Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-19

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 21, 09:31)
Pikciurniene gal šis tiktų tau
http://www_sauletavirtuve_lt/?p=873

Aciu, bet cia sokoladinis,ir dar su kava, tai tikrai netinka schmoll.gif Gal kuri zinot grynai karamelinio torto recepta?
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2012 03 21, 16:36)
Sveikutės. Šiandien tepsiu du torčiukus – morenginį Salduką ir maximinį maskarpones surio. Biskvitai jau paruošti. Tik galvoju, kaip galėčiau juos papuošti. Gal kuriam nors tinka beze kremas? I rskaitau, kad pastoviai rašot, jog prieš puošiant reik sviestiniu kremu aptept. Gal kas receptuka parašytumet, koks tas sviestinis kremas g.gif

Sviestas + kondencuotas pienas. Po lygiai gramais.Kartu isplakti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 03 21, 15:22)
Norejau paklausti del sio torto, ar butinai ji kepti, o po to dalinti i 3 ar 4 dalis, ar galima is karto tesla pasiskirstyti ir tada kepti, o gal jo tesla skysta ir nesigaus taip kaip pavyzdziui su meducio tortu?

nelabai supratau kaip jus ji norit kepti. tesla galima iskart visa kepti,arba susiskirstyti ir kepti atskirus biskvitukus,bet butinai kepimo formoj
Atsakyti
Praėjusią savaitę kažkuri pasiūlėte į rududu, sviesto ir kavos kremą dėti kondensuotos kavos. Tai va, ka tik sutepiau salduką su morengais. Recepte buvo nurodyta 400 g sviesto, 2 skardines rududu ir puse stikl. juodos kavos. Dėjau sviesto, 1 skardinę rududu ir 1 skardinę kond. kavos. Žinokit kremas gavosi SUPER thumbup.gif Konsistensija ir skonis nepriekaištingi. Kai dariau turtingą kavos tortą ir pyliau į kremą kavą, gavosi skystas kremas, o dabar liux. Taip kad galite daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 03 21, 15:10)
iESKOMAS KLASIKINIS (TARYBINIS) GRILIAZOINIO TORTUKO RECEPTUKAS.
Kuris is receptuku labiausiai ji primena?
Cipciuko?
Olesa?
kazkoks originalus receptas?
Aciu labai. Jis pats mano megstamiausias Tarybinis Griliazas.  wub.gif

4u.gif gal kas turite / uzmatete? Niekur nerandu tokio.
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 03 21, 10:30)
Merginos as vesl del to virsutinio zele sluoksnio,na kai ant torto virsuas buna, o tai jei as skysta pilsiu ji neisigers i biskvita?ar reikia ant kremo? ar i krema neisigers? ir dar koki zele naudojate kai reikia zele gabaliuku torto viduje? as vakar is pokelio padariau o gavosi kazkokia makalose, na neiseina tokiu graziu kubeliu padaryt. gal vandens per puse maziau nei ant pokelio nurodyta pilt? o gal zelatinos pridet? atsiprasau jei klausimai kvaili, bet man rupi blush2.gif


As pora karteliu dariau torta varskini gaivumeli ir ji visa apliejau zele smile.gif Kai dariau pati torta, tai netik biskvitus pertepiau kremu bet irvisa tortuka aptepiau kremu, tada dejau tortuka i torto forma kuri 1 ar 2cm didesne ir dar paaukstinau krastus (arba reikia kad tortukas butu zemesnis nei tortine) pasidariau zele is pokeliu tik vandens pyliau trecdaliu maziau, palaukiau kol prades stingti bet dar nekris gabalais, ipyliau ispradziu siektiek i tortine kurioje tortukas ir dejau i saldytuva, kad sustingtu greitai nes jei pilsi visa zele tai begti pradeda per tortines apacia, o kai ipili vos ir padedi i saldytuva kad greitai sustingtu tada viskas liuks smile.gif kai tas pradinis sluoksnis sustibgsta tada jau supilu visa likusia zele ir tortukas gaunasi po zele sluoksniu smile.gif mums labai patinka, dar galima is onus ir vaisiu ar uogu kokiu prideti ir uzpilti zeles, bet tada reiketu zele pilti sluoksniais kad uogos visos i virsu neukiltu smile.gif
Na nezinau ar aiskiai cia isdesciau, bet tikiuosi pades 4u.gif
Atsakyti
Nerandu receptuko ''Stiklo sukes'' nuo A-Z,gal turit ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 22, 02:14)
Nerandu receptuko ''Stiklo sukes'' nuo A-Z,gal turit ? 4u.gif

http://www.supermama...;#entry23564039
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 21, 14:02)
gal kuri turit po ranka torto "Malkos po sniegu" receptuka, niekur nerandu  blush2.gif

O kaip ieškot? Pagooglinus,užtrukau gal 5 s mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=174696
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 03 21, 23:24)
As pora karteliu dariau torta varskini gaivumeli ir ji visa apliejau zele smile.gif Kai dariau pati torta, tai netik biskvitus pertepiau kremu bet irvisa tortuka aptepiau kremu, tada dejau tortuka i torto forma kuri 1 ar 2cm didesne ir dar paaukstinau krastus (arba reikia kad tortukas butu zemesnis nei tortine) pasidariau zele is pokeliu tik vandens pyliau trecdaliu maziau, palaukiau kol prades stingti bet dar nekris gabalais, ipyliau ispradziu siektiek i tortine kurioje tortukas ir dejau i saldytuva, kad sustingtu greitai nes jei pilsi visa zele tai begti pradeda per tortines apacia, o kai ipili vos ir padedi i saldytuva kad greitai sustingtu tada viskas liuks smile.gif kai tas pradinis sluoksnis sustibgsta tada jau supilu visa likusia zele ir tortukas gaunasi po zele sluoksniu smile.gif mums labai patinka, dar galima is onus ir vaisiu ar uogu kokiu prideti ir uzpilti zeles, bet tada reiketu zele pilti sluoksniais kad uogos visos i virsu neukiltu smile.gif
Na nezinau ar aiskiai cia isdesciau, bet tikiuosi pades  4u.gif

aciu. 4u.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausti kaip normalaus recepto(tarkim 24sm formai skirto) proporcijas sumazinti kad gerai gautusi kokiu 18cm tortukas kaip apskaiciuot kad nesugadint reikalo konors nepadaugint ir nepamazint?Noriu prabandyt rastus receptukus prakept savo seimynai bet nezinau kap apskaiciuot viska mazint trecdaliu ar per puse g.gif o kaip su kiausiniais tada nu nesuprantu tamsus miskas man cia.Kaip jus ta darot?
Atsakyti
Mereginos SOS ax.gif , darau medaus tortuka, jau sutepiau grietinele, kazin gerai butu krastus deti damu pirsteliais, kaip juos prilipdyti, torta sutepiau jau leksteje, nes i forma netilpo, kazin kaip jis susistoves gerai deti tuos pirstelius?
Atsakyti