QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 07, 16:36)
Mane tai irgi domina
Matyt dar prikaluso, kas daroma antros operacijos metu.
Del ispanes komentaro: nemanau, kad visada teisinga pirmos operacijos klaidas taisytis pas ta pati gydytoja. Tai rodo kai kuriu forumieciu patirtis. Jau jeigu per pirma op gerokai pridirbo, vargu ar antros op metu padarys geriau. Vel gi, priklauso kokia operacija, ka reikia taisyti ir panasiai. Jei smulkmena, kaulo paslifavimas, tai gal...

Del ispanes komentaro: nemanau, kad visada teisinga pirmos operacijos klaidas taisytis pas ta pati gydytoja. Tai rodo kai kuriu forumieciu patirtis. Jau jeigu per pirma op gerokai pridirbo, vargu ar antros op metu padarys geriau. Vel gi, priklauso kokia operacija, ka reikia taisyti ir panasiai. Jei smulkmena, kaulo paslifavimas, tai gal...
Na jeigu jau butu pridirbes tikrai bent jau as nesigulciau pas ta pati ant operacinio stalo

Mano variantu as manau jog mano gydytojas galejo viska padaryti is vieno karto ir nebutu reikeja galvoti apie antrines, bet yra kaip yra ir jeigu iseis noreciau darytis pas ji antrine nes jis zino kas buvo ir kaip buvo daryta, kad mano kaulai labai trapus, kur pjuviai randai ir pan