Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 10, 15:00)
Del pakartotinu op, jauciu del smulkmenos tikrai nedaryciau, tik jei tikrai prastai. O taip ir yra ( cia as apie save)
Lukne29, kiek laiko po op? Jei gerai pamenu dar tikrai nedaug, pusmecio tikrai dar nera, galiukas manau tikrai turetu mazeti.

Man dar tik pora menesiu, kas del juoko, tai pas mane visai nebera mano sypsenos, visiskai pasikeite veidas, tas galiukas visai kaip bulve atrodo kai juokiuosi, zodziu keistas veidas, bet simpatiskas bigsmile.gif blush2.gif tikiuosi, kad dar pasitrauks jis man ir sumazes, tada bus super thumbup.gif nors nekalbu nei apie nosies gruobletuma, tarp akiu jis matosi, drauge irgi sake, kad nieko nepastebetu jei tas keistumas tarpuaki, kaip gilesne rauksle ( nemoku nupasakoti )
Atsakyti
Dar man galiukas toks nulinkes buvo, ji zadejo pakelti ystatydami kremzlyte, pakele, nebesileidzia pati nosis, bet visas galas ziurint is sono labai labai bukas
Atsakyti
QUOTE(LUKNE29 @ 2013 01 10, 18:04)
Man dar tik pora menesiu, kas del juoko, tai pas mane visai nebera mano sypsenos, visiskai pasikeite veidas, tas galiukas visai kaip bulve atrodo kai juokiuosi, zodziu keistas veidas, bet simpatiskas bigsmile.gif  blush2.gif  tikiuosi, kad dar pasitrauks jis man ir sumazes, tada bus super thumbup.gif  nors nekalbu nei apie nosies gruobletuma, tarp akiu jis matosi, drauge irgi sake, kad nieko nepastebetu jei tas keistumas tarpuaki, kaip gilesne rauksle ( nemoku nupasakoti )

smile.gif jei esi patenkinta nauja nosies forma, tai manau del galiuko gali buti rami, tai laiko klausimas.
Taip, mano veidas irgi pasikeite. Ir akys, ir sypsena. Man nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKNE29 @ 2013 01 10, 15:39)
Ar tikrai jums jos reikia ? pas ka op , jei ir saket busiu praziurejusi 4u.gif

Dolce Vita mano galiukas dar kaip didelis bumbulas, artimieji sake kad jis nebuvo toks didelis ir platus kaip pries op  g.gif

Na,ir mano galiukas pries op. buvo mazesnis 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi. Bulba dabar riesta.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 10, 16:25)
Dabar nosyte minksta kaip ir pries op, gali paminkyti ja? Kaip as pasiilgau sito jausmo doh.gif Idomu man, jei daroma daugiau nei viena op, nosyte suminksteja ir buna kaip pries op, ar tokia jau niekada nebus?

as turejau viena op, tai galiu atsakyti, kad yra minsksta ir jautri kaip ir pries op smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 10, 17:26)
smile.gif jei esi patenkinta nauja nosies forma, tai manau del galiuko gali buti rami, tai laiko klausimas.
Taip, mano veidas irgi pasikeite. Ir akys, ir sypsena. Man nepatinka g.gif

QUOTE(Lutinaa @ 2013 01 10, 18:22)
Na,ir mano galiukas pries op. buvo mazesnis 4u.gif

QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 10, 18:58)

Nosies forma esu patenkinta( tikrai geriau negu pries op ),tik tiek kol neziuriu y galiuka, jei jis susitvarkys tai smagu, bet jeigu ir liks toks bukas, tai schmoll.gif , pabandysiu surasti pavyzdy koks dabar yra. Mano veidui labiau tiktu galiukas smailesniu formu. Netoks didelis ir bukas galas, bet jei sakot kad dar keisis, tai tex kantriai laukti bigsmile.gif
Svarbiausia kad kvepuoju ( nes su viena puse ykvepdavau oro vos 30%, dabar sakyciau 90% )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUKNE29: 11 sausio 2013 - 08:55
QUOTE(LUKNE29 @ 2013 01 11, 08:54)
Mano veidui labiau tiktu galiukas smailesniu formu. Netoks didelis ir bukas galas, bet jei sakot kad dar keisis, tai tex kantriai laukti bigsmile.gif

as asmeniskai irgi sau ne tokio galiuko linkejau ir isivaizdavau, koki padare, man ir kiek apvalokas gavosi, bet cia matyts SV toks braizas
Atsakyti
l kuri pries OP gere Arnikos? kur jos galima rasti? gal lietuvoje net nera.. nes radau tik Arniku tepala. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 10, 18:58)

labas, o kas tave operavo? nes mane operavo Papeckys, tai irgi bukas galiukas, ir dar zemyn nuleistas sad.gif
planuoju antra operacija, butent galiukui pataisyti. Tik dabar labai bijau apsirikti del chirurgo. Anksciau planavau pas Vitku, bet man labai rekomendavo Jankuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julyska: 14 sausio 2013 - 13:58
sveikutes! Esu visas temas perskaiciusi IKI galutinio apsisprendimo, tada dabar antra karta viska is naujo skaityti ranka nebekyla ... taigi, gal galetumete panelea, kurios jau daresi op, papasakoti ka gerete, tepete ir siaip ka vartojote kad greiciau spartinti gijima ir tinima? Maciau kad klauset del Arnikos kazkuri, o kas tai yra? smile.gif)))

DIDELIS ACIU UZ ATSAKYMUS
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2013 01 14, 16:25)
sveikutes! Esu visas temas perskaiciusi IKI galutinio apsisprendimo, tada dabar antra karta viska is naujo skaityti ranka nebekyla ... taigi, gal galetumete panelea, kurios jau daresi op, papasakoti ka gerete, tepete ir siaip ka vartojote kad greiciau spartinti gijima ir tinima? Maciau kad klauset del Arnikos kazkuri, o kas tai yra? smile.gif)))

DIDELIS ACIU UZ ATSAKYMUS

pries operacija geriau askorutina.
po operacijos - antibiotikai, nuskausminamieji ir Traumeel tabletes
Atsakyti