Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Vilmosa 4u.gif Net negaliu įsivaizduoti ką tau teko išgyventi verysad.gif bet tikiu,kad viskas eis tik geryn, ir visai neužilgo busit visi tryse namučiuose 4u.gif Stiprybės mamyčiuk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 16 kovo 2012 - 19:51
QUOTE(vilmosa:) @ 2012 03 16, 20:42)
labas vakarelis burbuliukes labai pasiilgai sito skyrelio bet zinau mano drauge pranese jum trumpai tai vat kovo 9 diena pasauli isvydo musu mazasis Adrijukas tik negalvojau kad bus taip baisiai ir kad tiek reiks patirt del jo gyvybes...

Laikykitės. Tikiu, kad sunkiausias etapas jau praeityje. Dabar jau viskas turi būti gerai.
Atsakyti
Laikykis VILMOSA 4u.gif Stiprybes tau, sveikatos suneliui.
Atsakyti
Vilmosa,gerai,kad jau geriau bigsmile.gif

Kovo 9 ir mano tecio metines,tik jau dvidesimtosios.Ir kovo 9 diena turejo buti mano zvirblio tortadienis,kazkaip sutapo...Aisku,pasirinko pats vaikutis kitaip,bet kartais net tokia mintis smesteldavo,gal is auksciau kazkas padejo?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 16, 20:00)
Vilmosa,gerai,kad jau geriau  bigsmile.gif

Kovo 9 ir mano tecio metines,tik jau dvidesimtosios.Ir kovo 9 diena turejo buti mano zvirblio tortadienis,kazkaip sutapo...Aisku,pasirinko pats vaikutis kitaip,bet kartais net tokia mintis smesteldavo,gal is auksciau kazkas padejo?

Kaip tau sekasi? Kaip sūnaitelis auga?
Atsakyti
Vilmosa, siurpas kunu eina skaitant tavo istorija unsure.gif , jezau kaip reikia stebet tuos mazuliukus pilvinukus, reti atvejai, bet is kur zinot kada kam tai gali ivykti verysad.gif , aciu D, kad einat i gera puse, ir toliau taip, daug jums sveikatytes ir stiprekit, stiprekit ir dar kart stiprekit 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Vilmosa stiprybes 4u.gif Tikiu, kad ir toliau viskas eis tik geryn 4u.gif Kazkas auksciau saugo jusu mazuteli.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 03 16, 19:07)
Kaip tau sekasi? Kaip sūnaitelis auga?

Auga kaip ant mieliu smile.gif Siaip viskas gerai,tik naktim galetu daugiau miegot.Na bet nieko,jis atrodo sukalbamas,gal greitai susitarsim su juo siuo klausimu smile.gif
Laikas greitai eina...atrodo,ka tik gimdziau ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 16, 20:27)
Auga kaip ant mieliu smile.gif Siaip viskas gerai,tik naktim galetu daugiau miegot.Na bet nieko,jis atrodo sukalbamas,gal greitai susitarsim su juo siuo klausimu smile.gif
Laikas greitai eina...atrodo,ka tik gimdziau ... rolleyes.gif

Labai jau greitai unsure.gif Jau tuoj ir mėnesiukas jums bigsmile.gif O žiūrėk neužilgo ir marčias vaikysi biggrin.gif

Nebeužsuka mamytės pas mus, pamiršo tongue.gif
Atsakyti
Merginos, atsimenat Rute buvo įmetusi sąrašiuką ko reikia leliukui, gal galite kuri pasidalinti 4u.gif nukišau kažkur blush2.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz palaikyma tikiuosi ir as kad viskas bus gerai po valio po valio ir issikapstysim juk jis toks laukiamas buvo ir mylimas aktyvumas dideja su kieviena diena o tas svarbiausia tik labai gaila kad toks mazas zmogelis tiek turi pereit ir labai sunku nes ne taip isivaizdavau ta susitikima bet kiekvienam savo...ir jei dave D toki isbandyma tai reiks ji iskest, ryt pabus modeliuku mano blondinukas nes net fotiko MB neatveze....kelias nuotraukas padare ligoninej bet kazko kompakto neatidaro
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 03 15, 10:58)
Žinios is Pelenurozes:

" Pagaliau!!! Savaite velavusi, vakar 22:31val. gime labai laukta musu dukryte! Svoris 3680g., ugis 54cm.. Abi jauciames gerai!"
Sveikinimai naujai mamytei! wub.gif  wub.gif  wub.gif

Prisidedu prie DIDZIAUSIU sveikinimu pelenu rozeliai, kaip gerai kad jau kartu, kad viskas gerai wub.gif

QUOTE(indry @ 2012 03 16, 19:58)
aciu mergytes
as pati rasydama istorija asara isspaudziau, kai atsiminiau ta maza rankyte
hormonai veikia dar smile.gif  smile.gif  smile.gif

Grazi istorija wub.gif Gerai kad uzrasei, nes veliau kitaip siek tiek atrodo, nebepameni skausmo, net nebekyla ranka apie ji rasyti smile.gif

As irgi verkiu jei perskaitau savaja istorija, visa tai toks su nieko nepalyginamas ispudis visam gyvenimui ir diekoju D kad jis geras ir norisi ji prisiminti tukstancius kartu wub.gif

QUOTE(vilmosa:) @ 2012 03 16, 23:41)
aciu mergaites uz palaikyma tikiuosi ir as kad viskas bus gerai po valio po valio ir issikapstysim juk jis toks laukiamas buvo ir mylimas aktyvumas dideja su kieviena diena o tas svarbiausia tik labai gaila kad toks mazas zmogelis tiek turi pereit ir labai sunku nes ne taip isivaizdavau ta susitikima bet kiekvienam savo...ir jei dave D toki isbandyma tai reiks ji iskest, ryt pabus modeliuku mano blondinukas nes net fotiko MB neatveze....kelias nuotraukas padare ligoninej bet kazko kompakto neatidaro

Saunuole tu kad nelaukei, nuvaziavai, viska spejai ir viskas jau baiges gerai o veliau bus tik dar geriau biggrin.gif Leliukas isnesiotas, pamatysi jam bus nesunku sustipret smile.gif
Atsakyti