Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

labas rytas. na va visas su praejusia svente 4u.gif

p.s.i fotkes imeciau LANA tavo mergytes komplektuka mirksiukas.gif cia smalsuma kad numalsintum
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 09, 07:50)
Man tai jau tikrai kažkas negerai paskutiniu metu - vakar pampersą išskalbiau  doh.gif  Ištraukiu M rūbelius iš skalbimo mašinos ir nesuprantu iškur kažkokio želė pilna mašina, pilni rūbai  blink.gif  Po to pamačiau, kad ten sauskelnės baltut baltutėlės  doh.gif
Papildyta:

Levanda, prajuokinai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 09, 08:03)
lotuliukas.gif na ir prajuokinai

O, mano mergina irgi rankom mosikuojasi, aprengt nesigauna, pyksta kartais, kad rengiu. Ypač kai rankovytes reikia užmauti smile.gif

Maniske irgi, pampersa keistis patinka, guli zvalgosi, kelnytes rengtis irgi nieko, kojines visai gerai, o va rankovytes ir kepure tai oiiiiiii lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2012 03 09, 10:51)

Na, o mes snd varysim su vezimu i Kaziuko muge Kaune Laisves al.  ax.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 13:06)
Mes vakar buvom pas gydytoja, mazulis gavo skiepa nuo hepatito (kazkaip neasuziurejo, nepadare, kol ligoninej buvom doh.gif ), na bet lyg ir nieko visai ax.gif Eme krauja ir slapima, tai virusiukas dingsta jau thumbup.gif Per nepilnas 3 savaites priaugo 900 gr, gdabar sveria 4780 ir 4.5 cm, jei sesele gerai pamatavo, ugis dabar 59 cm biggrin.gif As vis galvoju, ko jam visi sliauztai mazi darosi biggrin.gif

Saunu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2012 03 09, 13:14)
Aciu uz sveikinimus

Vaisinam mirksiukas.gif

Su pirmuoju gimtadieniu!!! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 13:16)
Nu zinok vakar buvau tuose vadinamuose masazuose,bet nelabai ten masazai einu pas Osteopata ax.gif Tai ten daugiau kaulu lauzymas doh.gif Tik trakst trakst visur..net paklausiau ar jis tikras kad man geriau daro o ne blogiau  lotuliukas.gif Sake dar stuburas pakrypes i viena puse,tai pecius labai masazavo,spaudinejo ir nugaros virsu,***** kaip skaudejo blink.gif O siandien ryte atsibudau 7 ir nebegalejau gullet jau nes labai nugara skaudejo..tai teko keltis,o mano R tai dar iki 8 parpe  tongue.gif

Oi as tai bijociau tu masazu galvoju, giminaitei nugara skaudejo irgi po epiduro, tai nuvare i masazus, tai taip primasazavo, kad poto darbe surakino nugara ir isveze i ligonine blink.gif
O saunuole tavo R, ilgai ismiega thumbup.gif O tai be prabudimu? Tu irgi visa nakti kartu su ja ismiegi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 15:49)

Jo man va tokios pasekmes,nezinau ar cia tik epidiuras kaltas ar dar kazkas dasidejo,bet nugara tai ziauriai skauda,ypac paryciais is po nakties,diena lyg issijudi ir gyvent galima..Ai dzin tie skausmai svarbu mazyle ant ranku  ax.gif
Siandien kazkokia kosmariska diena,nuo pat ryto susipykom su anyta  verysad.gif Zodziu susirinko daiktus ir isvaziavo namo..jauciuosi taip sudinai toks jausmas kad as del visko kalta nors ir zinau kad ne as viska pradejau verysad.gif  verysad.gif

Mano anyta grista uz poros men, ir laukiu ir nelaukiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 14:12)
Tikiuosi, nes kazkokia rimtai depresija, atrodo, ko noret, juk vaikas jau salia, didziausia gyvenimo svajone, o cia..

Man irgi taip buna, bet poto suimu save kazkaip i rankas smile.gif Cia matyt nuovargis savo daro, nes tada viskas tik juodomis spalvomis atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 16:02)
Ai nenoriu tersti eterio,tiesiog nesutapo nuomones del siokiu tokiu dalyku vakar..O siandien prasidejo rytas pamokslu diena doh.gif ..Gal verta buvo patileti? Jooo saule tai ja labai veikia,kaip vampyrai i sviesa islysti negali tai matomai ir jai panasiai! Islindo keliom min ir persikaitino  ax.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 10, 12:39)
Siandien vaziuoju ausytes durt savo Princesei  ax.gif

Geras! As irgi apie tai pasvajoju, bet bijau kazkaip jos reakcijos, ir kaip poto elgsis doh.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif

Pagaliau jau ir as noreciau jungits prie jusu burio ax.gif

Kovo 5 d. sulaukem savo mazojo princo, esam mazi kaip skurzdeliukai, uztat baaaaisiai mieli wub.gif Mano tas skurzdeliukas kol kas stebetinai geras vaikas, laaabai daug miega, iskaitant ir nakti blink.gif Ismiega po 5-6 val. tai keliasi visai paryciais, pavalgo ir vel luzta iki 7-8 val.Tik va is karto puolu pas jus su klausimais blush2.gif Kadangi po CP priespienio buvo tik palaizymui, o valgyti vaikui taip ir negalejau nieko pasiulyti, per pirma para numetem per daug svorio, tagi gavbau griezta nurodyma duot vaikui misinio, nes gi alkanas nebus ir nelauks kol cia man kazkada atsiras tas pienas.Taigi maitintis pradejom nuo jo.Paskui atsirado pienas ir dabar jo turiu jau prudais.Mazas kabliuoja issisiepes.Tik man nelabai suprantami yra keletas momentu, tai gal galetumet kas pasidalint savo patirtim, nes pirmojo nemaitinau, tai nelabai zinau kaip cia elgtis ir ka galvot.Pirma, tai buna tokiu kartu, kad neima kruties, makaluoja galvyte i sonus, atrodo, kad lyg ir noretu imt, bet tik nervuojasi ir viskas.Kartais taip pasikankinus ima ir isisega tvarkingai, o kartais taip ir prasirikdom, kol galiausiai duodu buteli.Tai baisiai dabar idomu, kodel kartais ima, o kartais ne.Ko jis nori...... ? unsure.gif Nes as nesuprantu ir nezinau nuo ko pradet, taigi valgom bile kada ir bile ka doh.gif Tai (.) tai misini is butelio.Tiesa, kartais lygiai taip pat neima ir to butelio , bet ima (.) blink.gif Nezinau ar ka supratot, bet kas tures kokiu minciu, pasidalinkit 4u.gif

Kitas klausimas.Man ant vienos kruties atsirado toks raudonas plemas.Bet tas raudonumas ne odos, o is vidaus, bijau, kad neprasidetu koks uzdegimas.Skaudet man tos vietos neskauda, bet kodel ten raudona ? g.gif Vakar vakare ta pastebejau, tai daviau ta (.) visa vakara, paskui dar siandien ryte nusitraukiau visa piena ir vis tiek niekas nesikecia unsure.gif

va kiek prirasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 10, 15:06)
Laba diena mergaites  4u.gif

Pagaliau jau ir as noreciau jungits prie jusu burio  ax.gif

sveika prisijungusi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif as tai sakyciau kad misinio nereikia. pamatysi kokia 5d po cp neturesi kur pieno deti o kuo dazniau glausi maziuka prie papulio tuo tik paspartisni pieno atsiradima.

man ir cp dare bet priespienio kruvom tyrejau net traukdavau ir ispildavau nes papiliai butu sproge. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes Mamytes,

Bum su menesiukais jus! Nors ir paveluotai.

Beta, sveikinimai!!!! Sveika prisijungus;)

O mes vakar buvom pas raidos pediatre ir TA. Raidos p. pagyre, puikiai augam, viska darom pagal amziu. Masazu ar manksteliu neskyre, pasimatysim kai busim 6 men.
TA kazkokia "mistine" buvo - sveriam 6350g, 65-66cm. Pagal mano skaiciavimus per men priaugom 400g, pagal daktares - tik 50g, nes praeita karta as uzsifiksavau 5950, o ji 6300 ir taip uzrase. Idomiausia, kad daktare visiskai buvo rami del +50g. Sake kad vaikinas bus labiau i ugi, ne i svori, toliau maitintis Mp ir ateit uz men:) Tai kad Levanda ir tu nepergyvenk. Daktare sake kad prastesnis apetitas del irzlumo pries dantukus, nes pasakojau, kad ciulpe pirsciukus, viska kiso i burnyte ir pan.
Siandien pasikartijom kraujo tyrima. Tikiuos hemoglobinas bus normoj ir nebereikes girdyt gelezim.
Tiesa, labai nuliudom del siandienos oro - planavom ilga sauleta pasivaiksciojima

Papildyta:
QUOTE(Lana33 @ 2012 03 09, 09:03)
Labas rytas 4u.gif

Ziuriu,vargstat su savo vezimais,o mes tai savo Marita pardavem,ziema baigesi ax.gif nes pavargau as su ja,sunki,tampyti ja nesiruosiu schmoll.gif ,vaikas sunkus,o dar tas vezimas doh.gif tai nupirkom sportinuka ir gulimas ir sedimas  ir lengvesnis ir manevringas,ir mazai vietos uzima,kai sulankstytas thumbup.gif kai pirkom,tai vaikas net uzmigo tame vezimelije parduotuveje lotuliukas.gif

Koki modeliuka pirkot? Mums irgi aktualu - reikia dairytis sketuko ir auto kedutes;)
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 10, 15:06)

Sveika prisijungus wub.gif ..Tu pati coliuke, nenorek vaikino giganto biggrin.gif

Nu zinok manau jis dar nesupranta kur kas - nes va maniske irgi gimus net neeme kruties, draskesi prie jos, todel davem buteliuka ( is pradziu misinuka, kol pieno atsirado, o po to nutruakta pienuka)...Po to as vis dazniau pratindavau prie kruties, nes pirma menesi, tai MB paciuciuoja, prie kruties greit deda - atrodo jau paims ir rekia..matyt jis mazas ir neturi jegu traukt....Musu dbr ir is buteliuko geria ir is kruties, nebuvo pripratimo prie buteliuko smile.gif...Antspeni bandyk, paziurek, gal geriau bus...jaus silikona, kaip buteliukas gal jam geriau bus smile.gif...Bandyk visaip kaip, jei neiima - nutraukinek, kad nedingtu pienas ir po biski manau stabilizuosities smile.gif

Del to plemo net neisivaizduoju - negaliu ir pakomentuot g.gif
Papildyta:
QUOTE(Damute* @ 2012 03 10, 15:51)
Sveikutes Mamytes,
O mes vakar buvom pas raidos pediatre ir TA. Raidos p. pagyre, puikiai augam, viska darom pagal amziu. Masazu ar manksteliu neskyre, pasimatysim kai busim 6 men.
Papildyta:
Koki modeliuka pirkot? Mums irgi aktualu  - reikia dairytis sketuko ir auto kedutes;)

Nu va - su gera TA, o tu sakai mes dideles - mes 4men tiek pat sverem tongue.gif....

Jo, sketukas ir autokedute irgi ir mums aktualu - nzn nei ko reikia, nei ko norim smile.gif
Atsakyti
Beta1, sveika atvykusi i SuperMamu karalyste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 10, 16:21)
* Nu va - su gera TA, o tu sakai mes dideles - mes 4men tiek pat sverem tongue.gif....

** Jo, sketukas ir autokedute irgi ir mums aktualu - nzn nei ko reikia, nei ko norim smile.gif

* tongue.gif Gerai, jau gerai, pasivysim mes jus smile.gif mirksiukas.gif

** Sketuka man drauge kazkoki Chicco rekomenduoja, pasitikslinsiu modeliuka. Nesinori is vieno rinktis, tai klausineju ax.gif

Mano vaikinui siandien, tikriausiai 4 men. proga, taip sukylo aptitas, kad lygiai 3 val. valge bigsmile.gif Gerai, kad sedejau priesais TV ir visa ta laika rode nebloga seriala thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 09, 17:37)
Naktį tai ji man, tfu tfu tfu, puikiai miega nuo 22 - 23 val iki 6 - 7 ryto... Ir vakare nuo 18 - 19 val. iki 22  val. išmiega. tai vakarai yra mano smile.gif Net esu į teatrą išvažiuvus kartą ir į gimtadienį draugės smile.gif O vat dieną nori bendraut smile.gif

Uau bigsmile.gif Faina kaip, pavydziu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 16:49)
Jo man va tokios pasekmes,nezinau ar cia tik epidiuras kaltas ar dar kazkas dasidejo,bet nugara tai ziauriai skauda,ypac paryciais is po nakties,diena lyg issijudi ir gyvent galima..

nezinau, ar tau cia epiduras kaltas. As be jo gimdziau, bet nugara skaudedavo. Praejau 10 masaziuku kursa ir vel kaip nauja ax.gif
pagalvojau, kad per nestuma gi ant nugaros paskutiniais menesiais visiskai nemiegojau, pirmais menesiais nakti vis ant sono maitindavau, vel ant nugaros neteko net pagulet, diena irgi vaikas ant ranku, biski kaip ir pasilenkus buni, kol prisitaikai. Zodziu, nugarai kruvis didelis, reikejo jai pagalbos ax.gif Manau, ir tau viskas susitvarkys mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kukulka @ 2012 03 10, 13:02)
...o mums niekas nepadeda... PATYS DVIESE AUGINAMES...  ax.gif Uosviene palaiko maziuka max 5 minutes kai nuvezam jai, uosvis mates max 5 kartus nuo gimimo pipiriuka, o mano teveliai toleliau gyvena, reciau mato, bet kai nuvaziuojam, stengiasi pasimti kuo dazniau ir leisti man pailseti...  wub.gif
Todel nzn kaip geriau, kai padeda, ar kai nepadeda... 

4u.gif pas mus panasiai viskas dabar, mano mamai teko isvaziuot pries menesi mano mociute priziuret, o uosviai 3 kartus kokius mate, patys nesiverzia lankytis, o as ir nekvieciu, reiskia, noro nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute*: 10 kovo 2012 - 16:13
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 10, 10:52)
Ačiū, tik kad mes dar nešvenčiam mėnesiukų smile.gif

Ot gluse nu doh.gif Norejau bum pasveikint lotuliukas.gif
QUOTE(enia @ 2012 03 10, 12:03)

*Oi as tai bijociau tu masazu galvoju, giminaitei nugara skaudejo irgi po epiduro, tai nuvare i masazus, tai taip primasazavo, kad poto darbe surakino nugara ir isveze i ligonine blink.gif
**O saunuole tavo R, ilgai ismiega thumbup.gif O tai be prabudimu? Tu irgi visa nakti kartu su ja ismiegi? smile.gif

***Geras! As irgi apie tai pasvajoju, bet bijau kazkaip jos reakcijos, ir kaip poto elgsis doh.gif

* O ko bijot,juk blogiau nebus,vis kazka reikia daryt nes jau nebegaliu taip verysad.gif
** aha ismiega nuo 22-23 iki 7-8-9 ryto kaip kada ax.gif
*** Nu mes jau prasidurem ausytes,grazios kaip lelytes smile.gif Biski verke bet juk iki 6men reikia pradurt kol ausyciu nesiciupineja smile.gif

QUOTE(Damute* @ 2012 03 10, 12:51)

TA kazkokia "mistine"

Su Gera TA,nu jeigu tik 50gr tai ar ne mazai? Ydomiai kad gyd visai nenustebo del tokio prieaugio g.gif

QUOTE(Damute* @ 2012 03 10, 14:04)

nezinau, ar tau cia epiduras kaltas. As be jo gimdziau, bet nugara skaudedavo. Praejau 10 masaziuku kursa ir vel kaip nauja  ax.gif
pagalvojau, kad per nestuma gi ant nugaros paskutiniais menesiais visiskai nemiegojau, pirmais menesiais po nakti vis ant sono maitindavau, vel ant nugaros neteko net pagulet, diena irgi vaikas ant ranku, biski kaip ir pasilenkus buni, kol prisitaikai. Zodziu, nugarai kruvis didelis, reikejo jai pagalbos ax.gif Manau, ir tau viskas susitvarkys mirksiukas.gif  4u.gif

Labai tikiuosi kad susitvarkys,nes paryciais tai ne miegas o kankyne kazkokia..Siandien tas pats,vakar net miegot bijojau eiti,kaip pagalvoju kad vel kokia 4-5val prasides lauzimas tai nors klyk is skausmo verysad.gif
Dar kartais pagalvoju gal del musu latexinio ciuzinio g.gif Nelabai senai nusipirkom pries kazkur 1,5metu tai is pradziu kol pripratau prie jo kokius 2men nusgara lauzdavo...o dabar dar po gimdymo gal jokiu manksteliu nedarau(nors reiketu..ziauriai tingiu ax.gif ) Oi nei nezinau kame biznis doh.gif
Atsakyti
Labas, mamukai 4u.gif

Damute, su menesiukais jus!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2012 03 10, 14:57)
labas rytas. na va visas su praejusia svente 4u.gif

p.s.i fotkes imeciau LANA tavo mergytes komplektuka mirksiukas.gif  cia smalsuma kad numalsintum

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Labai grazu,didelis aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 10, 12:06)

Pagaliau jau ir as noreciau jungits prie jusu burio  ax.gif

Kovo 5 d. sulaukem savo mazojo princo, esam mazi kaip skurzdeliukai, uztat baaaaisiai mieli  wub.gif Mano tas skurzdeliukas kol kas stebetinai geras vaikas, laaabai daug miega, iskaitant ir nakti  blink.gif  Ismiega po 5-6 val. tai keliasi visai paryciais, pavalgo ir vel luzta iki 7-8 val.Tik va is karto puolu pas jus su klausimais  blush2.gif  Kadangi po CP priespienio buvo tik palaizymui, o valgyti vaikui taip ir negalejau nieko pasiulyti, per pirma para numetem per daug svorio, tagi gavbau griezta nurodyma duot vaikui misinio, nes gi alkanas nebus ir nelauks kol cia man kazkada atsiras tas pienas.Taigi maitintis pradejom nuo jo.Paskui atsirado pienas ir dabar jo turiu jau prudais.Mazas kabliuoja issisiepes.Tik man nelabai suprantami yra keletas momentu, tai gal galetumet kas pasidalint savo patirtim, nes pirmojo nemaitinau, tai nelabai zinau kaip cia elgtis ir ka galvot.Pirma, tai buna tokiu kartu, kad neima kruties, makaluoja galvyte i sonus, atrodo, kad lyg ir noretu imt, bet tik nervuojasi ir viskas.Kartais taip pasikankinus ima ir isisega tvarkingai, o kartais taip ir prasirikdom, kol galiausiai duodu buteli.Tai baisiai dabar idomu, kodel kartais ima, o kartais ne.Ko jis nori...... ?  unsure.gif Nes as nesuprantu ir nezinau nuo ko pradet, taigi valgom bile kada ir bile ka  doh.gif  Tai (.) tai misini is butelio.Tiesa, kartais lygiai taip pat neima ir to butelio , bet ima (.)  blink.gif  Nezinau ar ka supratot, bet kas tures kokiu minciu, pasidalinkit  4u.gif

Kitas klausimas.Man ant vienos kruties atsirado toks raudonas plemas.Bet tas raudonumas ne odos, o is vidaus, bijau, kad neprasidetu koks uzdegimas.Skaudet man tos vietos neskauda, bet kodel ten raudona ?  g.gif  Vakar vakare ta pastebejau, tai daviau ta (.) visa vakara, paskui dar siandien ryte nusitraukiau visa piena ir vis tiek niekas nesikecia  unsure.gif

va kiek prirasiau  doh.gif

Sveika prisijungus! Sveikinimai"!! kaip stebukliuka pavadinot?

Del pienelio tai sakyciau jeigu turi jau ..tai buteliuko grieztai nebeduok,gal dar nemoka gerai kruti maimti o tu nemoki taisiklingai paduot uztai ir nervuojasi? g.gif Mums irgi buvo tokia pat bedele is pradziu,tai kol ismokom kaip teko siek tiek pasikankinti..gal ant pagalves ji pasidek bus patogiau,surask sau gera pozicija atsisesk patogiai,ir bandykit tik nepasiduok mirksiukas.gif Susitvarkys

Del demeles nezinau nei ka pasakyt,neteko susidurti..Gal gyd parodyk g.gif
Atsakyti