Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(cuddy @ 2013 01 05, 18:25)
Pvz.

imant : Kérastase Bain Oléo-Curl (250ml) šampūną ir Kérastase Masque Intense Oléo-Curl (200ml)  kaukė.

topbeauty- 187lt
feelunique.com- 35,8 svaro ( su 10proc nuolaida, jei dar niekot nepirkot galit man parašyt savo elektroninį paštą į az, atsiųsiu) 32,22 svaro- 139lt
lookfantastic.com-33,68 svaro- 145lt

galima apie 40lt sutaupyt smile.gif

As matomai pasirodysiu isvis tundra, bet nieko nesu siuntusi is uzsieno biggrin.gif Net nezinau nuo ko ten pradeti, tik per tarpininkes esu, taciau norisi pabandyti ax.gif O siuntimas ten nemokamas?
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2013 01 06, 11:21)
As matomai pasirodysiu isvis tundra, bet nieko nesu siuntusi is uzsieno biggrin.gif Net nezinau nuo ko ten pradeti, tik per tarpininkes esu, taciau norisi pabandyti ax.gif O siuntimas ten nemokamas?

Taip nemokamas, as iš feelunique dar nesu pirkusi, iš lookfantastic užsakinėju, tai dar kokių mėginukų, dovanėlių gaunu, paskutinį kartą tai bounty šokoladų prikrovė ir veidui mėginių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cuddy @ 2013 01 05, 18:25)
Pvz.

imant : Kérastase Bain Oléo-Curl (250ml) šampūną ir Kérastase Masque Intense Oléo-Curl (200ml)  kaukė.

topbeauty- 187lt
feelunique.com- 35,8 svaro ( su 10proc nuolaida, jei dar niekot nepirkot galit man parašyt savo elektroninį paštą į az, atsiųsiu) 32,22 svaro- 139lt
lookfantastic.com-33,68 svaro- 145lt

galima apie 40lt sutaupyt smile.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2013 01 06, 11:51)
Taip nemokamas, as iš feelunique dar nesu pirkusi, iš lookfantastic užsakinėju, tai dar kokių mėginukų, dovanėlių gaunu, paskutinį kartą tai bounty šokoladų prikrovė ir veidui mėginių smile.gif

Aciu Jums uz pagalba, tokiai zaliai dar biggrin.gif O tam reikalui reikalinga internetine kortele, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2013 01 06, 13:11)
Aciu Jums uz pagalba, tokiai zaliai dar biggrin.gif O tam reikalui reikalinga internetine kortele, ane? ax.gif

Taip reikalinga kreditinė kortelė arba gali būti debetinė kortelė, kuria galima apsipirkinėti internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 01 06, 13:52)
Taip reikalinga kreditinė kortelė arba gali būti debetinė kortelė, kuria galima apsipirkinėti internetu  mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti šampūną Cristalliste ploniems plaukams, labai maloniai putoja, užtenka labai nedaug išplauti galvą, plaukai lieka purūs, kas man aktualu smile.gif Ploviau jau apie 5 kartus 4u.gif
Gundausi užsakyti šios linijos balzamą ir aliejuką, gal kas turit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 06 sausio 2013 - 19:17
QUOTE(^^liutuke @ 2013 01 06, 11:51)
as iš feelunique dar nesu pirkusi,

feelunique neideda dovanu schmoll.gif siandien kaip tik gavau kerastase aliejuka ir toks idomus dalykas: ant ipakavimo dezutes ir ant pacio aliejuko isspausti skirtingi numeriai, sutampa tik pirmi 3 skaiciai, like trys - skirtingi, kaip taip gali buti g.gif nes pvz ant kvepalu, pudru ir t.t. koks nr ant buteliuko, toks ir ant pakavimo dezutes, o cia - net nzn, ka ir manyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 01 06, 21:13)
Ateinu pagirti šampūną Cristalliste ploniems plaukams, labai maloniai putoja, užtenka labai nedaug išplauti galvą, plaukai lieka purūs, kas man aktualu smile.gif Ploviau jau apie 5 kartus  4u.gif

Aš irgi prisidedu prie pagirų tam šampūnui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 07, 13:04)
feelunique neideda dovanu schmoll.gif  siandien kaip tik gavau kerastase aliejuka ir toks idomus dalykas: ant ipakavimo dezutes ir ant pacio aliejuko isspausti skirtingi numeriai, sutampa tik pirmi 3 skaiciai, like trys - skirtingi, kaip taip gali buti g.gif  nes pvz ant kvepalu, pudru ir t.t. koks nr ant buteliuko, toks ir ant pakavimo dezutes, o cia - net nzn, ka ir manyti g.gif

Kažkaip niekada nesu lyginusi šių skaičiukų, man tai atrodo čia turėtų būti patikima parduotuvė. Turiu tik ampolių dėžutę, tai palyginau skaičiukus ant ampolės ir pačios dėžės, tai jie šiek tiek skiriasi, jas pirkau iš Lookfantastic.com, tai manau viskas čia gerai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noreciau pirma kart isbandyti sias priemones, ir ar teisingai pasirinkciau siuos produktus, jeigu mano plaukai ilgi, tamsus ir dazyti :

http://www.lookfanta...0.html?gtrans=a

http://www.lookfanta...6.html?gtrans=a

http://www.lookfanta...6.html?gtrans=a

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 07, 13:04)
feelunique neideda dovanu schmoll.gif 

Deda deda ir feelunique, man visada tai kvepalu, tai kremo megineliu ideda ax.gif

Radau puslapi www.plauku-prieziura.lt, ten, matau yra Kerastase prekiu, gaila, neturi 50ml buteliuko. Siaip, esu internetinese parduotuvese maciusi sia priemone 50ml ipakavime, bet ne tose kur i LT nemokamai siuncia. Gal uzmatete kur Lietuvoje? g.gif Noretusi pradziai isigyti mazesni kieki, nes ir taip tu serumu visokiu turiu, tai per akis 50ml butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 09, 15:42)
Deda deda ir feelunique, man visada tai kvepalu, tai kremo megineliu ideda ax.gif

uzsakineju jau N kartu ir nekarto nesi gavus schmoll.gif ir uzsakymai ne po 10-20 svaru rolleyes.gif
Atsakyti