Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

Sveikos,
as beveik menuo po O.P. vaizdas beveik nepakites, nosies galas kietas kaip batas, siaip puses netolygios siuo metu, viena snerve labiau nusileidusi, gydytojas sako, kad taip ir liks, nes naturaliai mano vienas snerves sparnelis aukstesnis nei kitas. Tik nesuprantu ar labai susijes sparnelio aukstis su snerves auksciu ties galiuku... Be to viena puse stambesne uz kita, lyg guzas, gydytojas sake, kad tai kraujo kresulys, kuris su laiku issivaikscios. Gerai, kad nedirbu, nes jausciau dideli diskomforta budama tarp zmoniu. Siaip ar taip tikiuosi kazkokiu pokyciu kai leisis galas, tada gal susilygins bent vizualiai snerves ties galiuku. Gydytojas sako, kad esu baisiai nekantri ir dar nemate zmogaus, kuris nepraejus ne pilnam menesiui tikisi rezultatu... Dar net randejimas neprasidejo, o as jau kazkokio rezultato laukiu. nu ka as zinau, as kazko tokio dabar ir nesitikiu, manau kiekviena nerimauti del snerviu asimetrijos bei nelygiu pusiu.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 08, 16:04)
Sveikos,
as beveik menuo po O.P. vaizdas beveik nepakites, nosies galas kietas kaip batas, siaip puses netolygios siuo metu, viena snerve labiau nusileidusi, gydytojas sako, kad taip ir liks, nes naturaliai mano vienas snerves sparnelis aukstesnis nei kitas. Tik nesuprantu ar labai susijes sparnelio aukstis su snerves auksciu ties galiuku... Be to viena puse stambesne uz kita, lyg guzas, gydytojas sake, kad tai kraujo kresulys, kuris su laiku issivaikscios. Gerai, kad nedirbu, nes jausciau dideli diskomforta budama tarp zmoniu. Siaip ar taip tikiuosi kazkokiu pokyciu kai leisis galas, tada gal susilygins bent vizualiai snerves ties galiuku. Gydytojas sako, kad esu baisiai nekantri ir dar nemate zmogaus, kuris nepraejus ne pilnam menesiui tikisi rezultatu... Dar net randejimas neprasidejo, o as jau kazkokio rezultato laukiu. nu ka as zinau, as kazko tokio dabar ir nesitikiu, manau kiekviena nerimauti del snerviu asimetrijos bei nelygiu pusiu.

4u.gif 4u.gif
Kantrybes tai tikrai reiketu .. visgi tik menuo ax.gif
pas ka daretes op ?
Atsakyti
QUOTE(LUKNE29 @ 2012 11 08, 17:36)
4u.gif  4u.gif
Kantrybes tai tikrai reiketu .. visgi tik menuo  ax.gif 
pas ka daretes op ?

pas T.A.
Atsakyti
QUOTE(play_girl @ 2012 11 08, 12:55)
pas Vikšraitį smile.gif man kolkas užtinę, todėl ir neprasikvėpia...bet baisu. kad tik atsistatytų.

Na,man gyd.sake,kad kviepavimas turi atsistatyti po savaites,veliau deja...
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 08, 18:18)

Lygiai tas pats ir pas mane,ir snerves nelygios ir dar viena zemesne.Ir didesne viena nosies puse, as dariausi taip pat pas T.A,man po op.15.men,bet pagerejimo dar nematyt.
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 11 08, 21:42)
Lygiai tas pats ir pas mane,ir snerves nelygios ir dar viena zemesne.Ir didesne viena nosies puse, as dariausi taip pat pas T.A,man po op.15.men,bet pagerejimo dar nematyt.

o labai ryškiai matosi?kiti pastebi?
Atsakyti
QUOTE(play_girl @ 2012 11 08, 23:18)
o labai ryškiai matosi?kiti pastebi?

Jo,aiskiai matosi toks mesos gabalas.Is pradziu darbe sake,ko neissimiegojai,paziurek kaip sutine.Bet jau arti 2men.ne kiek nesumazejo.
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu bėdą. Man turi atlikti nosies pertvaros operaciją 20d. o as susirgau, peršalau ar pan, bet žodžiu prtasti reikalai. Tai va, o man 3dieni reikia eiti darytis preš operacinius tyrimus darytis. Ar man jie nebus blogi, jei aš geriu gripex ir pan??? blush2.gif
Atsakyti
As FB drauges drauge paziurejau, ji daresi op, tai tikrai kaip skiriasi isvaizda
thumbup.gif Aisku, jai jau nemazai laiko praejo ir girdejau, jog buna, kad pro viena puse neprakvepuoja, tai zada darytis pakartotine, bet dar labiau uzsimaniau dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stixy: 10 lapkričio 2012 - 21:41
QUOTE(Lutinaa @ 2012 11 08, 20:42)

Pas mane puses taip pat liko nelygios, viena nuplonejus, o kita storesne. Man jau beveik 2 metai. Aplinkiniai siaip nepastebi, nebent man pasakius atidziau pasiziuri, bet mane tas dalykas nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2012 11 11, 23:34)
Pas mane puses taip pat liko nelygios, viena nuplonejus, o kita storesne. Man jau beveik 2 metai. Aplinkiniai siaip nepastebi, nebent man pasakius atidziau pasiziuri, bet mane tas dalykas nervina  doh.gif

Jo,ir man tas pats ir as jau nebetikiu,kad suplones.O,pas ka tu operavaisi?
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 11 11, 23:47)
Jo,ir man tas pats ir as jau nebetikiu,kad suplones.O,pas ka tu operavaisi?

Pas TA, siaip vaizdo nesugadino, tik noretusi, kad viena puse vos vos butu storesne ax.gif
Atsakyti