Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 07, 16:36)
Mane tai irgi domina 4u.gif  Matyt dar prikaluso, kas daroma antros operacijos metu.
Del ispanes  komentaro: nemanau, kad visada teisinga pirmos operacijos klaidas taisytis pas ta pati gydytoja. Tai rodo kai kuriu forumieciu patirtis. Jau jeigu per pirma op gerokai pridirbo, vargu ar antros op metu padarys geriau. Vel gi, priklauso kokia operacija, ka reikia taisyti ir panasiai. Jei smulkmena, kaulo paslifavimas, tai gal...

Na jeigu jau butu pridirbes tikrai bent jau as nesigulciau pas ta pati ant operacinio stalo schmoll.gif Kitas dalykas yra finansiniai reikalai, nes kiek teko girdeti pakartotines operacijos pas tuos pacius gydytojus nekainuoja (tik narkoze), o einant operuotis pas kita gydytoja reiks suploti kaip uz normalia operacija, ir vel gi, nieks nera garantuotas kad pas kita gydytoja bus geriau smile.gif
Mano variantu as manau jog mano gydytojas galejo viska padaryti is vieno karto ir nebutu reikeja galvoti apie antrines, bet yra kaip yra ir jeigu iseis noreciau darytis pas ji antrine nes jis zino kas buvo ir kaip buvo daryta, kad mano kaulai labai trapus, kur pjuviai randai ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 07, 18:07)
Na jeigu jau butu pridirbes tikrai bent jau as nesigulciau pas ta pati ant operacinio stalo schmoll.gif Kitas dalykas yra finansiniai reikalai, nes kiek teko girdeti pakartotines operacijos pas tuos pacius gydytojus nekainuoja (tik narkoze), o einant operuotis pas kita gydytoja reiks suploti kaip uz normalia operacija, ir vel gi, nieks nera garantuotas kad pas kita gydytoja bus geriau smile.gif
Mano variantu as manau jog mano gydytojas galejo viska padaryti is vieno karto ir nebutu reikeja galvoti apie antrines, bet yra kaip yra ir jeigu iseis noreciau darytis pas ji antrine nes jis zino kas buvo ir kaip buvo daryta, kad mano kaulai labai trapus, kur pjuviai randai ir pan smile.gif

tai as ir sakau. Nosis tai ne papuliai, kuriuos po drabuziais gali paslepti. Antra karta i ta pacia bala lipt schmoll.gif Siaip manau jei tau tik kaula paslifuot, tai nebus taip baisu, matyt uzdara op padarytu.Net nezinau ar tai butu operacija, jie daktarai megsta nusiimti nuo saves atsakomybe uz operacijos padarinius ir pavadinti tai maza korekcija smile.gif Del pinigu- jei pirminis rezultatas tenkina ir reikia tik sek tiek pakoreguoti, tai aisku pas ta pati gyd., nenuples jau kaip uz pilna operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 07 sausio 2013 - 18:02
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 07, 18:01)
tai as ir sakau. Nosis tai ne papuliai, kuriuos po drabuziais gali paslepti. Antra karta i ta pacia bala lipt schmoll.gif Siaip manau jei tau tik kaula paslifuot, tai nebus taip baisu, matyt uzdara op padarytu.Net nezinau ar tai butu operacija, jie daktarai megsta nusiimti nuo saves atsakomybe uz operacijos padarinius ir pavadinti tai maza korekcija smile.gif Del pinigu- jei pirminis rezultatas tenkina ir reikia tik sek tiek pakoreguoti, tai aisku pas ta pati gyd., nenuples jau kaip uz pilna operacija.

Eisiu treciadieni i konsultacija ir tada viskas paaiskes smile.gif As jam buvau uzsiminus kad turbut noresiu korekcijos jo nuomone verta jeigu labai labai trukdo, nes bus pakartotiniai randai ir t.t.. g.gif Bet daryti ten tikrai reiktu labai nedaug,... Mano akim ziurint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 06, 18:53)
Kas daretes pakartotine operacija gal galetumete palyginti gyjimo laikotarpi po pirmos ir antros operacijos? Vis dazniau pasvarstau apie antrine, per kuria reiktu koreguoti vienos nosies puses kuprele, truputi ja paslifuojant.. Aciu uz atsakyma 4u.gif

Aš dariausi pakartotinę, man nuiminėjo kremzlinį gumbelį, maždaug 5 mm pločio, nuo kuprelės. Op ir gijimas buvo 100 kartų lengvesnis smile.gif tą pačią dieną galėjau važiuoti namo, bet dar palaikė per naktį, o po pirmos tai ir po 4 dienų vos grįžau doh.gif pakartotinė buvo uždara op. Gijimas žymiai greitesnis, patinimas tik kelias dienas laikėsi, o ne visą mėnesį (tas dydysis patinimas po op) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 07 sausio 2013 - 20:39
QUOTE(Blogytė @ 2013 01 07, 20:38)
Aš dariausi pakartotinę, man nuiminėjo kremzlinį gumbelį, maždaug 5 mm pločio, nuo kuprelės. Op ir gijimas buvo 100 kartų lengvesnis  smile.gif tą pačią dieną galėjau važiuoti namo, bet dar palaikė per naktį, o po pirmos tai ir po 4 dienų vos grįžau  doh.gif pakartotinė buvo uždara op. Gijimas žymiai greitesnis, patinimas tik kelias dienas laikėsi, o ne visą mėnesį (tas dydysis patinimas po op)  4u.gif

Jeigu nemaisau maciau jusu nuotrauka pries pakartotine rolleyes.gif Ir turbut ta gumbiuka tik paslifavo?
Dabar jau esate visiskai patenkinta savo nosiuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 07, 20:46)
Jeigu nemaisau maciau jusu nuotrauka pries pakartotine rolleyes.gif Ir turbut ta gumbiuka tik paslifavo?
Dabar jau esate visiskai patenkinta savo nosiuku? 4u.gif

Nešlifavo, nes būna nemažai atvejų, kai atauga... man jį nugremžė (nežinau kaip išsireikšti, bet su metaliniu įrankiu stuktelėjo ir jį nuėmė), nes jis buvo ne kaulinis darinys, o kremzlinis. Na ne 100 % bet esu patenkinta smile.gif

Žinau vieną merginą, kuri Vilniuje darė op, tai jai šlifavo, bet ataugo gumbelis. Vėliau leido hialurono injekcijas, kad nesimatytų tokio panašaus gumbelio kaip pas mane. Senai bendravau su ja tai nežinau kaip jai sekasi dabar. Vis dėl to kiekvienas atvejis individualus ir 100 % garantijos nėra, kad po kažkiek laiko nesikeis ar neataugs kasnors doh.gif rusų forumuose daug skaičiau, tai daugeliui merginų net ir po 3 pakartotinių op, kai šlifuodavo tokius gumbelius – ataugdavo doh.gif kupreles irgi gydytojai labiau nuskelia, nei šlifuoja.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 07, 17:36)
Mane tai irgi domina 4u.gif  Matyt dar prikaluso, kas daroma antros operacijos metu.
Del ispanes  komentaro: nemanau, kad visada teisinga pirmos operacijos klaidas taisytis pas ta pati gydytoja. Tai rodo kai kuriu forumieciu patirtis. Jau jeigu per pirma op gerokai pridirbo, vargu ar antros op metu padarys geriau. Vel gi, priklauso kokia operacija, ka reikia taisyti ir panasiai. Jei smulkmena, kaulo paslifavimas, tai gal...

As irgi sutinku su tuo,jeigu jau per pirma op,visiskai nepasiseke,jau kazkoks nepasitikejimas yra,ir visa nosi perdaryt pas ta pati nesiryzciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2013 01 07, 13:47)
As irgi sutinku su tuo,jeigu jau per pirma op,visiskai nepasiseke,jau kazkoks nepasitikejimas yra,ir visa nosi perdaryt pas ta pati nesiryzciau 4u.gif

cia kiekvieno zmogaus individualus pasirinkimas. kartais kiekvienas naujas daktaras gali tik pabloginti, nes kiekvienas mato kitu kampu arba turi kitokia vizija.
tiesiog suprantu tas merginas/ moteris kurioms nepavyko OP. zinau kaip jos jauciasi! pati metus laukiau "besisypsodama" o sirdute verke, bet paskui viska sutaise! tad tikrai tikekite kad viskas susitvarkys, tuo labiau kad dbr tokia plastine chirurgija- viskas imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2013 01 07, 21:32)
Nešlifavo, nes būna nemažai atvejų, kai atauga... man jį nugremžė (nežinau kaip išsireikšti, bet su metaliniu įrankiu stuktelėjo ir jį nuėmė), nes jis buvo ne kaulinis darinys, o kremzlinis. Na ne 100 % bet esu patenkinta  smile.gif

Žinau vieną merginą, kuri Vilniuje darė op, tai jai šlifavo, bet ataugo gumbelis. Vėliau leido hialurono injekcijas, kad nesimatytų tokio panašaus gumbelio kaip pas mane. Senai bendravau su ja tai nežinau kaip jai sekasi dabar. Vis dėl to kiekvienas atvejis individualus ir 100 % garantijos nėra, kad po kažkiek laiko nesikeis ar neataugs kasnors  doh.gif rusų forumuose daug skaičiau, tai daugeliui merginų net ir po 3 pakartotinių op, kai šlifuodavo tokius gumbelius – ataugdavo  doh.gif kupreles irgi gydytojai labiau nuskelia, nei šlifuoja.

As galvojau kad kremzlinius darinius kaip ir nupjauna, o kaulinius darinius gali gremzti ar slifuoti ar as klystu? ax.gif 4u.gif Cia tokie vaizdai liko is kazkada ziuretos operacijos... Bet jeigu uzdara operacija tai nelabai ir ikis skalpeli nupjauti dali kremzles g.gif
Atsakyti
Merginos, negi nera nei vienos dariusios tik galiuko korekcija g.gif Labai domintu kaip ten buna, ar po OP mazesni patinimai ir melynes nei darant pilna op. Ir kada jau buvo galuma islist i zmones:D
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2013 01 08, 00:47)

drinks_cheers.gif kaip tavo nosyte? nekyla minciu atejus laikui pasikonsultuoti su kitas gyd. ?

Ispane, apgailestauju del tokios tavo patirties, kita vertus kaip ir kalbejom, papuliai paslepiami po drabuziais. O stai nosis ne doh.gif Kaip ten bebutu, dziaugiuosi, kad po metu viskas susitvarke 4u.gif Beje, nezinojau, kad po (.)(.) op nesekmes atveju taip pat reikia laukti metus!

Tie, kurie planuoja operacja, vienokia ar kitokia visada turi ivertinti rizika, bet kaip forume jau buvo aptarta, daznai zmones galvoja, kad man taip nenutiks doh.gif As irgi taip gavojau doh.gif Ir zinoma pritariu Ispanei, kad plastine chirurgija yra gana pazengusi ir nereiketu nuleisti ranku po pirmos nesekmes. Kazkada Angelinka pateike statistika, kad 70 proc. visu atliekamu nosies op. reikia pakartotines op. Labai nuosirdziai dziaugiuosi uz tuos zmones, kuriems pavyko is pirmo karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 08 sausio 2013 - 13:06
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 08, 13:56)
drinks_cheers.gif  kaip tavo nosyte? nekyla minciu atejus laikui pasikonsultuoti su kitas gyd. ?

Ispane, apgailestauju del tokios tavo patirties, kita vertus kaip ir kalbejom, papuliai paslepiami po drabuziais. O stai nosis ne doh.gif Kaip ten bebutu, dziaugiuosi, kad po metu viskas susitvarke 4u.gif Beje, nezinojau, kad po (.)(.) op nesekmes atveju taip pat reikia laukti metus!

Tie, kurie planuoja operacja, vienokia ar kitokia visada turi ivertinti rizika, bet kaip forume jau buvo aptarta, daznai zmones galvoja, kad man taip nenutiks doh.gif  As irgi taip gavojau doh.gif  Ir zinoma pritariu Ispanei, kad plastine chirurgija yra gana pazengusi ir nereiketu nuleisti ranku po pirmos nesekmes. Kazkada Angelinka pateike statistika, kad 70 proc. visu atliekamu nosies op. reikia pakartotines op. Labai nuosirdziai dziaugiuosi uz tuos zmones, kuriems pavyko is pirmo karto.

Kai grysiu,butinai nueisiu pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti