Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

nu keisti man sie gumbai, ypac kai tai raso vieno ir to pacio gyd. pacientes. Mano gumbas labai didelis, deformuoja nosi konkreciai, nes jis ne tik sone, bet ir ant nosies neptvaros dalies. Tik man keista, kad tas gumbas palyginus su visa sustingusia nosimi minkstas, tikiuosi kad ten ne mesytes gabalas, o tikrai kraujo kresulys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 12 lapkričio 2012 - 08:41
na ką, papasakosiu, kaip man sekasi gyti smile.gif galbūt kažkam bus pravartu skaitant. rolleyes.gif
šiandien po operacijos praėjo savaitė. Beveik visai atslūgo veido tynimas, mėlynės akių kampučiuose dar ryškios, bet visur kitur išnyko. Vakar nustojo bėgti sekretas, atsikišo abi šnervės, tačiau dar nepilnai (matyt šašiukai trugdo pilnai eiti orui). Bendra savijauta puiki, nosies man visiškai neskaudėjo ir dabar neskauda, nebet valant žaizdeles šiektiek. Rytoj važiuoju pas daktarą, nuims įtvarą. labai jaudinuosi, nes pamatysiu savo naująją nosį, o ji tikrai turėjo pasikeisti clap_1.gif blush2.gif tikiuosi pirmasis rezultatas nenuvils.
Atsakyti
DolceVita, is to streso pamirsau padekoti tau uz ideta foto, sveikinu ir manau, kad rezultatas tikrai daug geresnis uz buvusia nosyte 4u.gif dareisi pas Jankuna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 12 lapkričio 2012 - 15:33
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 12, 16:33)
DolceVita, is to streso pamirsau padekoti tau uz ideta foto, sveikinu ir manau, kad rezultatas tikrai daug geresnis uz buvusia nosyte 4u.gif dareisi pas Jankuna?

sorry. Si zinute skirta ne DoleVitai, o Sigitarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 12, 18:28)
sorry. Si zinute skirta ne DoleVitai, o Sigitarai doh.gif

Aciu, as ir taip manau smile.gif As dariausi pas VK. Kaikari
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 12, 09:40)
nu keisti man sie gumbai, ypac kai tai raso vieno ir to pacio gyd. pacientes. Mano gumbas labai didelis, deformuoja nosi konkreciai, nes jis ne tik sone, bet ir ant nosies neptvaros dalies. Tik man keista, kad tas gumbas palyginus su visa sustingusia nosimi minkstas, tikiuosi kad ten ne mesytes gabalas, o tikrai kraujo kresulys.

Bandyk tepti su tepaliukais,kurie skatina kraujo apykaita,ir po biski atsargiai masazuok kiekviena diena po kelis kartus.Bandyk kokius spiritinius kompresus.Rasau,ka as isbandziau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(play_girl @ 2012 11 12, 14:09)
na ką, papasakosiu, kaip man sekasi gyti smile.gif galbūt kažkam bus pravartu skaitant. rolleyes.gif
šiandien po operacijos praėjo savaitė. Beveik visai atslūgo veido tynimas, mėlynės akių kampučiuose dar ryškios, bet visur kitur išnyko. Vakar nustojo bėgti sekretas, atsikišo abi šnervės, tačiau dar nepilnai (matyt šašiukai trugdo pilnai eiti orui). Bendra savijauta puiki, nosies man visiškai neskaudėjo ir dabar neskauda, nebet valant žaizdeles šiektiek. Rytoj važiuoju pas daktarą, nuims įtvarą. labai jaudinuosi, nes pamatysiu savo naująją nosį, o ji tikrai turėjo pasikeisti clap_1.gif  blush2.gif tikiuosi pirmasis rezultatas nenuvils.

Na sekmes rytojui,tikiuosi dziaugsis nauja nosyte.Lauksime kaip sekesi,parasyk. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kada po op jau galima pradeti pusti nosi paciai ? 4u.gif
Atsakyti
Vakar ziurejau laida per tv3 "Gyvenimas ya grazus" tai antras reportazas buvo apie moteri ir jos nepavykusia nosies operacija kuria atliko pries daug metu Astrauskas ir Viksraitis, o atsakomybes jie neprisieme. Dabar jie turi daug patirties tai tokiu nesamoniu nebepridaro nes turime puikiu pavyzdziu siame forume apie ju darbus. Bet kai pamaciau ka jie padare anai moteriskei tai baisu unsure.gif
Atsakyti
Na va. daktaras sakė, kad viskas tvarkoje. Bendrai nosis graži, na tiksliau iš šono. bet iš priekio blink.gif doh.gif tikra bulvianosė. Tikiuosi, kad tynimui atslūgus vaizdas tenkins iš visų pusių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2012 11 13, 14:48)
Vakar ziurejau laida per tv3 "Gyvenimas ya grazus" tai antras reportazas buvo apie moteri ir jos nepavykusia nosies operacija kuria atliko pries daug metu Astrauskas ir Viksraitis, o atsakomybes jie neprisieme. Dabar jie turi daug patirties tai tokiu nesamoniu nebepridaro nes turime puikiu pavyzdziu siame forume apie ju darbus. Bet kai pamaciau ka jie padare anai moteriskei tai baisu  unsure.gif

ojej kokia antireklama blink.gif ..Bet,manau labai teisinga,kad zmones pagaliau drista aie tai kalbeti!!Kad nesamoniu nepridaro,tai abejociau..teko matyti ir ne tokiu nusisekusiu darbu,net ir cia..
Atsakyti
Merginos, o kai jums sumodeliuoja nosyte pries op, tai gaunasi tokia kokios noretumete ateityje? Juk negali is oro sumodeliuoti bet kaip g.gif Man kazkaip baisu tos nevisai pavykusios daznos op darosi...
Atsakyti
QUOTE(stixy @ 2012 11 13, 22:53)
Merginos, o kai jums sumodeliuoja nosyte pries op, tai gaunasi tokia kokios noretumete ateityje? Juk negali is oro sumodeliuoti bet kaip g.gif Man kazkaip baisu tos nevisai pavykusios daznos op darosi...

tikrai nebus tokia, kokia piesia kompu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif net neverta tiketis... jie mazdaug nupasakoja naudodami vaizdines priemones, ka darys ir kaip gausis, bet tikrai nebus taip kaip kompe...
Atsakyti