Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(Lutinaa @ 2012 11 12, 20:28)
Bandyk tepti su tepaliukais,kurie skatina kraujo apykaita,ir po biski atsargiai masazuok kiekviena diena po kelis kartus.Bandyk kokius spiritinius kompresus.Rasau,ka as isbandziau. 4u.gif

Lutinaa, kaip tavo kvepavimas, guziukas ir bendras nosytes vaizdas? gal laikui begant nebeatrodo viskas taip nepataisoma?
Dar klausimas merginoms, kurios jau po OP, bei po visu keitimosi procesu? ar keiciasi nosies vaizdas is priekio? Juk suminktejus galiukui bei jam nusileidus turetu ir priekis nebebuti toks riestas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 14 lapkričio 2012 - 14:32
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 14, 14:11)
Lutinaa, kaip tavo kvepavimas, guziukas ir bendras nosytes vaizdas? gal laikui begant nebeatrodo viskas taip nepataisoma?
Dar klausimas merginoms, kurios jau po OP, bei po visu keitimosi procesu? ar keiciasi nosies vaizdas is priekio? Juk suminktejus galiukui bei jam nusileidus turetu ir priekis nebebuti toks riestas?

man keitesi vaizdas ir is priekio, nosies galiukas nusileido ir nebeziuri i virsu
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 14, 15:11)

mano nosies galukas suplonejo, bet nosis riestoka, nera visai tiesi smile.gif
Atsakyti
Merginos, stebiu jusu susirasinejima jau kuris laikas. As esu 7 men po nosies operacijos (pilna rinoplastika), ir man vienoj pusej susiformavo kaulinis randas arba kitaip sakant guzas. Nesileidzia viena puse. Ar esat kuri nors su tuo susidurusi? Kokios prognozes - ar yra is viso tikimybe, kad leisis ir isnyks, ar kazkokiu priemoniu emetes? Nes is sono nosis puiki, o is priekio absoliuciai asimetriska, nes tas gumbas darko bendra vaizda sad.gif Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija!
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2012 11 15, 01:52)
Merginos, stebiu jusu susirasinejima jau kuris laikas. As esu 7 men po nosies operacijos (pilna rinoplastika), ir man vienoj pusej susiformavo kaulinis randas arba kitaip sakant guzas. Nesileidzia viena puse. Ar esat kuri nors su tuo susidurusi? Kokios prognozes - ar yra is viso tikimybe, kad leisis ir isnyks, ar kazkokiu priemoniu emetes? Nes is sono nosis puiki, o is priekio absoliuciai asimetriska, nes tas gumbas darko bendra vaizda sad.gif Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija!

As tai siulyciau dar palaukti,7 menesiai yra visai nedaug 4u.gif 4u.gif Smagu,kad is sono nosis atrodo puikiai,gal ir is priekio susitvarkys.O jeigu tai tikrai kaulinis guzas,tai ji butu pakankamai nesudetinga pasalinti antraja operacija,chirurgui tiesiog padildinant ta gumbeli,procedura,kuria galima atlikti ir be narkozes...Bet,kartojuosi,iki 1,5 metu tikrai palaukciau jusu vietoje!Siaip turbut geriausiai i siuos klausimus jums atsakys jus operaves chirurgas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 14, 15:11)

Na,man jau po keliu dienu 2 men.Bet visvien viena puse mesingesne ir aukstesne.Jau nuemus gipsa tai matesi,tai as neskaitau,kad cia koks randejimas.Kviepuoju pagrinde per burna,jeigu bandau per nosi,vaikai tuoj sako,baik snirpsot.Toks jausmas,kad pilna nosis,ir jauciasi,kad kalbu per nosi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguc @ 2012 11 15, 01:52)

Ar tau tas guzas buvo jau nuemus gipsa,ar po kiek laiko atsirado?Ir pas ka operavaisi? 4u.gif
Atsakyti
Nuemus itvara matesi, kad viena puse labiau patinus. Visa laika po operacijos nosis keitesi, leidosi nevienodai- viena puikiai, kitoj pradejo rysket guzas, tarsi laiptas. Gydytojas nesiryzta prognozuoti, todel ir uzklausiau ar kam nors taip buvo ir ar suvienodejo... Operavausi pas V. Kaikari, gydytojas tikrai puikus. Taciau jei taip ir liks, tai labai akivaizdus skirtumas, ryski asimetrija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2012 11 16, 02:18)
Nuemus itvara matesi, kad viena puse labiau patinus. Visa laika po operacijos nosis keitesi, leidosi nevienodai- viena puikiai, kitoj pradejo rysket guzas, tarsi laiptas. Gydytojas nesiryzta prognozuoti, todel ir uzklausiau ar kam nors taip buvo ir ar suvienodejo... Operavausi pas V. Kaikari, gydytojas tikrai puikus. Taciau jei taip ir liks, tai labai akivaizdus skirtumas, ryski asimetrija sad.gif

Man be keliu dienu pora savaiciu jau po op. Pradejo viskas leistis, taisytis, nekalbant apie tarpuaki kuris vis dar baisus darko visa vaizda, bet pastebejau kad leidziasi nosis nevienodai, viena puse didesne, ja paspaudus jauciasi kad audinys, bet labai kietas, kita jau pasedusi, snerve labiau isryskejusi..
Atsakyti
merginos, pasakysiu ka as dariau, kai man nevienodai leidosi nosis.
visu pirma, po apziuros S.V. pastebejo siokia tokia asimetrija (ji iki siol siek tiek isliko, kur prasideda nosies "sparnelis" vienoj pusej), todel suleido po audiniais kokia tai rugsti, helurono gal?... sake, kad ji pades paminkstinti audinius ir kuriam laikui nosis atrodys proporcinga. tai gavau nemokamai. Taip pat pati, net nevalingai, ta puse ties "sparneliu" vis suemusi pirstais is vidaus ir is isores masazavau svelniai, tai darydavau kai tik prisimindavau... nezinau ar padejo, bet manau blogiau nepasidariau...
dabartine asimetrija, praejo jau beveik 3 metai po op (jei gerai atsimenu tongue.gif ) matau tik as...

bet zinoma, kiek nosiu, tiek ir individualiu situaciju... ziuriu Kaikaris i "trasa" isejo, vis daugiau mergaiciu darosi pas ji. Bet visoms panasi situacija - gumbeliai ir asimetrija unsure.gif

taigi belieka daryti isvada, kad nera vieno to stebukladario ir pasisekusi korekcija yra toks laimes dalykas!!!!!!... unsure.gif

dabar zinute dar besiruosiancioms - pagalvokit, ar tikrai visoms reikia??????... kai ziurejau nuotraukas paste nauju mergaiciu, keliu vietoje net negalvociau apie korekcija - normalios nosytes, ne holivudines, bet holivudiniu LT negausit!!!!!! cia jau 99.99 procentu!!!! o ir zvaigzdes, kurios turi tobulas nosytes, nemanau, kad uzteko 1 korekcijos, ir ne uz 10 000 Lt jos darosi... ivertinkit situacija, kad del keliu mm gali tekti aukoti: kvepavima, asimetrija darkancia veida, emima kremzles is sonkaulio (neduok Dieve), ir dar didesnius kompleksus...

cia kalbu as, ta kuri kaip ir patenkinta rezultatu (ir tai tik is aplinkiniu komplimentu, pati esu labai savikritiska, todel nebuvau tikra ar neprisidirbau ), nepaisant to, kad kvepavimo 100 tinio nera, o ka pasakytu tos, kurioms nepasiseke?....
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 11 16, 12:26)
merginos, pasakysiu ka as dariau, kai man nevienodai leidosi nosis.
visu pirma, po apziuros S.V. pastebejo siokia tokia asimetrija (ji iki siol siek tiek isliko, kur prasideda nosies "sparnelis" vienoj pusej), todel suleido po audiniais kokia tai rugsti, helurono gal?... sake, kad ji pades paminkstinti audinius ir kuriam laikui nosis atrodys proporcinga. tai gavau nemokamai. Taip pat pati, net nevalingai, ta puse ties "sparneliu" vis suemusi pirstais is vidaus ir is isores masazavau svelniai, tai darydavau kai tik prisimindavau... nezinau ar padejo, bet manau blogiau nepasidariau...
dabartine asimetrija, praejo jau beveik 3 metai po op (jei gerai atsimenu  tongue.gif ) matau tik as...

bet zinoma, kiek nosiu, tiek ir individualiu situaciju... ziuriu Kaikaris i "trasa" isejo, vis daugiau mergaiciu darosi pas ji. Bet visoms panasi situacija - gumbeliai ir asimetrija  unsure.gif

taigi belieka daryti isvada, kad nera vieno to stebukladario ir pasisekusi korekcija yra toks laimes dalykas!!!!!!...  unsure.gif 

dabar zinute dar besiruosiancioms - pagalvokit, ar tikrai visoms reikia??????... kai ziurejau nuotraukas paste nauju mergaiciu, keliu vietoje net negalvociau apie korekcija - normalios nosytes, ne holivudines, bet holivudiniu LT negausit!!!!!! cia jau 99.99 procentu!!!! o ir zvaigzdes, kurios turi tobulas nosytes, nemanau, kad uzteko 1 korekcijos, ir ne uz 10 000 Lt jos darosi... ivertinkit situacija, kad del keliu mm gali tekti aukoti: kvepavima, asimetrija darkancia veida, emima kremzles is sonkaulio (neduok Dieve), ir dar didesnius kompleksus...

cia kalbu as, ta kuri kaip ir patenkinta rezultatu (ir tai tik is aplinkiniu komplimentu, pati esu labai savikritiska, todel nebuvau tikra ar neprisidirbau ), nepaisant to, kad kvepavimo 100 tinio nera, o ka pasakytu tos, kurioms nepasiseke?....

Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Nors man tavo nosyte lyginant pries ir po atrodo zymiai graziau, labai susvelnino veido bruozus, kad man visos esame savikritiskos ziuredamos i veidrodi, tai kitaip ir negali buti.
Man po operacijos nosyte atrodo geriau nei pries, nepaisant to, kad praejo dar mazai laiko, bet aisku ivairiu defekteliu yra ir gali buti jog praejus keliems menesiams sakysiu velniop isvis dariausi ta op.. Nes dabar du menesius turiu klijuoti ant nosies trijose vietose tas lipnias juostas, tokios kaip visoms buvo uzklijuotos po op, nes audiniai skirtingai traukiasi ir nuemus itvara nosies virsuje per vidury formavosi guzas ir matesi aiskiai pakilimas, taip pat neaisku del to laipto nuo akies kampucio link snerves, kaip jis toliau mazes, dides ar liks toks pat, ir toje nosies puseje atrodo tarsi patine, ir gydytojui dabar per apziura ta vieta nelabai patiko, bet kol kas daug nekomentavo. Ai ir dar, negana to, kad turiu klijuoti tas juostas, tai dar turiu nusipirkti ploksteles pries randejima, nes man pradejo rysketi isilgai randas ant nosies galo, gydytojas aiskino, kad tas randejimas prasidejo nosies viduje ir isryskejo isoreje, zodziu, tas ploksteles nesioti reiks po 14val i diena ar dar ilgiau pagal galimybes.. o likusi laika klijuoti lipnias juostos kelti nosies galiukui i virsu.. Ai ir aisku yra atsiradusi snerviu asimetrija, viena didesne, kita mazesne.. bet del to kol kas stipriai nesuku galvos, nes kiek ziurejau nuotrauku pas gydytoja, tai dauguma mazdaug po metu ar dvieju beveik susilygina.. nors po pusmecio atrodydavo, kad ta asimetrija buna dar didesne nei po op.. nu zodziu, gerai, kad dar esu motinystes atostogose ir galiu daugiau pabuti namuose..
Tai tikrai kiekviena labai stipriai pergalvokit kas butu jeigu butu.. kad po op gali buti net blogiau nei pries
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2012 11 16, 02:18)

Sveika 4u.gif As irgi maniau keli menesiai po operacijos kad man surandejo viena puse, nes buvo gumbas kuris is priekio ziurint darke visa nosi (atrode kreiva). Bet manau pas jus kaip ir pas mane tikrai nera surandejimas, nes pas mane gal po puses metu jis po biskuti isnyko 4u.gif Pas mane vienoj pusej jis buvo todel, kad nosis ties kuprele buvo pakrypusi i sona ir turejo daugiau kaulines dalies kuria gydytojas slifavo. Butent todel toj pusej ir laikesi didesnis patinimas 4u.gif
Man po operacijos jau metai ir keli menesiai. Galiu pasakyti jog buciau pilnai patenkinta jeigu ne vienoj nosies pusej likusi kuprele, kuri matosi tik is vieno sono doh.gif Gydytojas sako kad cia toj vietoj surandejimas, bet as 100 proc. isitikinusi kad ne, nes patempus oda matosi tokia kaip balta atbrailele, kuri buvo beveik tokia pati ir pries operacija... Bet nezinau ar darysiuos pakartotine schmoll.gif
Atsakyti
O kodel buna tas ne vienodas leidimasis,randejimas ? cia priklauso nuo organzimo, kaip priima po operacini laikotarpi ?
as pabandziau irgi pamasazuoti ta vieta, nosies snapeli, gal pades unsure.gif o dolcevita per kiek laiko pilnumoj susitvarko tarpuakio kaulas ? pas mane toks jis platus, bijau kad neliktu.. uzciuopiu neltgumus, lyg kazkokiu burbuliukus prie kaires akies. skaiciau temose kad buna taip , bet praeina, tikiuosi kad praeis, ir neiskils y pavirsiu blush2.gif
Atsakyti