Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių pavasarinė trobelė

QUOTE(TITA777 @ 2012 03 09, 13:43)
Anamari viskas suitvarkys, praeis ta baime po biski, man ir taip buvo. Bet vis tolyn tuo geryn mirksiukas.gif
Nors to nerimo bus visa laika. Ar jam keli menesiai ar 18 metu biggrin.gif

Tikiuosi, nes kazkokia rimtai depresija, atrodo, ko noret, juk vaikas jau salia, didziausia gyvenimo svajone, o cia..
Atsakyti
[quote=Levanda81,2012 03 09, 06:29]
Labas rytas mamukai 4u.gif

Tu turbūt turi kažką tokio. Aš galvojau pirkti, bet pagrinde dydžiai 0-3 mėn. Tai ir nebepirkau nes pamaniau neigam. O tokį ir aš turiu tik kažkaip nenaudoju kolkas nes su manim mažiukė miega, tai nenusiklosto. Šitas miegmaišis manau tinka kai jau spardosi labai g.gif

[QUOTE]

As abu turiu.Tas pirmas tai lygiai toks,tikrai ramiau miega,rankytem nesimakaluoja.O miegmaisi tik karteli isbandem,bet nelabai ka padejo (del ramesnio miegelio).

Siandien turejo buti mano drakoniuko gimtadienis,na bet pats pasirinko kita data ax.gif

Rokuti su tortadieniu 4u.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 09 kovo 2012 - 14:16
Sveikos,
kaip laikotes? seniai bebuvau jau pas Jus cia blush2.gif
taip laikas bega greitai, nebera laiko pabut prie kompo, ypac SM, nes cia gyvenimas labai greit juda biggrin.gif pasiilgau to laiko, kai R buvo maziukas ir laiko prie PC turejau daugiau... ax.gif

naujoms mamytems 4u.gif

siandien tokia nuostabi diena!!! visa diena langai atidaryti pas mus, taip vasaros issiilge, saule kepina, nors plikas po namus vaiksciok biggrin.gif

Rokas sveikina Roka su pirmuoju gimtadieniu !!!ir vaisinames tortu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 11:30)
Skaudi tema, bet ne, nesinori man plestis blush2.gif Kazkokia depresija prasidejo po tu visu ligoniniu, pastovus nerimas, ai, zodziu...

O tai tikrai nuo to epiduriniuo tokios pasekmes? blink.gif

Nieko viskas praeis,nusistoves priprasi prie visko ir bus gerai! Kantrybes 4u.gif

Jo man va tokios pasekmes,nezinau ar cia tik epidiuras kaltas ar dar kazkas dasidejo,bet nugara tai ziauriai skauda,ypac paryciais is po nakties,diena lyg issijudi ir gyvent galima..Ai dzin tie skausmai svarbu mazyle ant ranku ax.gif

Siandien kazkokia kosmariska diena,nuo pat ryto susipykom su anyta verysad.gif Zodziu susirinko daiktus ir isvaziavo namo..jauciuosi taip sudinai toks jausmas kad as del visko kalta nors ir zinau kad ne as viska pradejau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Titos skruzdeliuką su jubiliejumi!!!!!!

Loraimitz, buvau tavęs pasigesusi, kaip gyvuojat? Taip pats pasigedau Avietinos!

AnaMari, neliūdėk, ko gi liūdi? Juk mažiukas jau šalia! Pameni, dar prieš metus labai laukei! mirksiukas.gif

Mano mažę pavasaris matyt veikia, balkone miega jau 4 valandas antrą dieną!!! Eisiu tuoj žadint, žodis žadint pas mus itin retai minimas biggrin.gif Iš pradžių pasivaikštom valandėlę kol užmigdau, po to sugudrauju ir grįžtu namo ir į balkoną ją - sualutė kaitina į vežimuką - šiandien tikras pavasaris!!!!
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 03 09, 15:49)
Jo man va tokios pasekmes,nezinau ar cia tik epidiuras kaltas ar dar kazkas dasidejo,bet nugara tai ziauriai skauda,ypac paryciais is po nakties,diena lyg issijudi ir gyvent galima..Ai dzin tie skausmai svarbu mazyle ant ranku  ax.gif

Siandien kazkokia kosmariska diena,nuo pat ryto susipykom su anyta  verysad.gif Zodziu susirinko daiktus ir isvaziavo namo..jauciuosi taip sudinai toks jausmas kad as del visko kalta nors ir zinau kad ne as viska pradejau verysad.gif  verysad.gif

Nu nieko sau, man tai skaudejo per paskutinius nestumo menesius, bet, aciu Dievui, viskas praejo ax.gif Na gal neuzsites tau tie skausmai ir masazai pagelbes 4u.gif

O ko dabar su anyta susipykot? ax.gif Zinok, gal ja veikia tie saules pliupsniai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 09, 16:51)
Mano mažę pavasaris matyt veikia, balkone miega jau 4 valandas antrą dieną!!!  Eisiu tuoj žadint, žodis žadint pas mus itin retai minimas biggrin.gif Iš pradžių pasivaikštom valandėlę kol užmigdau, po to sugudrauju ir grįžtu namo ir į balkoną ją - sualutė kaitina į vežimuką - šiandien tikras pavasaris!!!!

Kaip tau gerai, mano miega tik tuo atveju, jei vežimas juda. Ir tai ne visada. Štai dabar galvoju išeisim pasivaikščiot, tai taokį skandalą sukėlė. Grįžom namo, išrengiau ir paguldžiau ant lavinamojo kilimėlio nuoga rura saulėkaitoje, tai rami dabar žaidžia, o miegot nenori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 09, 15:51)

Mano mažę pavasaris matyt veikia, balkone miega jau 4 valandas antrą dieną!!!  Eisiu tuoj žadint, žodis žadint pas mus itin retai minimas biggrin.gif Iš pradžių pasivaikštom valandėlę kol užmigdau, po to sugudrauju ir grįžtu namo ir į balkoną ją - sualutė kaitina į vežimuką - šiandien tikras pavasaris!!!!

AnaMari, neliūdėk, ko gi liūdi? Juk mažiukas jau šalia! Pameni, dar prieš metus labai laukei!

Oho, tai gal pavasaris mergina teigiamai veikia! bigsmile.gif O tu gudri mamyte thumbup.gif

Ai zinok, nezinau, pamenu ir tau kazkas panasaus buvo.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 13:56)

O ko dabar su anyta susipykot? ax.gif Zinok, gal ja veikia tie saules pliupsniai? biggrin.gif

Ai nenoriu tersti eterio,tiesiog nesutapo nuomones del siokiu tokiu dalyku vakar..O siandien prasidejo rytas pamokslu diena doh.gif ..Gal verta buvo patileti? Jooo saule tai ja labai veikia,kaip vampyrai i sviesa islysti negali tai matomai ir jai panasiai! Islindo keliom min ir persikaitino ax.gif
Atsakyti
AnaMari, man regis kiekviena jauna mamytė pereina tą "depresijos" laikotarpį, vienos lengviau, kitos sunkiau. Guodžia tai, kad tikrai praeis. Juk pasižiūri į tą angelėlį ir taip gera pasidaro, o kai dar nusišypso tai tuomet tok pilnatvės jausmas užplūsta smile.gif O tos melancholiškos nuotaikos, mano manymu, yra normalu. Juk gyvenimas pasikeitė iš esmės, tad neliūdėk, viskas bus gerai wink.gif

O tie saulės pliūpsniai ir magnetinės audros tai tikrai žmone veikia blink.gif O dar pilnatis, tai visai. Vakar MB vos nenualpo, žiūriu tik svirduliuot pradėjo, o kaip tik tuo metu S ant rankų laikė, tai gera, kad šalia vystymo stalo buvo tai paguldė ir pats ant lovos griuvo. Nejuokinga visai buvo, liepiau vistaminų nusipirkti, nes man sveiko tėvelio reikia, bet spėk ar nuspiriko, kol aš neišsikrapštysiu į miestą, tol jokių vitaminų nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 09, 16:00)
Kaip tau gerai, mano miega tik tuo atveju, jei vežimas juda. Ir tai ne visada. Štai dabar galvoju išeisim pasivaikščiot, tai taokį skandalą sukėlė. Grįžom namo, išrengiau ir paguldžiau ant lavinamojo kilimėlio nuoga rura saulėkaitoje, tai rami dabar žaidžia, o miegot nenori  schmoll.gif

Oi kaip aš žinau ką tai reiškia... ir kai nemiega, ir kai vežime klykia doh.gif Laikykis mamyte! tegu nemiega, gal naktį geriau miegos?

QUOTE(AnaMari @ 2012 03 09, 16:02)
Oho, tai gal pavasaris mergina teigiamai veikia! bigsmile.gif O tu gudri mamyte thumbup.gif

Ai zinok, nezinau, pamenu ir tau kazkas panasaus buvo.

na jo nekas... bet tu nepasiduok blogoms mintims, liūdnoms emocijoms! man buvo blogai, bet vos ne iškart kai namo grįžom iš ligoninės. Bet po mėnesiuko praėjo. Tikiu, kad ir tau praeis. Tau dar tas sresas prasdėjo, gal dėl to ta depresija puolė kai viskas aprimo su D. g.gif Man sakė, kad praeis, netikėjau. Dabar ir tau sakau - praeis, bet nesileisk gilyn tik nes tu reikalinga savo vaikeliui!

Reginukai, užjaučiu dėl anytos doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamukai!

QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 08, 21:29)
Adrija, nu mama pavarai emuką nešioti  blink.gif  Tai dar į apačią dar dar, nu bet į viršų  blink.gif  Aš vieną kartą nešiau į apačią emuką iš 7 aukšto. Nes susiruošėm į lauką, o liftas neveikia. Galvoju jei grįžtant neveiks, tai mašinoje vežimuką paliksiu. Tai po to visas šonas mėlynas buvo nuo vežimo  doh.gif  Tu turbūt turi kažką tokio. Aš galvojau pirkti, bet pagrinde dydžiai 0-3 mėn. Tai ir nebepirkau nes pamaniau neigam. O tokį ir aš turiu tik kažkaip nenaudoju kolkas nes su manim mažiukė miega, tai nenusiklosto. Šitas miegmaišis manau tinka kai jau spardosi labai  g.gif

O kas dėl pienuko, tai stenkimės nepanikuot. Susitvarkys viskas aš labai labai tikiu. Geriu daug skysčių, masažuoju (.)(.) su weledos eliajumi, dabar nutraukinėju pienuką po maitinimo. Žiūrėsim. O kiek E. priaugo dabar? Kaip supratau norma?

Nenesiojau Emuko, tik nuvaziavau ratais i apacia, juk jis turi gerus amortizatorius, o i virsu uzsitempiau galiniais ratais po viena laipta blush2.gif

Lygiai toks pats kaip tas melynas, tik zalias drinks_cheers.gif O iegmaisiukas bus labai gerai vasara thumbup.gif

Ir as masazuoju krutis su tuo aliejuku nuo E gimimo. Kazkaip patinka jis man. E priaugo 700g., na kaip ir norma, brt daktare noretu, kad daugiau priauginetu. Rinkuciu turim tik ant koju po viena blush2.gif o siaip tokia lieknute mergaite rolleyes.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 08, 21:50)
Man tai jau tikrai kažkas negerai paskutiniu metu - vakar pampersą išskalbiau  doh.gif  Ištraukiu M rūbelius iš skalbimo mašinos ir nesuprantu iškur kažkokio želė pilna mašina, pilni rūbai  blink.gif  Po to pamačiau, kad ten sauskelnės baltut baltutėlės  doh.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 09, 00:10)
Levanda, ne tau vienai kažkas darosi  lotuliukas.gif Aš šiandien ryte S norėjau patepti pilvelį ir kojytes losjonu, nes labai išsausėjus odytė. Tai kai jau patepiau, pamačiau, kad tepiau su savo pieneliu veidui valyti  doh.gif Tiek jos losjonas kūneliui, tiek mano pienelis veidui vienos firmos ir sudėtis nedaug skiriasi, tai bent tiek gerai...

Ir tas geras bigsmile.gif
Atsakyti