Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Kristinuke, su atostogom yahoo.gif biški pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 03 15, 19:30)
Niu tai ir nebyrekim be kitos savaites antros puses  friends.gif . O tie pamaudimai tai jau nesuprasi ar ka reiskia, ar siaip lelkos nebetelpa ir visus galus tampo  smile.gif , tegu dar pasedi siltai  mirksiukas.gif

Labas,

nu ir nebyrekit dar mergytes, pasidziaukit pilvukais nestuke.gif nestuke.gif
nes paskui labai pasiilgsit, tu pojuciu pilvelyje doh.gif
man juokas dabar ima kai as planavau isnesioti iki kovo 22 d., ta diena MB gimtadienis, bet pasirinko pats sunaitelis kada gimti, gal ir gerai, ner cia ko tevams isisvajoti smile.gif smile.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 03 15, 22:40)

Labai prajuokino gydytoja. Kadangi pas mane minusinė kraujo grupė, svarstė, ar leisti man tuos antikūnus. Na bet ir pas MB minusinė, tad kaip ir nereikia. O gydytoja taip atsargiai klausia, ar vaikas tikrai šito vyro. Tipo, na žinote kaip būna. Atsakiau, kad tiesą sakant, nežinau. Gydytojos akys padidėjo. Sakau tada: "Nežinau net ar tai mano vaikas". Gydytojos akys dar labiau išsiplėtė. Aš toliau juokauju: "Juk latviai galėjo man ir kokį latviuką įdėti". Tada gydytoja prisiminė, kad aš po IVF  lotuliukas.gif

Tanga, tu taip negasdink daktaru smile.gif smile.gif smile.gif
reikia saugoti ir ju sveikata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Streamy @ 2012 03 16, 10:40)
Sveikutės,\\MIegojau kaip kūdikis  wub.gif
mergiotė, va ką mano nuojauta kužda, bet bijau, kad jinai nusigrybavo  biggrin.gif

tai mergiote ir bus smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 16, 14:47)
tai mergiote ir bus smile.gif  smile.gif  smile.gif

Nebutinai mirksiukas.gif , mano nuojauta kuzdejo-berniukas berniukas, o pasirodo mergyte pas mus tongue.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

vis dar namie, siandiena Braske labiau kosti, vel beganti slogyte atsiranda, zodziu, kaip amerikiestiski kalneliai doh.gif pirmadieni dar tikrai namie busim, gimtadieni josios svesim biggrin.gif

Streamy, sveikinimai su puikia TA thumbup.gif kas del nuojautos, maniske sikart mane apmove kaip reikalas lotuliukas.gif taip kad visaip buna su tom nuojautom biggrin.gif
Indry, o gal ir gerai, sunukus turi savo diena, tetukas savo, ir visiems gerai thumbup.gif
Tanga, nu gerai cia su gine gavos lotuliukas.gif juokiausi balsu biggrin.gif
Kristinuke, su atostogom 4u.gif tai jau prasides dabar pirkinejimai, kraitelio ruosimai-vienas smagiausiu periodu nestuke.gif

O as maniau, nieko dar nepirksiu kol puseseres siuntos nesulauksiu, bet nesusilaikiau, siandiena parsitempiau pataliukus i lopsi, Braskei prie to pacio pagalvyte nupirkau nauja, keleta bodziuku, kelnyciu Zemuogelei merinosu vilnos, bus rudeniui kitam rolleyes.gif
tikius, praktiski pirkinukai bus blush2.gif

uzsimaniau naminiu ledu, einu ieskot recepto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 03 16, 13:56)
Laba diena,

vis dar namie, siandiena Braske labiau kosti, vel beganti slogyte atsiranda, zodziu, kaip amerikiestiski kalneliai doh.gif pirmadieni dar tikrai namie busim, gimtadieni josios svesim biggrin.gif

Streamy, sveikinimai su puikia TA thumbup.gif kas del nuojautos, maniske sikart mane apmove kaip reikalas lotuliukas.gif taip kad visaip buna su tom nuojautom biggrin.gif

O as maniau, nieko dar nepirksiu kol puseseres siuntos nesulauksiu, bet nesusilaikiau, siandiena parsitempiau pataliukus i lopsi, Braskei prie to pacio pagalvyte nupirkau nauja, keleta bodziuku, kelnyciu Zemuogelei merinosu vilnos, bus rudeniui kitam rolleyes.gif
tikius, praktiski pirkinukai bus blush2.gif

uzsimaniau naminiu ledu, einu ieskot recepto biggrin.gif

Sveikateles, braškytei 4u.gif

O dėl nuojautos tai taip cool.gif nors su pirmu nuojauta nepavedė. AI, kas bus tą krikštysim blush2.gif

Parodyk lopšį blush2.gif ar tu jo neturi, o tik pataliukus pirkai? Vakar ir aš neiškenčiau, nusipirkau pataliukus po TA blush2.gif ale supakavau ir į rūsį, nes tuoj lovytę tempsiu į kambarį ir stovės jinai man dar puse metų doh.gif lotuliukas.gif

Pasidalink receptu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 03 16, 11:14)
Ir ką dėl tų antikūnų nusprendė?

Nusprendė suleisti dėl viso pikta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 16, 12:27)
Pagaliau aš atostogauju  clap.gif

Sveikinimai thumbup.gif Mane po mėnesio žadėjo išleisti.
Atsakyti

thumbup.gif as taip jau laukiu atostogu, man ir dar menesiukas ir viskas einu kasmetiniu, o po to tu ilgesniu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano gimdymo ispudziai:

kaip minejau isvakarese kovo 6 d. isploviau grindis I ir II namo aukste, bet tikrai ne todel kad jau norejau gimdyt. Nuejau i paskutine paskaitele apie vaikelio prieziura ir vakare ramiai uzmigau. Atsibundu 6 ryte ir girdziu pilve POKST toks garsas. Sunerimau truputi, laukiu kas bus toliau, nes kaip tik ta diena i TA 11h buvau uzsiregistravusi pas ta gydytoja pas kuria turejau gimdyti KLP gimdymo namuose planavo ji mane apziureti. MB saldziai miega, nezadinu nes zinau kaip jis jaudinsis suzinojes. Jis man sake tik negimdyk nakti ir ne savaitgali. Pagalvojau viskas OK treciadienis ir ne naktis.
Prasideda saremiai 6.35h, neskaudus - kas 10 min., veliau kas 6 min. Nupedinu iki vonios, jauciu nesmarkiai bega siltas vandenukas per kojas. Sugalvojau uzsikaisti arbatos, atnesu arbata i lova, MB miega, man vandenukas lasa ant zemes. As atsigulu, geriu arbata, toliau registruoju saremiu laika. MB prasimerke, sakau man atrodo vandenys bega, MB akys issilpete - pasidare DIDELES ziauriai, sako KAAAAAA as pakartojau dar karta. Tada apsizliumbiau, gal is laimes ar baimes. MB sako varom greiciau, skambink ginei. As paskambinu ginei apie 8h, sako vaziuokit skubiai, as i dusa, MB laksto su tasem, keliu daiktu truksta, katinas nesupranta kas darosi. Iki gimdymo namu 1h kelio, kuro automobilyje nera, zodziu atsirandam vietoj 11h., sesutes sako: Kur taip ilgai buvot??? Sakau i dusa norejau nueiti, susitvarkyti ir pan. atsauna kad gimdykloje dusas taip pat yra. Gine pasitinka mus priimamajame, mane is kart ant lektuvo, nuleidzia galutinius vandenis, priekiniai jau nubege. Pliuksteli vandens pliupsnis ant zemes. Sako kaklelis atsidares 1 cm., kai apziuri kakleli - skauda, sako isivaizduok psichologiskai kad pro cia galvele turi pratilpti, o cia tik apziura. Duoda nurodymus ruosti gimdykla. Zaibiskai atsiduriame gimdykloje. Sako skatinsime stipriai - todel reiks epiduro, nes reikia laikyti ne ilgiau 12h leliuka bevandeni. Sutinku. Anestoziologe uzsiemusi, todel pradeda skatinima be nuskausminimo apie 12 h, 15h. kaklelis atsidaro iki 6 cm.Epiduras suveike tik 1 puseje, kaireje viska jauciu. Sako kentesi ar darom is naujo. Sakau kentesiu, bet kenteti jau sunku, skatinima didina. Gine sako nieko nelaukiam, nemiegam, varom i prieki ir skubiai. Akusere didina skatinima. As per saremius jau dejuoju smarkiai, MB sako kvepuok, kvepuok. Gine ir akusere nusprendzia kad reikia kartoti nes as nebekalbu per saremius ir mato kad kankinuosi. Iskvieciama anestoziologe, sako ar pasedesi, sakau taip. Pralaukiam saremi ir ji kazka ten koreguoja - skauda. Sakau baigiam nes jauciu kad galvute lenda, skubiai apziuri kakleli atsidarymas 9 cm. Toliau skausmai dideja, vos istveriu, neleidzia stumpti as deruosi, sako cia ne derybos, savo darbe gali deretis, sako galvok ka nors apie gamta, as matau miskus, jura, IUI proceduras, nusivylima, amzina laukima ir galvoju negi dabar pasiduosiu, nu jau ne... Girdziu GIMDOM. Atsikvepiu, MB iseina - taip buvom susitare, as prasau vel pakviesti, ateina, palaiko, paskatina, paguodzia, praso stumti, nestanginti koju. 2k stumiu neteisingai i zandus, 3 k teisingai ir jauciu, kad vaikelis tiesiog issoka is manes, fiksuoja laika 15.50 h. As neturiu jegu, uzmeta leliuka man ant pilvo kad paskati, as jo nematau nes negaliu pakelti galvos, MB kerpa virkstele as to nei maziau nei girdejau, gal buvau atsijungusi (nes buvo sakes kad nekirps), pats nesusigaude kaip perkirpo. Jauciu maza stebukliuka ant pilvo, MB paima mano ranka ir prideda prie leliuko rankytes, oj galvoju kokia mazyte rankyte. Veliau uzgimsta placenta. Pagaliau stebuklas IVYKO smile.gif smile.gif smile.gif Po to pasveria, atlieka proceduras ir padeda man ant krutines, pagaliau pamatau savo issvajota stebukliuka smile.gif smile.gif smile.gif Grazutis mazytis is pradziu verkia po to aprimsta. Mes jau trys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 16, 15:59)
Mano gimdymo ispudziai:
Pagaliau stebuklas IVYKO smile.gif  smile.gif  smile.gif  Po to pasveria, atlieka proceduras ir padeda man ant krutines, pagaliau pamatau savo issvajota stebukliuka  smile.gif  smile.gif  smile.gif Grazutis mazytis is pradziu verkia po to aprimsta. Mes jau trys thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 16, 15:59)
Mano gimdymo ispudziai:
Toliau skausmai dideja, vos istveriu, neleidzia stumpti as deruosi, sako cia ne derybos, savo darbe gali deretis, sako galvok ka nors apie gamta, as matau miskus, jura, IUI proceduras, nusivylima, amzina laukima ir galvoju negi dabar pasiduosiu, nu jau ne... 

indry cry.gif cry.gif taip sujaudino sitie tavo zodziai...net apsizliumbiau blush2.gif

kristinuke su atostogom 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, kas zinot kaip Vilmosai sekasi ? kaip jos maziukas ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2012 03 16, 14:32)
Kaip miela  wub.gif

Sveika,vis norejau paklaust kaip sekasi? 4u.gif
Ar persikraustet,ar vis dar Hillingdone lankaisi? ax.gif
Atsakyti