Varskinis karamelinis su kriausem
24cm.biskvitui:
5L kiausiniai
180gr miltu
210gr cukraus
3kaupini saukstai rududu
1a.s. kepimo milteliu
kiausinius isplakam su cukrumi.dedam rududu kambario temp.isplakam.isijojam miltus sumaisytus su kep.milteliais ir ismaisom. kepam 170temp ikatintoj orkaitej kol iskepa(patikrinam mediniu pagaliuku).gerai atvesusi dalinam i 4 ar 3 biskvitus(kaip kam labiau patinka). jei iskepa su kuprele,tik iskepta biskvita apvoziam aukstyn kojom

ir trumpam paslegiam su kokia lekste ar pan
kremui:
420gr grietineles
3pokuciai po 180gr desertines varskytes(naudojau SOTI)
kam patinka maziau kremo,dedam 2pokucius
cukrus,rugstele pagal skoni
isplakam grietinele su cukrumi ir rugstele.dedam varskyte ir trumpai paplakam iki vientisos mases.
konservuotas kriauses(1didelis indukas)supjaustom. ju sultim ,siektiek atskiestom su vandeniu,suliejam biskvitus.
Biskvitas,kremas,kriauses,biskvitas...
Norejau paklausti del sio torto, ar butinai ji kepti, o po to dalinti i 3 ar 4 dalis, ar galima is karto tesla pasiskirstyti ir tada kepti, o gal jo tesla skysta ir nesigaus taip kaip pavyzdziui su meducio tortu?