QUOTE(-DolceVita- @ 2013 01 10, 16:59)
kiek laiko po op praejo?
man galiukas jau nebesikeite, kazkur po metu, siaip beveik galutinis variantas pasimate po kokiu 9-10 menesiu po op, kai jau jis visiskai suminktejo - baigesi pokyciai.
mane iki siol labiausiai nervina tas perteklius odos ant nugareles, nes kai stipriai sypsausi ten susimeta labai negrazios rauksles

visad turiu save kontroliuoti, ir nepamirsti kai nuosirdziai juokiuosi.... o jei pamirstu ir patenku i kadra - tai jau tenka pasidarbuoti koreguojant nuotrauka programele...
idomu del to visisko suminkstejimo, visiems skirtinga laikotarpi sis procesas uzima. Manau nuo organizmo priklauso. Dabar nosyte minksta kaip ir pries op, gali paminkyti ja? Kaip as pasiilgau sito jausmo

Idomu man, jei daroma daugiau nei viena op, nosyte suminksteja ir buna kaip pries op, ar tokia jau niekada nebus? ( DolceVita, cia daugiau retorinis klausimas

arba skirtas toms, kurios turejo keleta op.)
Del raukslyciu, tikiu, kad uzknisa. Bet juk negali viskas buti tobula, kazkokios pasekmes lieka, vieniems idube ar patamseje paakiai, kitiems sumazejes nosies jautrumas, tretiems pastovi sloga ar dar koks sh...