Labas rytas, mamukai!
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 08, 21:29)
Adrija, nu mama pavarai emuką nešioti

Tai dar į apačią dar dar, nu bet į viršų

Aš vieną kartą nešiau į apačią emuką iš 7 aukšto. Nes susiruošėm į lauką, o liftas neveikia. Galvoju jei grįžtant neveiks, tai mašinoje vežimuką paliksiu. Tai po to visas šonas mėlynas buvo nuo vežimo

Tu turbūt turi kažką
tokio. Aš galvojau pirkti, bet pagrinde dydžiai 0-3 mėn. Tai ir nebepirkau nes pamaniau neigam. O
tokį ir aš turiu tik kažkaip nenaudoju kolkas nes su manim mažiukė miega, tai nenusiklosto. Šitas miegmaišis manau tinka kai jau spardosi labai
O kas dėl pienuko, tai stenkimės nepanikuot. Susitvarkys viskas aš labai labai tikiu. Geriu daug skysčių, masažuoju (.)(.) su weledos eliajumi, dabar nutraukinėju pienuką po maitinimo. Žiūrėsim. O kiek E. priaugo dabar? Kaip supratau norma?
Nenesiojau Emuko, tik nuvaziavau ratais i apacia, juk jis turi gerus amortizatorius, o i virsu uzsitempiau galiniais ratais po viena laipta
Lygiai toks pats kaip tas melynas, tik zalias

O iegmaisiukas bus labai gerai vasara
Ir as masazuoju krutis su tuo aliejuku nuo E gimimo. Kazkaip patinka jis man. E priaugo 700g., na kaip ir norma, brt daktare noretu, kad daugiau priauginetu. Rinkuciu turim tik ant koju po viena

o siaip tokia lieknute mergaite
QUOTE(Levanda81 @ 2012 03 08, 21:50)
Man tai jau tikrai kažkas negerai paskutiniu metu - vakar pampersą išskalbiau

Ištraukiu M rūbelius iš skalbimo mašinos ir nesuprantu iškur kažkokio želė pilna mašina, pilni rūbai

Po to pamačiau, kad ten sauskelnės baltut baltutėlės
Prajuokinai
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 03 09, 00:10)
Levanda, ne tau vienai kažkas darosi

Aš šiandien ryte S norėjau patepti pilvelį ir kojytes losjonu, nes labai išsausėjus odytė. Tai kai jau patepiau, pamačiau, kad tepiau su savo pieneliu veidui valyti

Tiek jos losjonas kūneliui, tiek mano pienelis veidui vienos firmos ir sudėtis nedaug skiriasi, tai bent tiek gerai...
Ir tas geras
Jei turi ką mintyse, greitai turėsi ir rankose.. Jau turiu ;)