Su menesiukais
Lanos Viktorija ir
Regatos Jonyte
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 22, 09:36)
Mergaites, noriu pasitart

Kaip man savo anytai graziai pasakyt, kad nepirktu drabuzeliu, zinau, kad ji tik gero nori, atnesa kaskart ateidama, bet man jie tokie nelimpantys, aprengiu vaika, tai man visks kazkas ne to, kaip ne mano atrodo , geriau as maziau tu rubu turesiu, bet pati nusipirksiu, kokie man tinka ir patinka. Ji geras zmogus, nesinori izeist, bet jau spinta perkrauta .
As tai labai aiskiai mamai pasakiau,kad oi,kiek daug rubeliu turiu,kad net nebera kur deti,jau nebespesim nieko panesioti, geriau tu nupirk ta ir ta. Tai gal ir tu nukreipk anytos mintis i kazkoki dalyko ko jums reiketu,kad ji nupirktu,nes gal tiesiog nezino ka padovanoti,tai ir perka rubelius. Arba pasiulyk geriau deti kiekviena karta pinigelius i taupykle ir padovanoti per kiekviena gimtadieni
QUOTE(frige1 @ 2012 03 22, 10:38)
kiek jusu vyrai padeda rupintis mazyliais?as jau vakar susipykau su vyru,aisku,dabar uosviene labai padeda,bet vistiek....pareina is darbo,pasnekina ir viskas...telikas ir kompas
Maniskis tai padeda, palieku ir ryte porai valandu su mazaja ir vakare isbegu kur man reikia,nors kai as namie,tai mazosios vis tiek prie manes prilipe,tai jam naturaliai lasvas laikas gaunasi. Bet gi mano jau didesnes paneles,o tavo dar tokie,kur tikrai reiketu labai TB pagalbos,nes gi dar du. Geriausia,kad Caramelle sake,kad padaryti TB uz kazka atsakinga, pvz.,kai jis namie,kad jis rupinasi sunum,o tu dukryte ar pan.

Vyrams reikia viska labai konkreciai sudiriguoti,jie daznai uzuominu nesupranta
QUOTE(Caramelle* @ 2012 03 22, 10:58)
savo pietumis/vakariene su ja dalinasi, nes ta pastoviai lenda. Nesvarbu, kad jai daviau ta pati. Atrodo, kad tecio leksteje tikra
dangiska mana.
Cia tai gerai parasei

Pas mus irgi tas pats. Visi nori is tecio lekstes arba jei viena sese valgo,tai ir kita butinai to nori,nors siaip niekada tos koses neisiulytum