Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 20 tema

QUOTE(Etcetra @ 2013 01 08, 09:57)
As galvojau kad kremzlinius darinius kaip ir nupjauna, o kaulinius darinius gali gremzti ar slifuoti ar as klystu? ax.gif  4u.gif Cia tokie vaizdai liko is kazkada ziuretos operacijos... Bet jeigu uzdara operacija tai nelabai ir ikis skalpeli nupjauti dali kremzles g.gif

Kiekvienas turiu savo metodiką. Pavyzdžiui, vieni būtinai po op liepia pleistrus klijuoti, o kiti sako, kad negalima smile.gif Vilniuje merginai atliko analogišką op manąjai, bet jai šlifavo.
Atsakyti
Siandien mano akimis ziurint gydytojas per konsultacija padare stebukla bigsmile.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
As pati pakartotinei operacijai ryztis bijau ir nenoriu narkozes, tad priemem sprendima jog leisim hiularono rugsti. Per konsultacija paziurejimui suleido tirpalo ir mano kupreles kaip nebuta bigsmile.gif
Atsiliepkit kam leido ir ar neissivaiksto anksciau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 09, 14:34)
Siandien mano akimis ziurint gydytojas per konsultacija padare stebukla bigsmile.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
As pati pakartotinei operacijai ryztis bijau ir nenoriu narkozes, tad priemem sprendima jog leisim hiularono rugsti. Per konsultacija paziurejimui suleido tirpalo ir mano kupreles kaip nebuta bigsmile.gif

Man yra leide ( dar pries op ) , issivaiksciojo labai greitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKNE29 @ 2013 01 09, 22:06)
Man yra leide ( dar pries op ) , issivaiksciojo labai greitai g.gif

o leido kam, kad irgi sumazinti kuprele? per kiek laiko issivaiksciojo? sad.gif
Atsakyti
Labas. Jungiuosi as taip pat i Jusu bureli. Skaiciau cia labai daug, bet jau galvoje per daug info. As dabar apsisprendimo stadijoj, ka daryti... ar galvoti apie operacija , ar ne... mano nosis nera labai baisi, bet nera ir grazi. Noreciau nuimti nedidele kuprele ir pagrazinti nosies galiuka, kuris mano manymu, yra ilgas ir truputi riestas i apacia, o snerves irgi didokos unsure.gif . operacija daryciausi Kaune. Pas ka vaziuoti konsultuotis dar tikrai nezinau. man dabar klausimas toks: kada reikia pilnos operacijos su pjuviu, o kada pakanka vidines. as labai nenoriu liesti pertvaru, kad nukentetu kvepavimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 09, 23:41)
o leido kam, kad irgi sumazinti kuprele? per kiek laiko issivaiksciojo? sad.gif

Del kupreles, optiskai palyginti, tiksliai nepasakysiu kiek, bet manau maziau nei 4menesius, bijau sumeluoti zinokit, tik pamenu, kad labai trumpai tas grazumas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 09, 14:34)

man leido, issivaiksciojo per kokius 2 men, gal net dar greiciau
man leido virs nosies kaulo, nes kaip tik nugarele nusedo greitai, o galas nosies buvo dar kietas ir didokas. kad supazinti asimetrija leido gal kokiose 6 vietose, sake, kad laikysis kokiu 6 men, bet tikrai nesilaike... taip pat minejo, kad tas suleidimas minkstina audinius is vidaus ir mazina randejimo tikimybe. gerai, kad nemokamai leido, nes jei butu reikeje dar kokius 400 ar 600 sumoketi uz tai, tai doh.gif doh.gif

tai tiek is patirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 10 sausio 2013 - 11:38
QUOTE(-DolceVita- @ 2013 01 10, 11:34)
man leido, issivaiksciojo per kokius 2 men, gal net dar greiciau
man leido virs nosies kaulo, nes kaip tik nugarele nusedo greitai, o galas nosies buvo dar kietas ir didokas. kad supazinti asimetrija leido gal kokiose 6 vietose, sake, kad laikysis kokiu 6 men, bet tikrai nesilaike... taip pat minejo, kad tas suleidimas minkstina audinius is vidaus ir mazina randejimo tikimybe. gerai, kad nemokamai leido, nes jei butu reikeje dar kokius 400 ar 600 sumoketi uz tai, tai  doh.gif  doh.gif

tai tiek is patirties.

Oho, tikrai labai greitai, man gydytojas minejo kad laikys metus arba net pusantru unsure.gif
As nepaklausiau del kainos, bet kaip supratau nereiks moket... Is jusu komentaru suprantu kad jauciu niekur nepabegsi nuo tos pakartotines operacijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 10, 12:07)
Oho, tikrai labai greitai, man gydytojas minejo kad laikys metus arba net pusantru unsure.gif
As nepaklausiau del kainos, bet kaip supratau nereiks moket... Is jusu komentaru suprantu kad jauciu niekur nepabegsi nuo tos pakartotines operacijos verysad.gif

Ar tikrai jums jos reikia ? pas ka op , jei ir saket busiu praziurejusi 4u.gif

Dolce Vita mano galiukas dar kaip didelis bumbulas, artimieji sake kad jis nebuvo toks didelis ir platus kaip pries op g.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKNE29 @ 2013 01 10, 15:39)
Ar tikrai jums jos reikia ? pas ka op , jei ir saket busiu praziurejusi 4u.gif

Dolce Vita mano galiukas dar kaip didelis bumbulas, artimieji sake kad jis nebuvo toks didelis ir platus kaip pries op  g.gif

Del pakartotinu op, jauciu del smulkmenos tikrai nedaryciau, tik jei tikrai prastai. O taip ir yra ( cia as apie save)
Lukne29, kiek laiko po op? Jei gerai pamenu dar tikrai nedaug, pusmecio tikrai dar nera, galiukas manau tikrai turetu mazeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 10 sausio 2013 - 15:02
QUOTE(LUKNE29 @ 2013 01 10, 14:39)
Dolce Vita mano galiukas dar kaip didelis bumbulas, artimieji sake kad jis nebuvo toks didelis ir platus kaip pries op  g.gif

kiek laiko po op praejo?

man galiukas jau nebesikeite, kazkur po metu, siaip beveik galutinis variantas pasimate po kokiu 9-10 menesiu po op, kai jau jis visiskai suminktejo - baigesi pokyciai.

mane iki siol labiausiai nervina tas perteklius odos ant nugareles, nes kai stipriai sypsausi ten susimeta labai negrazios rauksles verysad.gif visad turiu save kontroliuoti, ir nepamirsti kai nuosirdziai juokiuosi.... o jei pamirstu ir patenku i kadra - tai jau tenka pasidarbuoti koreguojant nuotrauka programele... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2013 01 10, 16:59)
kiek laiko po op praejo?

man galiukas jau nebesikeite, kazkur po metu, siaip beveik galutinis variantas pasimate po kokiu 9-10 menesiu po op, kai jau jis visiskai suminktejo - baigesi pokyciai.

mane iki siol labiausiai nervina tas perteklius odos ant nugareles, nes kai stipriai sypsausi ten susimeta labai negrazios rauksles  verysad.gif  visad turiu save kontroliuoti, ir nepamirsti kai nuosirdziai juokiuosi.... o jei pamirstu ir patenku i kadra - tai jau tenka pasidarbuoti koreguojant nuotrauka programele...  doh.gif

idomu del to visisko suminkstejimo, visiems skirtinga laikotarpi sis procesas uzima. Manau nuo organizmo priklauso. Dabar nosyte minksta kaip ir pries op, gali paminkyti ja? Kaip as pasiilgau sito jausmo doh.gif Idomu man, jei daroma daugiau nei viena op, nosyte suminksteja ir buna kaip pries op, ar tokia jau niekada nebus? ( DolceVita, cia daugiau retorinis klausimas smile.gif arba skirtas toms, kurios turejo keleta op.)
Del raukslyciu, tikiu, kad uzknisa. Bet juk negali viskas buti tobula, kazkokios pasekmes lieka, vieniems idube ar patamseje paakiai, kitiems sumazejes nosies jautrumas, tretiems pastovi sloga ar dar koks sh...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 10 sausio 2013 - 16:29