Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

Lana, su 5 tuoju mėnesiuku dukriuką!!!!!

Gajut, tai kad užspaudžiu sauskelnes, bet aišku, proto ribose, kad neveržtų. Įtariu gal jau jos mažokos g.gif

Reginukai, aš ir oriu prie jūros.... Tai žinoma, kad maitink ir neimk į galvą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 22 kovo 2012 - 09:33
Lana, su 5 menesiukais tavo grazuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaites, noriu pasitart ax.gif Kaip man savo anytai graziai pasakyt, kad nepirktu drabuzeliu, zinau, kad ji tik gero nori, atnesa kaskart ateidama, bet man jie tokie nelimpantys, aprengiu vaika, tai man visks kazkas ne to, kaip ne mano atrodo blush2.gif , geriau as maziau tu rubu turesiu, bet pati nusipirksiu, kokie man tinka ir patinka blush2.gif Ji geras zmogus, nesinori izeist, bet jau spinta perkrauta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 22 kovo 2012 - 09:57
QUOTE(regata @ 2012 03 22, 11:32)
Sveikos mamytės  4u.gif  Kaip gyvuojate?

Lana, tavo dukrytę su 5 mėnesiukais  4u.gif Mūsų gi bendradienės, tai vis nepamirštu smile.gif

Aciu wub.gif tikrai bendradienes bigsmile.gif Ta proga ikeliau foto i albumuka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 22, 11:33)
Lana, su 5 tuoju mėnesiuku dukriuką!!!!!
Gajut, tai kad užspaudžiu sauskelnes, bet aišku, proto ribose, kad neveržtų. Įtariu gal jau jos mažokos  g.gif

Reginukai, aš ir oriu prie jūros.... Tai žinoma, kad maitink ir neimk į galvą  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 22, 11:36)
Lana, su 5 menesiukais tavo grazuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 21, 12:37)
Nu bet ir nerikdysiu vaiko  schmoll.gif  Jeigu nori tokiu budu gauti MP, bus taip.

Svarbu abiems gerai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 03 21, 18:00)

prasausi i Jusu skyreli  4u.gif 2012.03.14 gime dukryte Dite  wub.gif istorija prisizadu parasyti veliau  4u.gif

Sveika prisijungus Mamyte bigsmile.gif labai grazus vardas mazyles wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 21, 20:56)
Mamytės, noriu paklausti kas ne taip. Aš jau kokį gerą mėnesį kaip mažylei pakakojus kaskart turiu ją perrengti kai apsikakoja, nes ji visada kažkodėl sugalvoja pakakot kai sėdi savo kėdutėj - tada visi šudukai sukyla į viršų kartais net iki spranduko  doh.gif  Man visada reikia ją perengti ir tie šūdukai kol išsiplauna  doh.gif  Tai va kaži kodėl, gal sauskelnės per mažos  g.gif  Nes ansčiau taip nebuvo  g.gif

Pas mus lygiai tas pats doh.gif praktiskai maudomes po rimto reikaliuko.
bet pradejau duoti obuoliuka, banana--tirsteja turinys ir gal tikrai jau nebus per krastus. jau juokiausi is taves, kad supynej isgirsti--nes as irgi tik idedu i supyne ir jau girdziu trrrr..... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 21, 19:01)
Mergaites, norejau paklaust ar pasiteisino vezimeliai, kuriais veziojat savo brangenybes? biggrin.gif

Super pirkinukas mums mirksiukas.gif ne veltui sako, kad tai dzipas vaikui biggrin.gif i funilulieriu telpa idealiai, tai jau kelis kart ir Laisves al. vaiskciojom, o kai atsils orai tai bus fainai ir joje kur pasedeti kavytes isgerti ax.gif Keberiokst, Reginiuk--pamenat ka kazkada kalbejom biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana33 @ 2012 03 22, 10:29)
Bet gi zadejo saule doh.gif  unsure.gif  ir net iki savaites pabaigos rolleyes.gif
Jauciu bus saule,nes dangus grazeja bigsmile.gif

taip, diena turi buti grazi mirksiukas.gif nes Jums siandien 5 menesiukai bigsmile.gif sveikinam!!!! 4u.gif

Reginiuk, uzjauciu del svecio doh.gif bet biski nusimuilink, esi maitinanti mama--supras, nepergyvenk ir gerai pailsek prie juros.. wub.gif oi, kaip noriu prie juros.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 22, 12:06)
taip, diena turi buti grazi  mirksiukas.gif  nes Jums siandien 5 menesiukai  bigsmile.gif  sveikinam!!!!  4u.gif

Aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 22, 10:36)
Mergaites, noriu pasitart ax.gif Kaip man savo anytai graziai pasakyt, kad nepirktu drabuzeliu, zinau, kad ji tik gero nori, atnesa kaskart ateidama, bet man jie tokie nelimpantys, aprengiu vaika, tai man visks kazkas ne to, kaip ne mano atrodo blush2.gif , geriau as maziau tu rubu turesiu, bet pati nusipirksiu, kokie man tinka ir patinka blush2.gif  Ji geras zmogus, nesinori izeist, bet jau spinta perkrauta doh.gif

oi, paprastai imk ir pasakyk "kad labai vertinam Jusu dovanas, bet zinokit taip greit augam, kad net nespejam visko uzsideti, o antro greitai neplanuojam.... blush2.gif tai gal geriau pataupykit pinigeli, i teatra nusivesit anukeli kai paaugs" arba sakyk drauges uzdovanojo tiek rubeliu--neturiu kur det tongue.gif o parodyk jei prasys savo pirktus biggrin.gif kazkaip baltai sugudrauk mirksiukas.gif

gaila kad tavo mmm jau parsivilko, bet svarbu sauniai augat ir kasdien vis labiau dziaugiates vienas kitu wub.gif

Na, o mes pirmam masaze praklykem, net man sirdi skaudejo unsure.gif ir ant kamuolio nepatiko isiverkusiam vaikui... negaliu klausyt kai sitaip mano vaikas verkia verysad.gif ner labai dideliu bedu mums , kad jau butinai reikia tu masazu /mankstu--tiesiog rekomendavo pasidaryti. bet gal aplinka isgasdino, gal vyras masazuotojas... dar paskaiciau lentelej prie duru, kad krepsinio komandos masazuotoju dirba, tai gal per stipriai dare.. nezinau, bet su MB nusprendem nevesti ir nerikdyti Amelijos. Jei labai jau reiks --i namus issikviesim kokia masaziste.smile.gif o siaip augam gerai, vartomes, sedames, viskas kaip pagal knygute tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 22 kovo 2012 - 10:19
Lana33 - su 5 menesiuku tavo Viktorija 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Mes regis turesim jau tuoj tuoj 3 ir 4 dantukus virsuje, nes jau baltuoja kai paziuri persisvecia per dantienas tik dar nesijaucia kaip brauki pirstu ax.gif

Pelenuroze - sveika isiliejusi i mamyciu gretas drinks_cheers.gif

Lana33 - Su 5 menesiukais tavo princese Viktorija! happybday.gif
Atsakyti
Liepa, o tai gal patys tuos masaziukus darykit, nemanau, ir vaikas bus laimingas ir teveliai patenkinti biggrin.gif Mes, kai buvom Santeriskese pas ortopeda irgi rekomendvo nemokamas manksteles poliklinikoj, bet as nesitrenksiu tikrai ten su vaiku, nes dar kokiu virusu vel prisigaudysim, darau namie biggrin.gif

O del tu rubu, tai ji ir perka didesnius, as jai ir taip ir anaip bandau pasakyt, nu bat ai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 22, 12:17)
Lana33 - su 5 menesiuku tavo Viktorija  4u.gif  4u.gif

Aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2012 03 22, 12:24)
Sveikutes smile.gif

Mes regis turesim jau tuoj tuoj 3 ir 4 dantukus virsuje, nes jau baltuoja kai paziuri persisvecia per dantienas tik dar nesijaucia kaip brauki pirstu  ax.gif

Pelenuroze - sveika isiliejusi i mamyciu gretas  drinks_cheers.gif

Lana33 - Su 5 menesiukais tavo princese Viktorija! happybday.gif

Aciu wub.gif Kaip faina,tiresit dantuku bigsmile.gif o as laukiu,nes panele tikra zirze pasidare,kasdiena verke,kisa prstukus i burnyte,ciulpia,seiles bega,nu niekada taip dar nebuvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 22, 12:13)
oi, paprastai imk ir pasakyk "kad labai vertinam Jusu dovanas, bet zinokit taip greit augam, kad net nespejam visko uzsideti, o antro greitai neplanuojam.... blush2.gif  tai gal geriau pataupykit pinigeli, i teatra nusivesit anukeli kai paaugs" arba sakyk drauges uzdovanojo tiek rubeliu--neturiu kur det  tongue.gif  o parodyk jei prasys savo pirktus  biggrin.gif  kazkaip baltai sugudrauk  mirksiukas.gif

gaila kad tavo mmm jau parsivilko, bet svarbu sauniai augat ir kasdien vis labiau dziaugiates vienas kitu  wub.gif

Na, o mes pirmam masaze praklykem, net man sirdi skaudejo  unsure.gif  ir ant kamuolio nepatiko isiverkusiam vaikui... negaliu klausyt kai sitaip mano vaikas verkia verysad.gif  ner labai dideliu bedu mums , kad jau butinai reikia tu masazu /mankstu--tiesiog rekomendavo pasidaryti. bet gal aplinka isgasdino, gal vyras masazuotojas... dar paskaiciau lentelej prie duru, kad krepsinio komandos masazuotoju dirba, tai gal per stipriai dare.. nezinau, bet su MB nusprendem nevesti ir nerikdyti Amelijos. Jei labai jau reiks --i namus issikviesim kokia masaziste.smile.gif o siaip augam gerai, vartomes, sedames, viskas kaip pagal knygute  tongue.gif

Ale kokie vaikai skirtingi,musu panele patenkinta buvo per masaziukus,ir namuose su tuo kamuoliu mankstinames,tai ziauriai patinka,sypsosi smile.gif seiles bega rolleyes.gif na gal tikrai stipriai masazuoja vyrukas g.gif dziugu,kad augat gerai,jau ir sedit??? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Musu dermatitas atsinaujino. blink.gif Pirmasis isberimas buvo jau visiskai dinges, tik kelios demeles dar buvo like. Ir vel atsinaujino. Vakar kazkaip del to labai susinervinau. doh.gif

Lana, su 5 menesiukais jus 4u.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2012 03 21, 20:49)
Tikrai svarbi diena wub.gif Ir as pamenu kaip pries pat savo gimtadieni II pamaciau wub.gif
*Va,kaip jaucia mamos sirdis wub.gif
**Saunu bigsmile.gif Tas tai buna su vaikais,nes mano G keldavosi valgyti naktimis iki 2m,o paskui viena nakti eme ir nebeatsikele,ir toliau niekad nakti nebereikejo,lyg kas mygtuka butu isjunges biggrin.gif
Kokia nuostabi dovana tau gimimo dienos proga. wub.gif
*Bet zinok, tikrai jaute sirdis. Tokia panika apeme, kai pasake - auginam dar viena diena. rolleyes.gif
**Musu stebuklu metas ilgai nesitese. doh.gif Tik dvi naktis. Sia nakti mazoji atsibudo vel ir pradejo reikalauti (.)

QUOTE(AnaMari @ 2012 03 22, 08:36)
Mergaites, noriu pasitart ax.gif Kaip man savo anytai graziai pasakyt, kad nepirktu drabuzeliu
Mano anyta taip pat dovanoja rubelius, kurie man ne prie sirdies. Bet kadangi mes retai matomes, tai juos retai ir gaunu. Todel nieko nesakau, tik dedu i spinta. Jei anyta atvaziuoja, kai tie rubeliai dar tinka - aprengiu jos malonumui. doh.gif

Manau, galetum anyta pasikviesti su savimi pirkti rubeliu mazyliui. Ir tokiu budu parodyti, kas tau patinka. Abi laimetumet - ji galetu pirkti, o tu galetum rengti juos suneliui. Nebent jusu santykiai su ja ne tokie. 4u.gif

Svarbiausia, tikrai nemanau, kad verta sugadinti santykius su anyta del keliu rubeliu. Jei nepavyks su ja susitarti, tiesiog patyliukais atiduok tuos rubelius kam nors, ir tiek. Zinau, cia toks truputi melas. Bet baltas melas kartais pateisinamas. Pvz. jei vyras man pasako, tu gerai atrodai, net jei pati zinau, jog tai netiesa. Vistiek smagu, nors ir melas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 22 kovo 2012 - 10:42
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 22, 12:25)
Liepa, o tai gal patys tuos masaziukus darykit, nemanau, ir vaikas bus laimingas ir teveliai patenkinti biggrin.gif Mes, kai buvom Santeriskese pas ortopeda irgi rekomendvo nemokamas manksteles poliklinikoj, bet as nesitrenksiu tikrai ten su vaiku, nes dar kokiu virusu vel prisigaudysim, darau namie biggrin.gif

O del tu rubu, tai ji ir perka didesnius, as jai ir taip ir anaip bandau pasakyt, nu bat ai doh.gif

As anytos neturiu,bet mano mama irgi buna,kaip pripirks doh.gif jau nera kur deti,ir pasakyti nepatuogu,isizeis doh.gif bet buna ir fainu rubu nuperka bigsmile.gif
Atsakyti