ne, ir bandyti pirkti vel is ju, bijau kad vel ispakavus nerasciau tokio pacio modelio kaip pirmaji karta  doh.gif
Dar luktelsiu iki pirmadienio ryto ir tikriausiai bandysiu pirkti vel is landybridal, kaip bus taip.

Jei kam idomu, galeciau veliau ideti ju siusta suknele, palyginimui su originalo nuotraukomis  4u.gif

Na, landybridal vienas iš patikimiausių. Suprantu, kad baisu, jog vėl gali kitą suknelę atsiųsti, bet neaišku ir kas per kokybė bus iš topbridal (ypač jei jie nuotraukų neatsiųs). Bet kokiu atveju yra rizika smile.gif

O suknelės nuotraukas tai įdėkite, bus kitoms būsimoms nuotakoms naudinga ax.gif
Atsakyti
as truputi ne i tema, bet kaip laikote savo sukneles ? visur ieskau ilgo drabuziams skirto maiso (kelioninio su uztrauktuku), paciau vieninteli varianta radau senukuose ir tas trumpas tik 1 m ilgio...
gal kur matete ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 10, 20:59)
as truputi ne i tema, bet kaip laikote savo sukneles ? visur ieskau ilgo drabuziams skirto maiso (kelioninio su uztrauktuku), paciau vieninteli varianta radau senukuose ir tas trumpas tik  1 m ilgio...
gal kur matete ? 4u.gif

Aš tai savąją kai gausiu planuoju būtent tokiam kelioniniam maiše ir laikyti smile.gif O kokio ilgio reikėtų? e-senukai puslapyje ilgiausias kokį radau tai 150cm. Tokių maišų būna maximose, rimi, jysk... tik deja nežinau kokio ten jie ilgio. Bet jei kur rasite ilgą, tai pasidalinkite informacija 4u.gif

Tokie maišai kiek žiūrėjau vadinasi kostiumų kelioniniai maišai. Kažin gal kostiumų parduotuvėse tokių būtų.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Charlotta: 11 kovo 2012 - 00:08
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 10, 20:59)
as truputi ne i tema, bet kaip laikote savo sukneles ? visur ieskau ilgo drabuziams skirto maiso (kelioninio su uztrauktuku), paciau vieninteli varianta radau senukuose ir tas trumpas tik  1 m ilgio...
gal kur matete ? 4u.gif

as siunciausi is lightinthebox.com, specialiai vestuvinei suknelei, kainavo 6 dolerius 4u.gif speju galima papigiai rasti ir ebay smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 11 kovo 2012 - 10:38
QUOTE(rootelia @ 2012 03 10, 14:46)
Taigi, is topbridal dar vis nesulaukiau atsakymo, eina jau trecia diena, prasiau ju paciu siutos sukneles nuotrauku. Del idomumo parasiau i landybridal vakar laiska, sianakt jau buvo atsiustas laiskas su nuotraukomis  ax.gif  na bent mano manymu atrodo tikrai graziai. Dbr nebezinau ka daryti, rizikuoti ar ne, ir bandyti pirkti vel is ju, bijau kad vel ispakavus nerasciau tokio pacio modelio kaip pirmaji karta  doh.gif

Jei kam idomu, galeciau veliau ideti ju siusta suknele, palyginimui su originalo nuotraukomis  4u.gif

Manau, kad is landybridal butu patikimiau smile.gif Laikysim kumscius, kad si karta pasisektu smile.gif

noraeleo Paisziurek eBay, as ten ziurejau, tikrai daug ju yra ir labai ilgu, o ir kaina nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui merginos, varau i ebay kuistis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 10, 19:59)
gal kur matete ? 4u.gif

Tikrai visuose parduotuvese yra,esu pirkusi 1,8m ilgio mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
merginos, kokius dydzius pasirenkat uzsakineja internetu?? 4u.gif kp neapsirikt, kad butu ne per maza, ar katastrofiskai didele? ax.gif tarkim as nesioju 36, 38 dydzio rubus, o dauguma psl reikalau US dydzio? g.gif kp dbr zinot, kad gausiu ne per maza. j blush2.gif uk skiriasi net LT dydziai ir kartais 32-34 buna kaip tik, o kartais 38-40. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 03 12, 00:01)
sveikos,
merginos, kokius dydzius pasirenkat uzsakineja internetu?? 4u.gif  kp neapsirikt, kad butu ne per maza, ar katastrofiskai didele? ax.gif  tarkim as nesioju 36, 38 dydzio rubus, o dauguma psl reikalau US dydzio?  g.gif kp dbr zinot, kad gausiu ne per maza. j blush2.gif uk skiriasi net LT dydziai ir kartais 32-34 buna kaip tik, o kartais 38-40.  doh.gif

Dydžiai dėl gamintojų skiriasi, todėl geriausia pasirinktam puslapyje pasižiūrėti dydžių lentelę, ten rašys kokie išmatavimai būtent pas juos atitinka kokį dydį. Nežinau ar visuose, bet daugumoje puslapių yra net kelios lentelės, vienoje išmatavimai coliais, o kitoje centimetrais. smile.gif Jei dydžiai neatitinka Jūsų išmatavimų, galima siūti būtent pagal Jūsų išmatavimus (papildomai sumokėjus).

Kad nebūtų per maža, tai galbūt geriau šiek tiek didesnę pasiimti suknelę? Juk sumažint suknutę lengviau nei padidint. Nors Landybridal (nežinau kaip kiti puslapiai daro) rašo, kad jie suknelės viduj dėl visą ko palieka šonuose šiek tiek papildomos medžiagos tam atvejui, jei suknelė būtų per maža. 4u.gif
Atsakyti