QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 09, 07:50)
Man tai jau tikrai kažkas negerai paskutiniu metu - vakar pampersą išskalbiau

Ištraukiu M rūbelius iš skalbimo mašinos ir nesuprantu iškur kažkokio želė pilna mašina, pilni rūbai

Po to pamačiau, kad ten sauskelnės baltut baltutėlės
Papildyta:
Levanda, prajuokinai
Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 09, 08:03)

na ir prajuokinai
O, mano mergina irgi rankom mosikuojasi, aprengt nesigauna, pyksta kartais, kad rengiu. Ypač kai rankovytes reikia užmauti
Maniske irgi, pampersa keistis patinka, guli zvalgosi, kelnytes rengtis irgi nieko, kojines visai gerai, o va rankovytes ir kepure tai oiiiiiii
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 09, 10:51)
Na, o mes snd varysim su vezimu i Kaziuko muge Kaune Laisves al.
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 13:06)
Mes vakar buvom pas gydytoja, mazulis gavo skiepa nuo hepatito (kazkaip neasuziurejo, nepadare, kol ligoninej buvom

), na bet lyg ir nieko visai

Eme krauja ir slapima, tai virusiukas dingsta jau

Per nepilnas 3 savaites priaugo 900 gr, gdabar sveria 4780 ir 4.5 cm, jei sesele gerai pamatavo, ugis dabar 59 cm

As vis galvoju, ko jam visi sliauztai mazi darosi
Saunu
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2012 03 09, 13:14)
Aciu uz sveikinimus
Vaisinam
Su pirmuoju gimtadieniu!!!
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 13:16)
Nu zinok vakar buvau tuose vadinamuose masazuose,bet nelabai ten masazai einu pas Osteopata

Tai ten daugiau kaulu lauzymas

Tik trakst trakst visur..net paklausiau ar jis tikras kad man geriau daro o ne blogiau

Sake dar stuburas pakrypes i viena puse,tai pecius labai masazavo,spaudinejo ir nugaros virsu,***** kaip skaudejo

O siandien ryte atsibudau 7 ir nebegalejau gullet jau nes labai nugara skaudejo..tai teko keltis,o mano R tai dar iki 8 parpe
Oi as tai bijociau tu masazu galvoju, giminaitei nugara skaudejo irgi po epiduro, tai nuvare i masazus, tai taip primasazavo, kad poto darbe surakino nugara ir isveze i ligonine
O saunuole tavo R, ilgai ismiega

O tai be prabudimu? Tu irgi visa nakti kartu su ja ismiegi?
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 15:49)
Jo man va tokios pasekmes,nezinau ar cia tik epidiuras kaltas ar dar kazkas dasidejo,bet nugara tai ziauriai skauda,ypac paryciais is po nakties,diena lyg issijudi ir gyvent galima..Ai dzin tie skausmai svarbu mazyle ant ranku
Siandien kazkokia kosmariska diena,nuo pat ryto susipykom su anyta

Zodziu susirinko daiktus ir isvaziavo namo..jauciuosi taip sudinai toks jausmas kad as del visko kalta nors ir zinau kad ne as viska pradejau
Mano anyta grista uz poros men, ir laukiu ir nelaukiu
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 14:12)
Tikiuosi, nes kazkokia rimtai depresija, atrodo, ko noret, juk vaikas jau salia, didziausia gyvenimo svajone, o cia..
Man irgi taip buna, bet poto suimu save kazkaip i rankas

Cia matyt nuovargis savo daro, nes tada viskas tik juodomis spalvomis atrodo
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 16:02)
Ai nenoriu tersti eterio,tiesiog nesutapo nuomones del siokiu tokiu dalyku vakar..O siandien prasidejo rytas pamokslu diena

..Gal verta buvo patileti? Jooo saule tai ja labai veikia,kaip vampyrai i sviesa islysti negali tai matomai ir jai panasiai! Islindo keliom min ir persikaitino
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 10, 12:39)
Siandien vaziuoju ausytes durt savo Princesei
Geras! As irgi apie tai pasvajoju, bet bijau kazkaip jos reakcijos, ir kaip poto elgsis