Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(Lietaus lasas @ 2012 03 20, 20:07)
Kiek suprantu receptas kremo is AJ receptai , o biskvitas yra Rafaelo torto.

Aciu, jau susikonstravau recepteli smile.gif
Atsakyti
klausimas is zaliuju pasaulio: kai zaidziat su pastilazu ar saldainiu mashmalows mase.... ir norite keliu spalvyciu - kiekvienai spalvytei maisote vis is naujo? jeigu ne 0 kada dedate dazu?
Atsakyti
tobulo avataro iš tobulo pasaulio , tobulas klausimas lotuliukas.gif , kai aš žaidžiu su pastilažu , tai didelį pastilažo gabalą pasidalinu į daug mažų gabaliukų , ir į kiekvieną įminkau vis skirtingą spalvą , galima ir kitaip , bet bus jau sudėtingiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif
Neradau, kur paklausti, jei reikia ne cia - atsiprasau blush2.gif.
Ar galima pirkti Vilniuje ievos (kaip man išverte google, rusiskai: черемуховая мука) miltus?
Nedaug - tortui mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 20, 22:26)
jei dengiat mase,ganaso nereikia,bet butina torta aptepti(aplyginti)su sviestiniu kremu

Galvojau ganašas bus skaniau, bet ir sviestinį karamelinį juk galiu padaryt rolleyes.gif Ačiū už ats. !
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2012 03 21, 08:36)
Galvojau ganašas bus skaniau, bet ir sviestinį karamelinį juk galiu padaryt  rolleyes.gif  Ačiū už ats. !

ganašas gal ir skaniau, bet jis paprasčiausiai netinka po mase ax.gif
Atsakyti
Merginos as vesl del to virsutinio zele sluoksnio,na kai ant torto virsuas buna, o tai jei as skysta pilsiu ji neisigers i biskvita?ar reikia ant kremo? ar i krema neisigers? ir dar koki zele naudojate kai reikia zele gabaliuku torto viduje? as vakar is pokelio padariau o gavosi kazkokia makalose, na neiseina tokiu graziu kubeliu padaryt. gal vandens per puse maziau nei ant pokelio nurodyta pilt? o gal zelatinos pridet? atsiprasau jei klausimai kvaili, bet man rupi blush2.gif
Atsakyti
Pikciurniene gal šis tiktų tau
http://www_sauletavirtuve_lt/?p=873
Atsakyti
sveikos, kepejeles 4u.gif noriu is Jusu sulaukti patarimo. uzsiprase drauge velykoms iskepti torta, kad jis butu l.skanus biggrin.gif bet ne per daug riebus. gal kaikoki galit rekomenduoti? dabar vis ziurineju cipciuko medaus torta, bet laukiu daugiau pasiulymu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 03 21, 10:30)
Merginos as vesl del to virsutinio zele sluoksnio,na kai ant torto virsuas buna, o tai jei as skysta pilsiu ji neisigers i biskvita?ar reikia ant kremo? ar i krema neisigers? ir dar koki zele naudojate kai reikia zele gabaliuku torto viduje? as vakar is pokelio padariau o gavosi kazkokia makalose, na neiseina tokiu graziu kubeliu padaryt. gal vandens per puse maziau nei ant pokelio nurodyta pilt? o gal zelatinos pridet? atsiprasau jei klausimai kvaili, bet man rupi blush2.gif


Aš tai želė darau iš pakelių, tik vandens pilu ne 0,5 l., o apie 400 ml.Kartais net mažiau.Gaunasi labai gera želė, kuri gražiai susipjausto.Kažkada dariau papuošimą torto iš želė, tai į tortinę pyliau želė, dėjau visokių vaisių, tada truputėlį leidau apstingti ir surinkinėjau tortą.Nežinau ar aiškiai paaiškinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 20, 14:56)
Aš kiek atsimenu mano mama pirmiausia iškepdavo, paskui apipjaudavo. Įdomu kaip geriau g.gif Ar kai apipjauni ir kepi, vienodi dydžiai būna?


Pries kepant apipjaut yra geriau, nes nelieka atraizu. Laksteliai buna lyguteliai, nes ant kepimo popieriaus kociojama ir su juo perkeliama.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 21, 11:54)
Pries kepant apipjaut yra geriau, nes nelieka atraizu. Laksteliai buna lyguteliai, nes ant kepimo popieriaus kociojama ir su juo perkeliama.

o kaip apipjautin teisingai tortą? aš apipjoviau, bet gal per daug, lyginau lyginau, nežinau, pasirodė kažkoks didelio kruopštumo reikalaujantis darbas. doh.gif
Atsakyti