Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikutes,

Pelenurozyt, didziausi sveikinimai. Pagaliau susitikimas su princese 4u.gif

Kristinuke, su atostogomis. Man dar iki Velyku islaukti, o tuomet atostogos ir dekretas.

Indry, nu ir istorija. Skaiciau su laimes asaromis akyse

Streamy, su puikia TA 4u.gif

Atsakyti
Indry, wub.gif , verta ir dar karta tuos pacius skausmus kenteti, kad visa tai patirtum ar ne? wub.gif
O del pilvuko, tai jau esu rasius, kad niekur neskubinu sito nestumo, stengiuos dziaugtis kiekviena sekunde, nes tai isskirtinis etapas moters gyvenime wub.gif . Jau viena karta tai patyriau, tai labai gerai zinau ta pilvuko ilgesi 4u.gif
Atsakyti
Indry kaip graziai aprasei wub.gif
Atsakyti
Indry, grazu, jauku, atrodo, taip, kaip turi buti smile.gif
Sveikinimai dar kartelis sulaukus tiek laukto stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 16, 17:12)
Sveika,vis norejau paklaust kaip sekasi? 4u.gif
Ar persikraustet,ar vis dar Hillingdone lankaisi? ax.gif

Sveikute, persikraustem i rytus, dabar baimes dar daugiau blink.gif Gimdysiu whipps cross ligonineje, jau teko apsilankyti, nes jie sugalvojo dar viena skana padaryti, apsidziaugiau suzinojusi, o kai nuejau i skana, tai isejus vos neapsiverkiau, skanuotoja grubi bobike, nieko man neparode ir nepaaiskino, skana padare pes kelias minutes, pati turejau paklausti ar viskas gerai, sako "gerai", o kad turiu mioma, tai net nepamatavo jos, ar paaugo ar ne, sako maza, ner ko matuoti doh.gif Zodziu ispudziai nekokie schmoll.gif Labai laukiu tos dienos, kai viskas bus praeityje, dziaugsiuos savo maziuku wub.gif Kaip jums sekasi, dziaugsmo turbut neapsakomai daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 16, 15:59)
Mano gimdymo ispudziai:

wub.gif Truputį teko pasikankinti, bet finalas nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 16, 14:59)
Mano gimdymo ispudziai:
issvajota stebukliuka  smile.gif  Grazutis mazytis is pradziu verkia po to aprimsta. Mes jau trys thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif wub.gif wub.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif wub.gif wub.gif wub.gif jergus kokia paskutini metu žliumba pasidariau cool.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 16, 16:04)
mergaites, kas zinot kaip Vilmosai sekasi ? kaip jos maziukas ? 

Deja unsure.gif nieko nežinom unsure.gif

Kada pas mus atsikraustysi? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 16 kovo 2012 - 18:39
aciu mergytes
as pati rasydama istorija asara isspaudziau, kai atsiminiau ta maza rankyte
hormonai veikia dar smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 03 16, 15:59)
Mano gimdymo ispudziai:

Nuostabi istorija wub.gif Ir vel neapsejau be asareliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 03 16, 14:35)
Sveikateles, braškytei  4u.gif

O dėl nuojautos tai taip  cool.gif nors su pirmu nuojauta nepavedė. AI, kas bus tą krikštysim  blush2.gif

Parodyk lopšį  blush2.gif ar tu jo neturi, o tik pataliukus pirkai? Vakar ir aš neiškenčiau, nusipirkau pataliukus po TA  blush2.gif ale supakavau ir į rūsį, nes tuoj lovytę tempsiu į kambarį ir stovės jinai man dar puse metų  doh.gif  lotuliukas.gif

Pasidalink receptu  blush2.gif

*dekui smile.gif
**teisingai, svarbu sveikas leliukas butu thumbup.gif
***mazdaug kazkas tokio biggrin.gif realus lopsiukas dar musu nepasieke smile.gif
http://furniture.tre...childs-room.jpg
****sitas, tik dar negaminau, tai nezinau, kas cia gausis ax.gif
http://www.supermama...?showtopic=5639
tradiciniai vaniliniai ledai
cia tik permeciau akimis, ziuresiu, gal dar koks receptas uzkabins...
labai sokoladiniu uzsimaniau kazkaip dar biggrin.gif
Atsakyti
labas merginos,
vakar pagaliau gavau naujienu is Vilmosos, mazylio bukle pagerejo ir yra stabili, jau nuo pirmadienio atjungtas nuo aparatu, bet kol kas intensyviniam skyriuje guli. tikekimes, kad su kiekviena diena bus tik geriau bigsmile.gif . paskui kai gris namo, detaliau parasys apie viska.
Atsakyti
labas vakarelis burbuliukes labai pasiilgai sito skyrelio bet zinau mano drauge pranese jum trumpai tai vat kovo 9 diena pasauli isvydo musu mazasis Adrijukas tik negalvojau kad bus taip baisiai ir kad tiek reiks patirt del jo gyvybes...as jau ketvirtadieni klausiau kaip jum su judesiukais nes jauciau kad jis ne taip juda ar malasi kaip visa laika,jis buvo musu kulverstukas,jau ketvirtadienio vakare atsigulus vis dar bandziau prakalbint ji glostydama pilveli bet ne kokios rekcijos sulaukiau tada dar pralaukusi nakti is ryto nuvaziavau i ligonine padare toniukus ir su masinele vazinejo per pilva ir saldziai teko gert bet reakcijos praktiskai jokios...dar nuvede ekoskopija pasidaryt ir tada prasidejo veiksmas net MB iiejes i kabineta nespejo atsisset ant kedes girdziu daktarai rekia kritine situacija kelios seseles lupa rubus nuo manes aprengia ir bektuke i operacine ten vel kokia 10 zmoniu sokineja apie mane asaros kaip pupos rieda is baimes,nors jos ir dabar dar rieda prisiminus viska...tada prabundu ir vel sokas maziukui atstatytas kvepavimas ir sirdele bet bus skraidinamas i osla nes labai sunki padetis o del manes arba ta pacia diena arba kita,dar daktaras prigasdina del sunku ligu ir lieku gulet intensyviam skyrui,soko,streso ir baimes busenoj.... ant rydienos perveza mane i osla maziukas buvo specialiai vesinamas 33.4 temperaturoj ir 72 valandom pajungtas prie aparatu specialiai migdomas kad butu ramybes busenoj pirmadieni jau vakare pradejo po biskiuka kelt temperatura ir laukt...po biski pradejo maziukas atsigaudinet ir kiekviena diena buvo kaip stebuklas...siai dienai jo bukle yra sunki bet stabili siandien jau perveze prie namu i ligonine bet dar teks daug laiko kol viskas stos i savas vagas bet tikiu kad stiprus musu maziukas ir kovoja uz savo gyvybe,jau nuo antradienio pienuka duoda mano nors per kateteri bet vis vien,jau keisdama pampersa ir pirma dusa gavau smile.gif jis ir protestuota ir sesutes sokdina buvo daug tyrimu padaryta dar keli laukia rimtesni kita savaite del tu prigasdintu ligu,bet noriu tiket kad viskas bus gerai...nes per daug jis lauktas ir mylimas...gyvenimas ziauriu poksta iskrete bet tikiu ateitim aisku turbut puse galvos zilos po visko...nelinkeciau net savo didziausiam priesui to ka man teko pereit...o klausiau del ko taip galejo atsitikt tai jie tik trauko pesiais gal placenta nustojo maitint gal kokia infekcija atsirado ir dar mergaites pasakysiu del tu kietejimu pilvo ypac i pabaiga ziurekit nes man taip pasireiske saremiai o kaip dare ta diena tonusus,tai tas kietejimas buvo saremis net siekiantis virs 100 balu o taip saremiavausi jau gera savaite bet kaip pasakiau daktarui tai viskas normaliai ir laukiam toliau tai vos neprisilaukiau ir mergytes stebekit kaip maziukai juda ir nelaukit jau geriau nuvaziuot jei iskyla koks klausimas del sventos ramybes negu praeit toki dalyka...tas fizinis skausmas po operacijos praeina po biskiuka bet labai sunku psichologiskai...kaip nesusiduri su tokiom problemom tai net nepagalvoji bet bunant visa savaite naujagimu renimaciniam tai ziauru kiek neisnesiotu musu palatoj 2 gulejo tai teko susibendraut su teveliais ir kiek ten kanciu tevu ir skausmo ir kiek tas mazas progresas suteikia dziaugsmo....tai va tokia musu istorija

P.S. ir dar man ta 9 kovo labai speciali diena ir pasakyt perskaite sita dalyka kad nera kazko tarp zemes ir dangaus pries 5 metus ta pacia dien numire mano tetis apie pirma nakties o Adrijukas gime apie 13 valanda dienos tai kaip netiket kazkuo ar kaip????????????????????
Papildyta:
QUOTE(kirmeliukas_87 @ 2012 03 16, 20:25)
labas merginos,
vakar pagaliau gavau naujienu is Vilmosos, mazylio bukle  pagerejo ir yra stabili, jau nuo pirmadienio atjungtas nuo aparatu, bet kol kas intensyviniam skyriuje guli. tikekimes, kad su kiekviena diena bus tik geriau bigsmile.gif . paskui kai gris namo, detaliau parasys apie viska.

aciu saule kad pranesei 4u.gif
Atsakyti