QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 18, 18:22)
Lutinaaa, man jis irgi taip pasake. Bet del pacios snerves, o del guzo pasake, kad tikrai laikui begant issivaikscios, nes ten susikaupes kraujas. Vaziuoju i konsultacija savaites pabaigoj, idomu ka pasakys, Siaip nosis mazai keiciasi, vis dar esu kiaulyte, gydytojas sake, kad galas stipriai kris, tai to ir laukiu. Nesuprantu, kokiu principu krenta galas, ar jis mazeja mazejant tinimui, ar tiesiogine ta zodzio prasme leidziasi. Manau kad ir kokia butu snerves asimetrija, laikui begant ji mazes, nes vienur susitrauks, kitur susirtauks, o svarbus siame reikale kiekvienas mm. Siai dienai mano nosis labai toli nuo puikaus rezultato, esu menuo ir savaite po operacijos, Kaip minejau mane labiausiai neramina tas minkstas gumtas vienoj pusej, butent toj puses ir snerve auksciau. Siaip logiskai mastant gumbas pasiima siek tiek odos audiniu, gumbui issivaikciojus snerviu asimetrija turetu sumazeti. Bet cia tik mano asmenines sapaliones ir svajos. Taip pat uzmusa tas riestumas, pries operacija akcentavau, kad riestos nosytes nenoriu. Kaulas tarp akiu nusileido, sumazejo tinimas, tai kaip kazkas minejo, atrodo gana juokingai, nes tinimas tarp akiu sumazejes, o nosies galas didelis ir riestas

raminu save visokiausiais budais ir labai tikiuosi, kad dar viskas keisis ir tik i geraja puse

balioncikai visoms, kurios laukia geru rezultatu

as bandau tailkytis ir raminu save, jog rezultatui visai netenkinant atliksiu dar viena korekcija po 1.5 metu

siaip dienai gailiuosi del operacijos, bet drauges, turejusios panasia patirti ramina, kad metu begyje tikrai daug kas keiciasi
Na,del guzo,audinio,kur yra auksciau ta snerve,lygiai taip ir pas mane.Sitas guzas ir daro snerve trumpesne,bet man sake,kad nebesumazes.Ir as pati matau,kad po1 men.tas guzas stovi vietoje

As irgi norejau tiesios ,taip ir taremes,bet man padare irgi riesta.O,del nosies galiuko,tai ir mano buvo neproporcingai didelis,bet dabar ne tiek,kiek noreciau,bet sumazejo.O apie guza deja taip pasakyt negaliu,net is vidaus matosi pakilimas.Nesuprantu is kur to audinio tiek

O,nesako ,gal del to,kad galvoja,kad kuo daugiau laiko praeis susigyvensime su nauja nosim.Kai viena personalo darbuotoja pasake,kad kitos pacijantes iseina su triuksmu,dabar suprantu kodel.