Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukom

QUOTE(Rasukas @ 2012 11 25, 18:19)
isbandyta,labai labai skanus.Vienas klausimas-man gavosi labai tirsta tesla,gal mano stikline per didele,kokio tirstumo buvo pas jus?

Pas mane tai kaip grietinė tešla buvo. Iškepė puikiai. Tik laukti ilgokai kol iškepa - po 5 min kažkur doh.gif Dėjau, kaip rašė autorė po šaukštą ir po ketvirtadalį vieno kvadračiuko šokolado. Tai viskas buvo gerai, nieks neišsiterliojo nuo šokolado ir puikiai jis derėjo. Be jo mano šeimai pasirodė per paprasta smile.gif
Atsakyti
isbaem laurelos pyragiukus sumustiniu keptuvej thumbup.gif biski, man kibo prie keptuves, bt cia jauciu keptuves beda, nes jau sena smile.gif dariau ivariu: be nieko, su obuoliais, su razinom, su riesutais thumbup.gif nu vaikai isiszioje ziurejo biggrin.gif
Atsakyti
O mano sitie pyragiukai kepe tikrai daug ilgiau.Kepiau kokia 10-15 min.Nes atidarius el.keptuve vis budavo balti ir balti.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 11 27, 22:06)
O mano sitie pyragiukai kepe tikrai daug ilgiau.Kepiau kokia 10-15 min.Nes atidarius el.keptuve vis budavo balti  ir balti.

man taip pat, bet nurasiau viska keptuvei ax.gif gi ne visos jos vienodos, skirtingai kaista
Atsakyti
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 27, 20:24)
man taip pat, bet nurasiau viska keptuvei ax.gif gi ne visos jos vienodos, skirtingai kaista


CIA jauciu temos topas, tie pyragaiciai sumustiniu keptuveje.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurela... @ 2012 11 21, 18:02)

Sumustiniu keptuveje kepti biskvitukai


Jau begu sviesto pirkti biggrin.gif
QUOTE(Insolente. @ 2012 11 24, 22:42)

Trigubos bandelės.


Kepiau sitas bandeles 4u.gif Neesu patyrusi mieliniu gaminiu kepeja, bet gavosi super 4u.gif Aisku karstos skaniausios ax.gif Dekui, kepsiu dar ne karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 11 27, 23:06)
O mano sitie pyragiukai kepe tikrai daug ilgiau.Kepiau kokia 10-15 min.Nes atidarius el.keptuve vis budavo balti  ir balti.

Pas mane viršus irgi baltas buvo, apačia gražiai ruda. Kad ir baltas viršus - jie jau būna iškepę. Perlaužkit ir pažiūrėkit mirksiukas.gif Bent jau manoj keptuvėj tai turi praeiti du ciklai - vieną kart švieselė užgesta tai netraukiu dar, o kai antrą kart užgesta tada jau traukiau.
Atsakyti
Citrininis keksas su migdolais
[attachmentid=225686]
Nepaisant savo kuklios išvaizdos tai neįtikėtinai skanus keksas: šviesus ir ryškus citrinų skonis, labai harmoningai dera su migdolais. Kitą dieną jis dar skanesnis. Ruduo, arbata ir šis keksas -tai ko reikia!

Reikės:

200 g migdolų
180 g sviesto
3 kiaušinių
2 citrinų
5 g kepimo miltelių
200 g miltelinio cukraus
100 g miltų

Migdolų riešutus susmulkiname su blenderiu.Citrinas nuplauname ir palaikome užvirintame vandenyje 2-3 min., tada smulkia tarka nutarkuojame geltoną citrinos dalį. Iš pusės citrinos išpaudžiame sultis.Į ištirpintą sviesta dedame miltelinio cukraus, citrinos žieveles, citrinos sultis ir viską suplakame, kol masė pabaltuos ir bus puri. Kiaušinius dedame po vieną, vis plakant mikseriu.Į masę beriame prasijuotus miltus su kepimo milteliais. Galiausia beriame smulkintus migdolus.Orkaitę įkaitiname iki 170 laipsnių, kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir krečiame mūsų tešlą. Kepame 50 min.Ar keksas jau iškepęs tikriname su mediniu pagaliuku.Jeigu viršus pradės labai ruduoti, uždenkite folija. Tiekiame, kai keksas atauš.
Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 11 28, 20:04)

--------------


O kokio maždaug dydžio skardoje šitas keksas keptas?
Atsakyti
QUOTE(Debesuota @ 2012 11 28, 22:01)
O kokio maždaug dydžio skardoje šitas keksas keptas?

kepiau siauroj kur keksams skirtas, nezinau kokie ten ismatavimai blush2.gif
Atsakyti
Aš dvi tokias skirtingų dydžių turiu ax.gif Na bandysiu užsimaišiusi tešlą žiurėti į kurią čia man tilps g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesuota @ 2012 11 28, 22:31)
Aš dvi tokias skirtingų dydžių turiu  ax.gif Na bandysiu užsimaišiusi tešlą žiurėti į kurią čia man tilps  g.gif

paziurejau : parasyta 30 cm ilgio, plocio nenurodyta, bet ta tokia siaura 4u.gif
Atsakyti