Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

Booonbon jusu vietoje tikrai nieko nedaryciau 4u.gif
Kiek matosi is nuotrauku tikrai jusu nosis nera tokia del kurios reiktu ryztis op. Gerai pagalvokit 4u.gif
Atsakyti
Nu aciu uz patarimus, atkalbejot... susigyvensiu biggrin.gif juolab, kad gali buti blogiau, visokiu pakitimu, gal tikrai per daug issigalvoju... g.gif tokia jau esu - ziauriai priekabi prie saves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 11 17, 23:32)
Nu aciu uz patarimus, atkalbejot... susigyvensiu biggrin.gif juolab, kad gali buti blogiau, visokiu pakitimu, gal tikrai per daug issigalvoju... g.gif tokia jau esu - ziauriai priekabi prie saves doh.gif

Grazi nosyte,tikrai po op.gali buti daug blogiau,nerizikuociau. 4u.gif
Papildyta:
Na,siandien buvau susitikime pas gyd., 2men.po op.Man tai tiesiai pasake,kad ta viena didesne puse daugiau nebesileis. unsure.gif O del kviepavimo po puse metu op.reiks daryt.Ta as pati zinojau. unsure.gif
Atsakyti
lutinaa as isivaizduoju kaip susinervinai tai isgirdusi. o kad viena puse didesne akivaizdziai
matosi? aplinkniai pastebi ka nors?
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 11 18, 10:26)
lutinaa as isivaizduoju kaip susinervinai tai isgirdusi. o kad viena puse didesne akivaizdziai
matosi? aplinkniai pastebi ka nors?

Kai buvau konsultacijoj,kartu laukem su viena mergaite,tai jinai aiskiai pasake,kad skiriasi nosies puses.Bet dabar as jaudinuosi del kviepavimo op,sake reiks nuimt audiniu ,idet nauja kremzle unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 11 18, 13:44)
Kai buvau konsultacijoj,kartu laukem su viena mergaite,tai jinai aiskiai pasake,kad skiriasi nosies puses.Bet dabar as jaudinuosi del kviepavimo op,sake reiks nuimt audiniu ,idet nauja kremzle unsure.gif

eh, kaip nefaina unsure.gif primink kiek tau jau laiko praeje yra? ax.gif

Ydomu kaip man su galiuku bus kai atsigaus, skaiciau, kad dazniausia ir buna finale ( po metu ) nosis patiesejusi ir galiukas pasileides, bet ar visoms, ar velgi priklauso nuo to kaip nosis padaryta ?
as labai noreciau kad galiukas pasitrauktu, butu mazesnis ir nusileistu.
Atsakyti
QUOTE(LUKNE29 @ 2012 11 18, 15:18)
eh, kaip nefaina unsure.gif  primink kiek tau jau laiko praeje yra? ax.gif
Ydomu kaip man su galiuku bus kai atsigaus,  skaiciau, kad dazniausia ir buna finale ( po metu ) nosis patiesejusi ir galiukas pasileides, bet ar visoms, ar velgi priklauso nuo to kaip nosis padaryta ?
as labai noreciau kad galiukas pasitrauktu, butu mazesnis ir nusileistu.

2men.,po op
Atsakyti
Lutinaaa, man jis irgi taip pasake. Bet del pacios snerves, o del guzo pasake, kad tikrai laikui begant issivaikscios, nes ten susikaupes kraujas. Vaziuoju i konsultacija savaites pabaigoj, idomu ka pasakys, Siaip nosis mazai keiciasi, vis dar esu kiaulyte, gydytojas sake, kad galas stipriai kris, tai to ir laukiu. Nesuprantu, kokiu principu krenta galas, ar jis mazeja mazejant tinimui, ar tiesiogine ta zodzio prasme leidziasi. Manau kad ir kokia butu snerves asimetrija, laikui begant ji mazes, nes vienur susitrauks, kitur susirtauks, o svarbus siame reikale kiekvienas mm. Siai dienai mano nosis labai toli nuo puikaus rezultato, esu menuo ir savaite po operacijos, Kaip minejau mane labiausiai neramina tas minkstas gumbas vienoj pusej, butent toj puses ir snerve auksciau. Siaip logiskai mastant gumbas pasiima siek tiek odos audiniu, gumbui issivaikciojus snerviu asimetrija turetu sumazeti. Bet cia tik mano asmenines sapaliones ir svajos. Taip pat uzmusa tas riestumas, pries operacija akcentavau, kad riestos nosytes nenoriu. Kaulas tarp akiu nusileido, sumazejo tinimas, tai kaip kazkas minejo, atrodo gana juokingai, nes tinimas tarp akiu sumazejes, o nosies galas didelis ir riestas doh.gif raminu save visokiausiais budais ir labai tikiuosi, kad dar viskas keisis ir tik i geraja puse 4u.gif balioncikai visoms, kurios laukia geru rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif as bandau tailkytis ir raminu save, jog rezultatui visai netenkinant atliksiu dar viena korekcija po 1.5 metu doh.gif siaip dienai gailiuosi del operacijos, bet drauges, turejusios panasia patirti ramina, kad metu begyje tikrai daug kas keiciasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 18 lapkričio 2012 - 17:51
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 11 18, 18:22)
Lutinaaa, man jis irgi taip pasake. Bet del pacios snerves, o del guzo pasake, kad tikrai laikui begant issivaikscios, nes ten susikaupes kraujas. Vaziuoju i konsultacija savaites pabaigoj, idomu ka pasakys, Siaip nosis mazai keiciasi, vis dar esu kiaulyte, gydytojas sake, kad galas stipriai kris, tai to ir laukiu. Nesuprantu, kokiu principu krenta galas, ar jis mazeja mazejant tinimui, ar tiesiogine ta zodzio prasme leidziasi. Manau kad ir kokia butu snerves asimetrija, laikui begant ji mazes, nes vienur susitrauks, kitur susirtauks, o svarbus siame reikale kiekvienas mm. Siai dienai mano nosis labai toli nuo puikaus rezultato, esu menuo ir savaite po operacijos, Kaip minejau mane labiausiai neramina tas minkstas gumtas vienoj pusej, butent toj puses ir snerve auksciau. Siaip logiskai mastant gumbas pasiima siek tiek odos audiniu, gumbui issivaikciojus snerviu asimetrija turetu sumazeti. Bet cia tik mano asmenines sapaliones ir svajos. Taip pat uzmusa tas riestumas, pries operacija akcentavau, kad riestos nosytes nenoriu. Kaulas tarp akiu nusileido, sumazejo tinimas, tai kaip kazkas minejo, atrodo gana juokingai, nes tinimas tarp akiu sumazejes, o nosies galas didelis ir riestas doh.gif  raminu save visokiausiais budais ir labai tikiuosi, kad dar viskas keisis ir tik i geraja puse 4u.gif  balioncikai visoms, kurios laukia geru rezultatu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  as bandau tailkytis ir raminu save, jog rezultatui visai netenkinant atliksiu dar viena korekcija po 1.5 metu doh.gif  siaip dienai gailiuosi del operacijos, bet drauges, turejusios panasia patirti ramina, kad metu begyje tikrai daug kas keiciasi g.gif

Na,del guzo,audinio,kur yra auksciau ta snerve,lygiai taip ir pas mane.Sitas guzas ir daro snerve trumpesne,bet man sake,kad nebesumazes.Ir as pati matau,kad po1 men.tas guzas stovi vietoje unsure.gif As irgi norejau tiesios ,taip ir taremes,bet man padare irgi riesta.O,del nosies galiuko,tai ir mano buvo neproporcingai didelis,bet dabar ne tiek,kiek noreciau,bet sumazejo.O apie guza deja taip pasakyt negaliu,net is vidaus matosi pakilimas.Nesuprantu is kur to audinio tiek doh.gif O,nesako ,gal del to,kad galvoja,kad kuo daugiau laiko praeis susigyvensime su nauja nosim.Kai viena personalo darbuotoja pasake,kad kitos pacijantes iseina su triuksmu,dabar suprantu kodel. 4u.gif
Atsakyti
As manau, kad jus dziaukites, jei dabar po op jums nosytes yra riestos, nes galiukas tikrai leisis kai praeis tas nejautros laikotarpis. Mano atveju butent gydytoja labai neramina, kad nosis yra labai tiesi, jei toks tiesumas isliktu tai labai apsidziaugciau, bet turint minty, kad galas nusileis, tai ji labai pailges. Todel jau antra menesi vaikstau pastoviai su pleistrais ant nosies, kad ja kelti ir riesti i virsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 11 19, 14:08)
Todel jau antra menesi vaikstau pastoviai su pleistrais ant nosies, kad ja kelti ir riesti i virsu doh.gif

g.gif
idomu, kiek tai tikslinga... g.gif kol kliejuojat efektas gal ir yra, bet manau nustojus - nosis visvien "uzims" tokia padeti, kurioje yra padaryta... bet jei gydytoja sako - matyt zino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2012 11 20, 09:21)
g.gif
idomu, kiek tai tikslinga...  g.gif  kol kliejuojat efektas gal ir yra, bet manau nustojus - nosis visvien "uzims" tokia padeti, kurioje yra padaryta... bet jei gydytoja sako - matyt zino  4u.gif

Tai va gydytojas ir sake butinai klijuoti pora menesiu, as irgi taip skeptiskai vertinu, nors vizualiai matau, kad kazkiek keiciasi tik neaisku kiek tai laikina ar ne. O pagal jo paaiskinima, traukiasi audiniai ir kremzles, o butent jas dar galima kazkaip paveikti tuos pirmuosius pora menesiu po op
Atsakyti