Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikutes, burbuliukes 4u.gif

Su Kovo 8-aja visas!!!

Vakar uzluzo namie internetas, tai nieko neparasiau.

QUOTE(kristinuke @ 2012 03 06, 22:57)
Na, pakeleive koja kojon,  ne tik datom panašios, bet ir spalvom smile.gif Sveikinu 4u.gif

Aciu labai, kristinuke bigsmile.gif
Jo, mes panasiai judam, as net ziurejau pagal tavo liniuote, kada man buvo simtadienis, nes mano skaiciuoja tik savaites smile.gif

Mergaites, aciu visoms uz sveikinimus wub.gif 4u.gif
Tiek daug berniuku pas mus bigsmile.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 03 07, 11:12)

Oho, cia visoms pagalvems pagalve biggrin.gif

QUOTE(Veja234 @ 2012 03 07, 09:35)
O tu ka galvoji daryt? Ir gal jau turi vezimuka? As vis blaskausi tarp lopsinio ir sportinio, galvoju gal vasarai labai jau ir neprireiks lopsio, o ziemai gal jau ir per didele bus, netilps.. Plius gyvenu sodyboj uzmiestyje, tai reikia kad dideliais ratais ir su gerais "amortikais" butu, nes tik lauko ir misko keliukai nusimato:)

Tai kad vat, kad neturiu, bet mastau apie varianta 3 in 1, su didesniu lopsiu, juk rudeni vaikas bus dar mazas, kad sodint ji i sportini. Ir salta bus unsure.gif O kokius variantus tu svarstai? blush2.gif

Sangria, melyniausi sveikinimai tau 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 03 07, 18:27)
Dar mergaites noriu pasidalinti.

Aciu labai, kad pasidalinai, labai laiku 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 03 08, 11:22)
O kaip Jusu pilvukai? Maniskis toks didelis, kad net neisivaizduoju koks jis pataps dar per likusius 4 menesius.

Mano tai labai didelis, net darba ziuri ispute akis, kaip suprantu, nustebe, kad dar ne dekrete biggrin.gif

Pelenuroze, Vilmosa, spaudziu uz jus kumscius, kad viskas eitusi taip, kaip reikia wub.gif

O Myciute ir Rute, laikykit fronta ir kojas suspaudus, tegu dar pabuna pilvukuose Jusu leliai wub.gif
Atsakyti
Visas nestukes ir mamytes sveikinu su kovo 8-aja 4u.gif

O kaip Jusu pilvukai? Maniskis toks didelis, kad net neisivaizduoju koks jis pataps dar per likusius 4 menesius.

Maniskis tai nera labai didelis, bent visi taip sako. Gal imesiu nuotraukyte. Nors kai pagulde i ligonine, tai priemusi gyd israse velniu del to, kad daug priaugau. Bandziau aiskinti, kad +1 kg turejau jau pries isodinima ir kad poliklinikoj mane sveria su batais ir rubais, ko pasekoje sveriu 1 kg daugiau nei namie. Bet ji vis tiek aiskina, kad as turiu +8 kg, nors istikruju tik +6-7 kg, cia ziurint kuri svori pradiniu imsi. O be to per per praejusia savaite dar 1 kg ir nukrito g.gif
Dabar dar vaikstau i manksteles, kurias veliau sakiau darysiu ir namuose,jei nepamirsiu biggrin.gif Tai tikiuosi, kad tu inkstu daugiau neskaudes.

Tiesa, vakar skambinausi gyd del kraujo atsakymu, tai hemoglobinas tik 98. Liepe nusipirkt ir gert Tothema, gal kuri geret?

Dar vakar maziukas labai pralinksmino. Buvau dantuka taisyt, tai kai pradejo grezti, musu mazasis pradejo duotis po pilvuka, matyt ta procedura jam ne prie sirdies biggrin.gif
Atsakyti
Mielos bendražygės wub.gif
Tegul kaitri pavasario saulė nutirpdo sniegą ir ledus.
Teatneša ji laimę, džiaugsmą ir šviesą širdyje.
Į jūsų širdį ir namus atneša daug meilės.
Nuoširdžiausi sveikinimai moters diena. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pati laimingiausia moteris pasaulyje turinti du vardus - MYLIMOJI IR MAMA wub.gif
Atsakyti
Prisduodu, sveika gyva... savijauta visai nebloga, varau pietums cepiakų pas mamą mirksiukas.gif

Su švente visas 4u.gif

Nesuprantu ko dėl to svorio darot tragediją. Matyt turiu gerą gydytoją niekada nė pusės žodžio nepasakė dėl svorio. o turiu aš kg šiai dienai visus +27. ir ligoninėj gulėjau niekas nieko nesakė.. o jūs čia kg, kg ten skaičiuojat. Nusiraminkit ir mėgaukitės laukimu bei mažyliais wub.gif juk nesilauksit visada; duok Die dar bent kelis kartus per gyvenimą tai patirti.. juk visa tai taip laikina ir nuostabu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuliukes 4u.gif
Visas su moters diena, bukit laimingos wub.gif

Ziuriu kovinukes dar laikosi group.gif , tik Indry jau ko gero su maziuku ant ranku wub.gif , niu lauksim naujienu smile.gif

Taip dziaugiaus, kad nesapnuoju jokiu sapnu apie gimdymus ir pan, tai va sianakt jau pradejau sapnuot doh.gif , kad isejo kamstis ir vis ruzavai tepliojo, o as ziuriu i kalendoriu ir verkiu, kad gydytojo savo nesulaukiau, ir i ligonine nenoriu vaziuot, aciu Dievui, kad tik spanas unsure.gif . Tai kalbinu mazuliuke, kad dar lauke salta ir tegu siltai pilvuke sedi. Kazkaip visgi neramiai jauciuos, kai gydytojo neturiu unsure.gif

Dangutex, pas mane laaabai didelis pilvukas, jau 34sav. pagal dydi atitiko 38 sav., bet leliukas ir vandenys pagal laika, taigi tokia antomija ir nieko nepakeisi. Visi sako, kad is nugaros ne kiek nepasikeiciau biggrin.gif , bet is sono tai kaip besilaukianti drambliene blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 03 08, 14:12)

Pati laimingiausia moteris pasaulyje turinti du vardus - MYLIMOJI IR MAMA  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 03 08, 13:27)
Nesuprantu ko dėl to svorio darot tragediją. Matyt turiu gerą gydytoją niekada nė pusės žodžio nepasakė dėl svorio. o turiu aš kg šiai dienai visus +27. ir ligoninėj gulėjau niekas nieko nesakė.. o jūs čia kg, kg ten skaičiuojat. Nusiraminkit ir mėgaukitės laukimu bei mažyliais  wub.gif juk nesilauksit visada; duok Die dar bent kelis kartus per gyvenimą tai patirti.. juk visa tai taip laikina ir nuostabu  wub.gif

Rute nedarau as jokios tragedijos del tu kg. Ir aplamai visas nestumas esu pakankamai del visko rami ir tik teigiamai nusiteikus. Mano gine ir man nei puses zodzio apie svori nesake. Bet gyd ligonineje padare kazkokia tragedija, rodos 100 kg sverciau. O kai dar pradejau gincytis su ja, kad cia su manim ir mano kg viskas gerai, tai ji vis tiek uzbaige tuo, kad cia as tunku ir tik man nuo to bus blogiau. Viskas baigesi tuo, kad grizusi i palata apsiverkiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 03 08, 10:22)
Labas rytas,

Maniškis labai didelis blush2.gif palyginti, kad laiko nedaug dar, bet turiu jau pilvūzą rolleyes.gif Vakar įmečiau kelias fotkes, bet komentaro, kad ohoho nesulaukiau, reiškiasi, dar nekatastrofa lotuliukas.gif O šiaip ir su pirmuoju buvo nemažas, tai ir nesitikėjau, kad su šituo bus kitaip, tik gal ne taip greitai lotuliukas.gif Kiek svėriausi tai dar nieko neturi pliuso, reiškiasi iš atsargų lelka mano auga, o aš visai nesiskundžiu, apetitas nepadideję, tik kartais norisi tokių dalykų ko ankščiau sau neleisdavau blush2.gif Tai dabar su malonumu mėgaujuosi, neleistinai dalykais tongue.gif man ir patinka, kad tas pilvukas jau lenda, jau faina ir paglostyti ir pasikalėeti. Dar berods jau kelinta diena kažką jaučiu, bet nesu tikra, tai dar laukiu ar pasitvirtins, kad tai tikrai jau lelka, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 07, 19:41)
nusiramink juk dar neturi jausti stiprius bumsiukus ir kiekviena diena juk dar leliukas mazas ir del to dar tiek nejauciam, nu sakyciau as tik pries kokias dvi dienas pradejau jausti aiskiai ir vakar ir siandien, iki tol beveik visa laika tylu buvo. o ksda tau pas gine?

Ryt keliauju pas gine, eina sau kaip baisu-kad tik viskas gerai... blink.gif Dekui uz nuraminima, tikiuosi ateinanciu laiku pajusiu stipriau ir jau kasdien. Mane matai viena kazkokia gine subaimino, paklause-ar jauciu judesius, sakau-jauciu, bet buna kad kokia diena visiskai tylu, tai ji sako-tai negali buti, tipo jei jau jauti tai turi jausti kasdien , tai taip susinervinau, kad visa savaite beprotiskai laukiu rytojaus vizito ir negaliu nustot apie tai galvot ... doh.gif

angeliukkkeee, nepergyvenk, buna viena diena aktyvesni bumpsiukai, kita diena ramiau. Bent jau man.

Dekui, dangutex, uz paguoda, ryt tikiuosi busiu rami ir laiminga... ax.gif

O kas del pilvuko, tai pas mane nzn man jis vis mazokas atrodo-vakarais toks visai matomas, bet ryte mazas, kas irgi neramina biggrin.gif , nes lyg atrodo buvo didesnis, bet jauciu paranoja man dabar visuose galuose biggrin.gif Gal galvoju del to, kad gyd uzsimine, kad pas mane placenta zemokai, bet nzn, ryt pabandysiu viska issiklausineti ax.gif Nebedaug beliko laukt blink.gif

Beje, visas su kovo 8-aja
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 03 08, 15:43)

O kas del pilvuko, tai pas mane nzn man jis vis mazokas atrodo-vakarais toks visai matomas, bet ryte mazas, kas irgi neramina  biggrin.gif , nes lyg atrodo buvo didesnis, bet jauciu paranoja man dabar visuose galuose  biggrin.gif Gal galvoju del to, kad gyd uzsimine, kad pas mane placenta zemokai, bet nzn, ryt pabandysiu viska issiklausineti  ax.gif Nebedaug beliko laukt  blink.gif

Mano placenta taip pat žemai ir pilvas ne milžinas. Gl yra ryšys tarp to. O be to, kuo toliau, tuo greičiau jis pradės didėti, taip kad nėra ko sukti galvos - ginė juk matuoja, žymi kreivę, svarbu, auga tolygiai.
Atsakyti
mergaites visas su kovo 8 -aja,bukit laimingos ir mylimos wub.gif wub.gif wub.gif visoms po grazia raudona tulpyte
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 03 08, 12:57)
Ilindau pasicekavint gal jau?  wub.gif Neskuba mazyle, na nieko, jau labai greitai..  mirksiukas.gif Sekmes gimdyme, mieloji!  wub.gif

4u.gif wub.gif bet dar ne...as parasysiu butinai mirksiukas.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2012 03 08, 13:26)
Tiesa, vakar skambinausi gyd del kraujo atsakymu, tai hemoglobinas tik 98. Liepe nusipirkt ir gert Tothema, gal kuri geret?

As tebevartoju tothema, man labai pakele HG 4u.gif

O del svoriu, tai kievienai, manau individualiai jis auga, man irgi gydytojas ne karto nesake, kad jau cia blogai, nors svoris 2 trimestre ziauriai augo...bet uztat paskutini menesi nieko nebepriaugau ir turiu plius 15 siai dienai ax.gif tikrai neverta del tokiu dalyku pergyventi, o visiems/oms gydytojoms, kurios nervina del tokiu dalyku, tai tik minusa det reikia tongue.gif
Atsakyti