Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Labas rytas,

kantrybes puskuojancioms ir skaiciuojancioms paskutines dieneles/savaites iki susitikimo smile.gif
Tai,kad mazuliukai maziau juda-normalu,juk ir vietos maziau patapo ir ramybes busenoj pabuti reikia biggrin.gif

O mes po genetiku-asarojau is laimes stebedama musu zmogeliuka ekrane,kaip ciulpe pirsta,spardesi kojytemis wub.gif
Turesim sveika stipria mergyte wub.gif

Iki siol nesigalvojo man mergaitiski vardai,nuojauta paskutines kelias sav tylejo,o vat isejus is genetikes MB pasake varda,kuris iskart prilipo,taigi jau ir varduka turim rolleyes.gif

Dabar prasideda smagusis laikas-storeti ir krauti kraiteli biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
QUOTE(Myciute @ 2012 03 09, 09:40)
labas rytas!
o man kvailas klausimas iskilo  blush2.gif  kadangi neperslampamos paklodes i lovyte neklosiu, kol ismoksim teisingai vystyklus uzdeti, i lovyte klosiu vienkartines palutes. tai ta palute po paklode tiesti ar ant jos?  blush2.gif ar guldant maziuka i lovyte ties galvyte tiesit plona vystykliuka/merliuka, kad apsaugot paklode nuo atplylimo ir pan.?

tokie vat man klausimai iskilo :-) pas mamytes dar nenoriu verztis  ax.gif

As dabar savo zuikiui tiesiu paklode, tada neperslampama palute, o ant jos toki kaip vystykla didesni (cia del naktiniu avariju smile.gif ), kazkaip nemanau kad malonu ant to nenaturalaus audinio gulet g.gif . Leliukas kai buvo irgi jei patiesdavau neperslampama palute tai ant virsaus visada palute. Po galvyte irgi palute tiesdavau, ar nuo pagalves uzvalkaliuka. Vistiek dauguma maziuku daznai atpila, tai keist pastoviai visa patalyne... doh.gif
Papildyta:
Mila, grazaus ir ramaus tolimesnio laukimo wub.gif

O mes savo pupai dar konkretaus varduko varianto neturim, yra patinkanciu variantu, bet tiksliai zinosim kai maziuke pamatysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 03 09, 10:50)
Laba ryta  4u.gif
As dabar savo zuikiui tiesiu paklode, tada neperslampama palute, o ant jos toki kaip vystykla didesni (cia del naktiniu avariju  smile.gif ), kazkaip nemanau kad malonu ant to nenaturalaus audinio gulet  g.gif . Leliukas kai buvo irgi jei patiesdavau neperslampama palute tai ant virsaus visada palute. Po galvyte irgi palute tiesdavau, ar nuo pagalves uzvalkaliuka. Vistiek dauguma maziuku daznai atpila, tai keist pastoviai visa patalyne...  doh.gif
Papildyta:
Mila, grazaus ir ramaus tolimesnio laukimo  wub.gif

O mes savo pupai dar konkretaus varduko varianto neturim, yra patinkanciu variantu, bet tiksliai zinosim kai maziuke pamatysim  wub.gif

Aciu Milima uz patarima, taip ir darysiu ax.gif
Mila, koks nuostabus jausmas pamatyt savo stebukleli wub.gif o mes varduko dar neturim irgi, turim kelis variantus, kai pamatysim mazuleli, parinksim labiausiai tinkanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 03 09, 09:21)
Labas rytas,

kantrybes puskuojancioms ir skaiciuojancioms paskutines dieneles/savaites iki susitikimo smile.gif
Tai,kad mazuliukai maziau juda-normalu,juk ir vietos maziau patapo ir ramybes busenoj pabuti reikia biggrin.gif
O mes po genetiku-asarojau is laimes stebedama musu zmogeliuka ekrane,kaip ciulpe pirsta,spardesi kojytemis wub.gif
Turesim sveika stipria mergyte wub.gif

Iki siol nesigalvojo man mergaitiski vardai,nuojauta paskutines kelias sav tylejo,o vat isejus is genetikes MB pasake varda,kuris iskart prilipo,taigi jau ir varduka turim rolleyes.gif

Dabar prasideda smagusis laikas-storeti ir krauti kraiteli biggrin.gif  thumbup.gif

Sveikinimai wub.gif

mes irgi turim varduką mergytei, va berniukui tai niekaip nesigalvoja ax.gif Sakiau gal ir nereikės smile.gif o jeigu reikės tai vėliau galvosim rolleyes.gif
Bet koks oras nuostabus paskutinėmis dienomis, tik gaila, kad tos saulės audoros kažkokios siaučia, sako negali ilgai lauke būti, o aš vakar visą dieną kiemą tvarkiau doh.gif

Visos kurios dar puškuoja, bet jau nekantrauja susitikti su mažyliais 4u.gif

Įdomu kada Beta1 pasirodys rolleyes.gif Jau turėtų pale šiomis dienomis juos rolleyes.gif
Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Mila super naujienos thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestulytes 4u.gif

Radus laisva minute begu pas jus pasidalint savo dziaugmais ir ivykiais. Taigi pradziai gimdymo istorija, kuria jau taaaaaip senai norejau parasyti ir pagaliau dabar ta ir darau.

Musu princas atkeliavo pas mus dienele anksciau nei tiketasi ir planuota.Taigi pleptelejus su jumis SM sekmadienio isvakarese ir patikrinus tasiukus ryto vizitui i ligonine pasakiau MB, kad noreciau sianakt puikiai issimiegoti, nes paskui neaisku kada tokia proga gausim, o jau nekelbant apie bemiege nakti pries CP.Taigi kritau i lovyte be zodziu ir apie 2 val. nakties atsikelusi i wc pradejau jausti siokius tokius pamaudaliojimus, bet kaip ir pries tai buvusias dienas, nurasiau viska paruosiamiesiems ir pradejau erzintis, kad ir vel per juos negalesiu normaliai issimiegoti.Grizus i lova toliau nervinausi kokia valanda.Paskui pradejau ziureti kas kiek min cia tie paruosiamieji, matau, kad kas 3 min.galvoj vis dar nieko nesiregistruoja, kad cia kazkas ne taip, apsimetu, kad nieko nevyksta.Dar po kiek laiko jau zadinu MB, sakau zinai, man skauda.Tai pasnekek su manim iki ryto, kai jau bus laikas vaziuoti i ligonine bet kokiu atveju nes gi juk taip sutarta.Kilo mintis gal dabar vaziuoti, bet pamasciau, kad nu kam cia kelti be reikalo panika, ypac kai su J buvom sutare pasimatyt ligoninej ta ryta.Tai galvoju palauksiu, negi sunku man.O kad as buciau zinojus, kaip pasidarys sunku netrukus.....Nu bet tiek to.Geriu ramuneliu arbata, kalbinu MB, tas nori miego as jam neleidziu, nes man nuobodu, o kas 3 minutes vis zvilgcioju i laikrodi, nes kazkas tikrai vyksta.Beje, tuo metu as vis dar galvoju, kad cia pruosiamieji.Dar po valandos jau taip nebegalvoju, komanduoju MB, kad vezam staigiai sunaus daigtus pas mama ir pati vaika uzvezam dar i mokykla, paskui jau mama ji pasiims.Bet nespejam issiruosti is namu as jau sakau gal vezam ta vaika kartu su daigtais tiesiai pas mama, dzin ta mokykla, apseis viena diena ir be jos. Mieste kamstis, o mama gyvena kitam gale nei yra AK, taigi kelias piko valandom ryte atrodo gan tolimas, as jau medituoju kas 3 minutes su keistu garsu i mmmmmmmm biggrin.gif Vaikas net jau nebeklausia kas man yra, matyt vaizdas ne koks, nes mamyte isitverus i masinos panele linguoja ir nekalba biggrin.gif Palikaus sunu pas mama leidziames i kelione per vilniu toliau doh.gif Kol kas laikomes tvarkingai, nors jau abiem aisku, kad gimtadienis bus siandien, bet man taip skauda, kad negalvoju nieko apart tyliai keikiuosi ziuredama i ta eisma......Bet per viena tokia labai jau stipru saremi pasilyle vandenys.Bet pasipyle taip, kad beveik fontanu sove, puse masinos aptaskyta, matau kaip pleciasi MB akys, mano dar labiau, nes vandenys zali, o man saremiai (visgi tuo metu pripazinau, nebuvo paruosiamieji) nuo 2 val. nakties, o dabar jau 8 val. ir mano vaikas sedi.Tada prasidejo panika ir man.Issigandom abu su vyru, o dar sedim kamsty ir galo nesimato.Tuomet teko vaziuoti greituoju budu.MB issuko i priesinga eismo juosta, isijunge avarinius, signala ir myne per visa miesta ir raudonus sviesoforus.Nezinau kaip mes ten laimingai nusigabedon, bet po 5 min. su visa masina atsidurem jau beveik paciam AK priimamajam.Man tuo metu saremiai jau lipa vienas per kita, nebezinau kas vyksta, atkeliaujam i priemima, man vandenys vis dar teka, kartu ir asaru pakalne, nes jau labai baisu buvo.Bijojau, kad nebutu jau per velu CP, dar tie zali vandenys optimizmo nedave.Tai nepastebejau kaip atsiduriau gimdymo palatoj tiesiai ant stalo ir man kazkokia cena karve aiskina, ka as sau gavojau taip ilgai laukdama su saremiais kai mano tokia situacija, ypac dar antras gimdymas ir t.t.Lyg as pati viso to nezinociau.....Bet dzin, netriu jegu aiskintis, reikalauju Jurseno ir nieko daugiau nenoriu girdet.Vyras kazkur begioja, jau nebezinau kur, bet man jau ir neberupi.Galu gale ateina daktaras, apziuri, CP dar nevelu, bet reikia skubiai.O tas skubiai po val. nes operacine uzimta.Man akyse zalia nuo saremiu, MB glosto galva ir dar kazka, prasau manes neliesti, pareiskiu Jursenui, kad dabar pat imsiu ir mirsiu.Jis sako, kad nuo saremiu dar nei viena nenumire, as ji patikinu, kad busiu pati pirmoji ir jis tures garbes ta pamatyti.O dar kita cioce priejus bando itikineti, kad gal gimdom, ka ? blink.gif Ka skeisciausia, J irgi pradeda agitacija uz natur gimdyma kad ir kojom i prieki doh.gif Bet kiek imanoma kategoriskai pasakau, kad jokiu cia gimdymu, noriu CP ir taskas.Kazkokia aplinkui besisukiojanti jauna rezidente visiskai ismusa is veziu kai perziurejus mano kortele, kurioje parasyta kad pastojau po IVF ir kad neturiu kiausintakiu paklausia ar neturejau problemu su pastojimu doh.gif Na bet as jau operacinej, is itampos negaliu nustot drebejus, tiesiog purciausi ant to stalo, nes buvo salta, baisu ir skaudejo uz viska labiau.....Bet sekmingai suleido spinaline, bet gavau dar dpze kazko, nes vis dar nenurimau, tai lengvai apsvaigus buvau, taciau vis dar tvirtai isitikinus, kad manes dar pjauti negalima, nes as "dar jauciu" biggrin.gif Ir ziuredama i daktara jam sakau, daktare, darpalaukit, as ji viska jauciu, o anesteziologe sako, tai kad mazute tavo vaikelio jau kojytes istrauktos ir tuos isgirsim jo verksma biggrin.gif Be abejo tas pirmas riksmas vis dar dabar ausyse skamba......Netrukus atnese man ji pabuciuoti ir issinese.Man atrodo, tada as kazko man dar dave, kad paskui jau nelabai pamenu, bet atsimerkus matau MB salia saves.Tos dvi valandos po CP kai nemaciau savo burbulo buvo toooookios ilgos.Visa ta laika pragulejau su kvaila sypsena ant veido, galvojau, kad cia gal nuo vaistu tokia busena, bet atvaziavus i jau musu palata ir iki pat vakaro ta sypsena niekur nedingo smile.gif seseles, akuseres, daktaras, visi eina ir klausia ar labai skauda, gal dar vaistu, sakau nieko man neskauda, jauciuosi puikiai.I mane jau keistai paksui pradejo ziureti, bet man buvo dzin, nes net nepradesiu pasakoti koks buvo tas jausmas......atrodo tureciau zinoti, juk viena vaika jau gimdziau ir turiu, bet si karta viskas buvo dar kitaip.Sunutis buvo prgnozuojamas visai didelism bet gime skurdeliukas, 3280 g. ir 53 cm. toks mazyyyyytis visas wub.gif Toliau jau MB rupinosi musu kurineliu, as jau ziurejau is savo lovos is daviau komandas.Sunku buvo ziureti kaip jis 15 min.keicia pampi biggrin.gif Laukiau sekandcios dienos kada galesiu keltis kaip isganymo.Taip norejau savo burbula ant ranku palaikyt, o ne vien tik salia paturet.Palata gavom tokiam kur tik mes su MB, tai ir tvarkemes kaip mokejom.Sekanti ryta kai jau gavau leidima stotis, tai su didziausiu entuziazmu emiausi ta daryti.Tik pastatyta ant koju nezinojau ka cia pirma padarius - nualpus ir paskui apsiverkus ar atvirksciai.Nes jau taaaaaaip silpna buvo, kad kojos pacios linko.Bet nieko, per diena atsipaipalojau ir dabar jau vaikstau panasiau i zmogu.Nelakioju po namus, bet slankioti sveikatos uztenka.Su juoku prisimenu naujai iskepto tevelio pastangas vykdyti mano nurodymus duotus is lovos biggrin.gif Sakau reikia nuvaziuoti i parde ir nupirksi vaikui mazesniu rubeliu, net skesta jis visur tas musu skruzdeliukas.Tai paaiskinau viska smulkiai ir galvoju nera gi taip jau sudetinga paimti pakeli is 4, kur yra bodziukai trumpom rankovem ir dar viena pakeli is 4, kur yra sliauztukai ilgom rankovem.Visi turi buti 56 dydzio.Paaiskinau net kurioj lentynoj parduotuvej jam ieskoti viso sito.Tai grizo vyras pripirkes maikyciu ilgom rankovem ir dzemperiuku, kurie tinka kokiam jau pusmetiniam vaikui.Tai sakau reikejo dar dzinsus ir aulinius batus vaikui paimti biggrin.gif Nu bet stresas zmogui, nieko nepadarysi, labai nepykau, bet vertemes su tais paciais rubeliais.Raitojom rankoves ir viska kas imanoma tongue.gif

Vakar jau grizom i namucius, bandom atrasti savo rezima, rutina ir priprasti vieniem prie kitu.Kol kas be didesnio streso ir zinokit kiekviena asara, skausmas ir visos visos, absoliuciai visos pastangos susilaukti to mazuleliu buvo jo vertos.Neaiskinsiu apie tai koks jausmas buti mama ir tt.., pamatysit pacios, bet ta kvaila sypsena kur atsirado po CP vis dar nenyksta nuo veido biggrin.gif O reziume galiu pasakyti - noriu dar rolleyes.gif

Viskas tamsteles, bandysiu dabar perzvelgti jusu plepalus, nei nieko nieko dar neskaiciau, is karto puoliau atiduoti duokle gimdymo istorijos belaukiancioms tongue.gif Vakare pabandysiu imesti foto i albumeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 09 kovo 2012 - 11:30
QUOTE(Myciute @ 2012 03 08, 23:36)
na juda mano maziukas, kartais pasigendu judesiuku, bet gi jam ir pamiegot reikia. na gal kitokie tie judesiukai, bet skaudziai niekad manes nesparde. pazaksi pora kartu i diena, pavalgius pabanguoja, paskui gan velai vakare, ryte irgi jauciu.

tu pabandyk saldziai uzvalgyt ar salto vandenuko pagert, pabaksnok, pakalbink maziuka ir subanguos, pamatysi wink.gif

vakar vakare ir krutinau kokia valanda tai vos vos sujudejo uz tai ir keista cia man anksciau kaip visos raset reguodavo labai greitai,ar zaksedadavo dabar kelinta dien anei zaksiuku negirdet o man budavo kad gana stipriai pavaiksciodavo po sonkaulius bandysiu skambint daktareliui kad patikrintu ...nes kazkaip jau labai neramu o ir mazajam persiduoda tas mano pastovus nerimas ir sukimas galvos kas cia su juo pasidare ar cia taip turi but

pasiskambinau tai nuvaziuosiu i ligonine pasiziuret patikrins toniukus ir tada nors zinosiu ar cia normalu su mano mazuoju ar siaip yra kokia pasyvumo priezastis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 09 kovo 2012 - 12:01
Beta1, wub.gif wub.gif cray.gif wub.gifwub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 09 kovo 2012 - 11:40
Sveikutes,

Beta, kokia istorija! Oho.....
Nu svarbiausias viskas gerai.
Nuosirdziausi sveikinimai Jusu seimynai. Dabar daug pienelio, ramiu nakteliu ir aisku megavimosi kiekviena akimirka 4u.gif
Papildyta:
Mila, sveikinimai nusidazius ruzavai 4u.gif
Atsakyti
Beta nu nerealiai graziai viska aprasei, nepakartojimas jausmas turetu buti wub.gif
Atsakyti
Beta, sugraudinai su savo istorija 4u.gif wub.gif vajei, sveikinimai dar karteli 4u.gif nu jau kaip as laukiu susitikimo su savo leliuku, tai nebegaliu blush2.gif o jus aukit diduciai, daug pienelio, ir kad ramus sunutis butu 4u.gif

Mila, ruzavi sveikinimai, ech mergyte, faina wub.gif
Atsakyti
blyn, Beta, sąžinės visai neturi.... taip viską gražiai surašei, kad daba sėdžiu su nuvarvėjusiu tušu, reik kelt telefono ragą, bet negaliu, nes balsas virpės....
sėkmės jumei wub.gif

dangutex, aš tą disporal ir geriu. kitokio magnio nesu gėrusi.

šiąnakt jau rėkiau vyrui, padėk. tas, vargšas kad šoks iš miegų, kas? kas?
o man koją sutraukė tas bjaurybė mėšlungis.... tai ar aš pati, ar vyras tą koją lenkė (jis mane jau senai tos "gudrybės" išmokęs) vis vien koja akmeninė nors tu ką. užtat kai susiruošiau išlipti iš lovos, tik nuleidus žemyn leteną užplūdo palengvėjimas. ir po truputį atleido....
kai atsiguliau atgalios jutau, kaip pilvo apačia sukietėjusi, paglosčiau ir kiek atleido....
beje, magnį išgėriau prieš pat einant miegoti 23 val, o sutraukė 2 nakties....
galvoju, gal man ne tik magnio trūkumas ?
kada čia kai buvau pas šeimos gydyt, pasakiau dėl mėšlungio, tai jos atsakymas buvo, kad dar per mažai laiko geriu magnį, kad jausčiau palengvėjimą, o dozės didinti neleido.

dėl vežimuko. šiaip žiūrinėjome iš Jane firmos. dar siūlė kaip lengvus iš Giordany firmos. o ką konkrečiai pasirinksim, neaišku...
Atsakyti