Cia ne i tema,bet is tiesu gal kam bus aktualu (nors geriau nebutu), cia toks kitoks poziuris i vezi ir atrodo elementarus gydymas. Man kazkaip visada atrodo,kai jau gydymas ypac sudetingas ir nelabai efektyvus,tai reikia paziureti i liga is kitos puses,kitomis akimis.
Cia trumpas interviu, kalba vaiku onkologas:
http://www.youtube.c...h?v=HQuODiMlUsc
http://www.youtube.c...feature=related
O cia ilgas filmas,bet daug naudingu minciu apie bendra sveika gyvenimo buda ir irgi dar viena elementaru,bet efektyvu vezio gydymo buda. Deja,tokie gydymai neplinta,nes farmacijos kompanijos prarastu begalinius pelnus. Zmogaus sveikata lieka ne pirmoj vietos,kai pinigai yra dievas...
http://www.youtube.c...p;feature=mv_sr
aciu mamytes,kad pasidalinot del vyru
,vadinasi daug ju tokiu nesusiprantanciu
nu nieko,isvaziuos uosviene sestadieni,viskas stos i savo vezes
Rute,buvau ir as vilnieciu skyrely,nuostabi ir silta tavo gimdymo istorija

Rute,buvau ir as vilnieciu skyrely,nuostabi ir silta tavo gimdymo istorija

Rute, labai grazi ir silta tavo gimdymo istorija.

Labas rytas
Aciu, mergaites, uz patatimus del anytos ir drabuzeliu
Kalbejot apie vyrus, tai maniskis, matyt, kaip dauguma
Padeda, kaip paprasai, bet as ji suprantu, juk vyrai tikrai ne telepatai, juk cia mes moterys izalgesnes, o jie juk is kitos "teslos"
Nors jis, jei jau mato, kad kad as nusivarius nuo koju, paima vaika ir migdo nakciai, pamiega su juo puse nakties, o as kitam kambary, atsikeliu, kai ateina mano "pamaina"

Aciu, mergaites, uz patatimus del anytos ir drabuzeliu

labas rytas mamytes
ar yra pas mus mamyciu,kuriu kudikeliai alergiski pieno baltymui?vis ruosiuosi tiems skiepams ir radau info,kad kudikius,alergiskus pieno baltymui,geriau skiepyt ligoninej,nes skiepai turi baltymo ir gali buti didesne reakcija i skiepa
ir gal kurios vaikeliui yra nevienodas rauksliu kiekis ant kojyciu?man L buvo vienodai,o vakar pastebejau,kad ant vienos kojytes viena daugiau
isvis as pastaruoju metu ziauriai blogai pati jauciuosi,toks nerimas pastoviai
visko bijau,i viska,kas susije su vaikuciais labai jautriai reaguoju
jau pradejau gerti homeopatines tabletytes,gal pades,busiu ramesne
nes dabar tai pati jauciu,kad su manim negerai...o dar tas internetas,turi ir pliusu,ir minusu...tik kazkas ne taip,tai ir lendi ten ir prisiskaitai visokiu baisybiu,o nelyst neiseina,kaip narkotikas kazkoks

ar yra pas mus mamyciu,kuriu kudikeliai alergiski pieno baltymui?vis ruosiuosi tiems skiepams ir radau info,kad kudikius,alergiskus pieno baltymui,geriau skiepyt ligoninej,nes skiepai turi baltymo ir gali buti didesne reakcija i skiepa

isvis as pastaruoju metu ziauriai blogai pati jauciuosi,toks nerimas pastoviai

Sveikos mamos 
Lnos ir Regatos karalaites su mėnesiukais
Retai ką beparašau, bet skaityti, tai perskaitau. Auga mano kleckas gerai, tik kažkaip su miegais diena nekas, bet gerai, kad bent naktį gerai miega
Kalbėjote apie vyrus. Tai mano vyras šaunuolis, negaliu skųstis. Ir vystyklus keičia, ir kartais migdo (jei pavyksta
). Bet kartais ir pačiai reikia paparašyti pagalbos, nes nevisada susivokia
O pagalbos aš prašyti nemoku, tad vaikštau susiraukus, tai kol jis susivokia, kad man reikia pagalbos, dažniausiai jos jeu ir nebereikia
Kita vertus, pastaruoju metu labai daug dirba, su draugais verslą užkūrė, tai lakstymo daug, o dar jis ir studijuoja... Nori visur spėt, bet ne visada gaunasi, tad, kaip gaila bebūtų, nukenčia šeima. Ir jam tai nepatinka, vis skundžiasi, kad vaiko nemato 
Ir mes pamainomis naktimis miegam
Frige, blogai, kad blogai jautiesi. Žinai, ir man buvo tokių nerimo momentų, ir aš vartojau homeopatinius vaistukus ir man padėjo
Buvau ramesnė. Ir aš labai jautriai reaguoju į viską, kas susiję su S. Matyt visos mamo taip jaudinasi
O dėl raukšlyčių, tai pas mano S buvo ilgą laiką viskas gerai, vienodos raukšlės, o dabar irgi ant vienos kojytės daugiau. Ir taip po masažų atsirado
Buvom pas chirurgą, tai sakė, kad šiek tiek tonusai padidėję, bet nieko rimto, liepė namuose pamankštinti ir tiek

Lnos ir Regatos karalaites su mėnesiukais

Retai ką beparašau, bet skaityti, tai perskaitau. Auga mano kleckas gerai, tik kažkaip su miegais diena nekas, bet gerai, kad bent naktį gerai miega

Kalbėjote apie vyrus. Tai mano vyras šaunuolis, negaliu skųstis. Ir vystyklus keičia, ir kartais migdo (jei pavyksta

QUOTE(AnaMari @ 2012 03 23, 10:20)
Labas rytas
Padeda, kaip paprasai, bet as ji suprantu, juk vyrai tikrai ne telepatai, juk cia mes moterys izalgesnes, o jie juk is kitos "teslos"
Nors jis, jei jau mato, kad kad as nusivarius nuo koju, paima vaika ir migdo nakciai, pamiega su juo puse nakties, o as kitam kambary, atsikeliu, kai ateina mano "pamaina" 

Ir mes pamainomis naktimis miegam

Frige, blogai, kad blogai jautiesi. Žinai, ir man buvo tokių nerimo momentų, ir aš vartojau homeopatinius vaistukus ir man padėjo

Sveikutes 
*Strazdane* - Su 4 meseiukais tavaja princese S!

*Strazdane* - Su 4 meseiukais tavaja princese S!

aciu,Strazdane
as irgi kazkaip pagalvojau,kad gal po masazu,nes internete raso,kad gali isnirti klubo sanarys
o mes vis dar turim masaziste,karta per savaite masazuoja leliukus ir manksteles daro...ar leist toliau masazuot ar nutraukt?
dar mano S kartais pakoscioja,tai irgi kazkoks nerimas
nors jis labai pas mane duksta,rankom,kojom makaluoja kol paraudonuoja visas ir pakoseja kartais
o as tai aisku kaip idiote i interneta iskart baisybiu skaityt
nu pykstu ant saves labai,kad turiu tokius stebuklus ir nemoku atsipalaiduot ir jais dziaugtis...greiciau ta vasara ateitu,i lt vaziuosiu,tai atsigausiu as ten,pavargau nuo anglijos 
SU 4 MENESIUKAIS TAVO GRAZUOLYTE,STRAZDANE

SU 4 MENESIUKAIS TAVO GRAZUOLYTE,STRAZDANE

QUOTE(irute1984 @ 2012 03 23, 10:43)
prisidedam

Ačiū už sveikinimus
Frige, nežinau ką patarti dėl kosulio, baisiai tu aprašai tą duslį. O su gyd pasitarti neišeina
Nors kai tu pasakoji apie gyd. UK, man plaukai šiaušiasi
O dėl masažų, tai gal tęsk, na bent jau su masažiste pasišnekėk, ką ji mano apie tas nevienodas raukšles. Ji turėtų tikrai žinoti kas ir kaip. Ir visgi manau, kad jei matytų, kad kažkas negerai vaikeliui, tai tikrai netylėtų. Nes kai aš vežiodavau S į masažus, tai labai šauni masažistė buvo, ji visuomet pakomentuodavo, patardavo, paskydavo ką mato gerai, kas jai nelabai patinka ir pan.

Frige, nežinau ką patarti dėl kosulio, baisiai tu aprašai tą duslį. O su gyd pasitarti neišeina

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 23, 10:05)
Ačiū už sveikinimus
Frige, nežinau ką patarti dėl kosulio, baisiai tu aprašai tą duslį.

Frige, nežinau ką patarti dėl kosulio, baisiai tu aprašai tą duslį.
nezinau,gal ne taip parasiau,nera dusulio pas ji,jis tik duksta(cia turejau omeny,kad siunta,maskatuojasi labai kojytem,rankytem)

Papildyta:
mano masaziste irgi siaip viska pasako,kas gerai ir kas ne,bet vakar uosviene dar isikiso i musu pokalbi atejusi(uosviene ir pastebejo tas nevienodas rauksles),tai masaziste dar apziurejo L kojytes,bet sake,kad viskas gerai su ja

Labas rytas
STRAZDANE,su menesiukais tavo Sofija

STRAZDANE,su menesiukais tavo Sofija