visu pirma, po apziuros S.V. pastebejo siokia tokia asimetrija (ji iki siol siek tiek isliko, kur prasideda nosies "sparnelis" vienoj pusej), todel suleido po audiniais kokia tai rugsti, helurono gal?... sake, kad ji pades paminkstinti audinius ir kuriam laikui nosis atrodys proporcinga. tai gavau nemokamai
Tai ta rugsti leidzia y ta vieta kur kieteja ?
QUOTE(vilimex @ 2012 11 16, 12:56)
Pritariu visu 100%
Nors man tavo nosyte lyginant pries ir po atrodo zymiai graziau, labai susvelnino veido bruozus, kad man visos esame savikritiskos ziuredamos i veidrodi, tai kitaip ir negali buti.
Man po operacijos nosyte atrodo geriau nei pries, nepaisant to, kad praejo dar mazai laiko, bet aisku ivairiu defekteliu yra ir gali buti jog praejus keliems menesiams sakysiu velniop isvis dariausi ta op.. Nes dabar du menesius turiu klijuoti ant nosies trijose vietose tas lipnias juostas, tokios kaip visoms buvo uzklijuotos po op, nes audiniai skirtingai traukiasi ir nuemus itvara nosies virsuje per vidury formavosi guzas ir matesi aiskiai pakilimas, taip pat neaisku del to laipto nuo akies kampucio link snerves, kaip jis toliau mazes, dides ar liks toks pat, ir toje nosies puseje atrodo tarsi patine, ir gydytojui dabar per apziura ta vieta nelabai patiko, bet kol kas daug nekomentavo. Ai ir dar, negana to, kad turiu klijuoti tas juostas, tai dar turiu nusipirkti ploksteles pries randejima, nes man pradejo rysketi isilgai randas ant nosies galo, gydytojas aiskino, kad tas randejimas prasidejo nosies viduje ir isryskejo isoreje, zodziu, tas ploksteles nesioti reiks po 14val i diena ar dar ilgiau pagal galimybes.. o likusi laika klijuoti lipnias juostos kelti nosies galiukui i virsu.. Ai ir aisku yra atsiradusi snerviu asimetrija, viena didesne, kita mazesne.. bet del to kol kas stipriai nesuku galvos, nes kiek ziurejau nuotrauku pas gydytoja, tai dauguma mazdaug po metu ar dvieju beveik susilygina.. nors po pusmecio atrodydavo, kad ta asimetrija buna dar didesne nei po op.. nu zodziu, gerai, kad dar esu motinystes atostogose ir galiu daugiau pabuti namuose..
Tai tikrai kiekviena labai stipriai pergalvokit kas butu jeigu butu.. kad po op gali buti net blogiau nei pries

Nors man tavo nosyte lyginant pries ir po atrodo zymiai graziau, labai susvelnino veido bruozus, kad man visos esame savikritiskos ziuredamos i veidrodi, tai kitaip ir negali buti.
Man po operacijos nosyte atrodo geriau nei pries, nepaisant to, kad praejo dar mazai laiko, bet aisku ivairiu defekteliu yra ir gali buti jog praejus keliems menesiams sakysiu velniop isvis dariausi ta op.. Nes dabar du menesius turiu klijuoti ant nosies trijose vietose tas lipnias juostas, tokios kaip visoms buvo uzklijuotos po op, nes audiniai skirtingai traukiasi ir nuemus itvara nosies virsuje per vidury formavosi guzas ir matesi aiskiai pakilimas, taip pat neaisku del to laipto nuo akies kampucio link snerves, kaip jis toliau mazes, dides ar liks toks pat, ir toje nosies puseje atrodo tarsi patine, ir gydytojui dabar per apziura ta vieta nelabai patiko, bet kol kas daug nekomentavo. Ai ir dar, negana to, kad turiu klijuoti tas juostas, tai dar turiu nusipirkti ploksteles pries randejima, nes man pradejo rysketi isilgai randas ant nosies galo, gydytojas aiskino, kad tas randejimas prasidejo nosies viduje ir isryskejo isoreje, zodziu, tas ploksteles nesioti reiks po 14val i diena ar dar ilgiau pagal galimybes.. o likusi laika klijuoti lipnias juostos kelti nosies galiukui i virsu.. Ai ir aisku yra atsiradusi snerviu asimetrija, viena didesne, kita mazesne.. bet del to kol kas stipriai nesuku galvos, nes kiek ziurejau nuotrauku pas gydytoja, tai dauguma mazdaug po metu ar dvieju beveik susilygina.. nors po pusmecio atrodydavo, kad ta asimetrija buna dar didesne nei po op.. nu zodziu, gerai, kad dar esu motinystes atostogose ir galiu daugiau pabuti namuose..
Tai tikrai kiekviena labai stipriai pergalvokit kas butu jeigu butu.. kad po op gali buti net blogiau nei pries
Manau, musu situacijos panasios. Butent nuo akies kampucio eina toks kaip laiptelis zemyn link skruosto, kas ;abai optiskia platina nosi. man ji daug laiko net skaudedavo, dabar tik retkarciais. Labai isgyvenu, nes man tai jau antra operacija. Pirmaja dare Radzevicius... Tai palygint su juo, Kaikaris padare stebukla

QUOTE(LUKNE29 @ 2012 11 16, 12:23)
O kodel buna tas ne vienodas leidimasis,randejimas ? cia priklauso nuo organzimo, kaip priima po operacini laikotarpi ?
as pabandziau irgi pamasazuoti ta vieta, nosies snapeli, gal pades
o dolcevita per kiek laiko pilnumoj susitvarko tarpuakio kaulas ? pas mane toks jis platus, bijau kad neliktu.. uzciuopiu neltgumus, lyg kazkokiu burbuliukus prie kaires akies. skaiciau temose kad buna taip , bet praeina, tikiuosi kad praeis, ir neiskils y pavirsiu 
as pabandziau irgi pamasazuoti ta vieta, nosies snapeli, gal pades

man tarpuakis buvo patines stipriai, bet patinimas nuejo per kokius 2 men tikrai, jokiu nelygumu ar burbuliuku nebuvo, nugarele tiesiog buvo patinusi, dare atvira op. o randejimai mano manymu atsiranda ne vien del organizmo ipatumu, bet ir del to, kaip buna susiuti vidiniai audiniai (jei buna siuta), odos tipas. S.V. dar per konsultacija (kai dar tik planavau op) minejo, kad, kuriu merginu oda yra storesne, labiau poreta - didesne tikimybe, kad bus vidinis zymus randejimas. paziupinejes mano nosi beveik garantavo, kad man tas negresia, nes oda elastinga ir minksta.
tarpuakio kaulas nustojo keisti ir igavo esama isvaizda kazkur po 6 men., bet buvo kiek juokingas vaizdas, kai po 2 men nugarele jau buvo susileidusi, o pats galas kietas ir neproporcingai didelis

o tie guzeliai, manau, kad jei masazuojant po men nepraiena - vargu ar praeis

Papildyta:
QUOTE(LUKNE29 @ 2012 11 16, 12:57)
Tai ta rugsti leidzia y ta vieta kur kieteja ?
man dare kokius 6 durius: keliose vietose nugareleje, kad uzpildytu islinkima, prie sparnelio ir panosyje... oi, kaip prisimenu ta procedura tai net nupurto.... asaros nevalingai ridenosi

QUOTE(-DolceVita- @ 2012 11 16, 13:56)
man tarpuakis buvo patines stipriai, bet patinimas nuejo per kokius 2 men tikrai
bet linkiu, kad praeitu 
Papildyta:
man dare kokius 6 durius: keliose vietose nugareleje, kad uzpildytu islinkima, prie sparnelio ir panosyje... oi, kaip prisimenu ta procedura tai net nupurto.... asaros nevalingai ridenosi

Papildyta:

Oj kaip liudnai, visiskai nenoriu tos proceduros

o kaip su lupa virsutine ? sypsausi tai nei dantu nesimato.. vaikas sako , mama ar tu be dantu ?

man tas pats su lūpa, o aš jau galvojau, kad man ją atjungė bepjaustydami :DDDDDD
vadinasi čia nuo tynimo taip spaudžia...ir ta šypsena tokia nieko gero
beto man irgi neproporcigai atslųginėja tynimas, viena pusė jau normaliai pasėdusi, o ta, kuri buvo problematiška, dar nesilygina

beto man irgi neproporcigai atslųginėja tynimas, viena pusė jau normaliai pasėdusi, o ta, kuri buvo problematiška, dar nesilygina

QUOTE(play_girl @ 2012 11 16, 19:50)
man tas pats su lūpa, o aš jau galvojau, kad man ją atjungė bepjaustydami :DDDDDD

viskas normaulu, nusiraminkit.ir lupa atsigaus, ir patinimai pamazu praeis

QUOTE(Sigitara @ 2012 11 16, 22:26)
nuraminot

sveikos
sau pati is profilio jauciuosi tokia negrazi,.... is priekio patinku, viskas gerai, bet mano noyte labai ilga, taip noreciau trumpesnes... kas panasia problema turejo? ar patenkintos rezultatu? taip noreciau be jokiu operaciju stebuklingu budu susimazint..
imetu as foto is profilio... brr

pirmoji siek tiek is soniuko, antoroji is profilio
labai maza, nes tik taip apsikarpe, bet esme manau matosi... rasciau aisku foto didesne, jei nesimato
taip stengiuosi nesifotgrafuoti is profilio
ir paskutine is priekio, tai neesu labai nusivylusi, netgi patinka galiu sakyti 
gal nera taip baisu, prisigalvoju as cia..? ai nezinau

QUOTE(booonbon @ 2012 11 17, 15:26)
sveikos
sau pati is profilio jauciuosi tokia negrazi,.... is priekio patinku, viskas gerai, bet mano noyte labai ilga, taip noreciau trumpesnes... kas panasia problema turejo? ar patenkintos rezultatu? taip noreciau be jokiu operaciju stebuklingu budu susimazint..

labai maza, nes tik taip apsikarpe, bet esme manau matosi... rasciau aisku foto didesne, jei nesimato

Nevisada uztenka pasiziureti tik i nosi ir ivertinti grazi ji ar ne, nes daug kas priklauso nuo veido bruozu, nes tik pasiziurejus i sias nuotraukas as galvojau, kad cia kazkas ikele savo nuotraukas po op, kol neperskaiciau teksto. Nemanau, kad esant tik tokioms nosytes problemos ryzciausi operuotis.. Aisku kiekviena matome save per padidinimo stikla, bet bent jau antroje foto isvis neturiu prie ko prikibt

QUOTE(LUKNE29 @ 2012 11 16, 14:56)
o kaip su lupa virsutine ? sypsausi tai nei dantu nesimato.. vaikas sako , mama ar tu be dantu ? 

atleisk, bet labai prajuokino vaiko klausimas

QUOTE(-DolceVita- @ 2012 11 17, 19:00)
oho, kaip negreitai

QUOTE(booonbon @ 2012 11 17, 15:26)
sveikos

Pasakysiu atvirai - tureciau tokia nosi, lakstyciau issisiepus! Net negalvokit apie jokia operacija... Sakau butent del nosies galo, nes jis tikrai nebus grazesnis uz dabartini, paskui galimos visokios komplikacijos, kremzlejimai. Nosis tikrai daili.