Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(~Aylin @ 2013 01 09, 15:45)
uzsakineju jau N kartu ir nekarto nesi gavus schmoll.gif  ir uzsakymai ne po 10-20 svaru rolleyes.gif

Vadinasi, man sekasi, nes man visada ideda kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 09, 15:54)
Vadinasi, man sekasi, nes man visada ideda kazka ax.gif

vadinasi ne visada ir ne visiems uzsakymams ideda meginuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 09 sausio 2013 - 16:01
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 09, 15:45)
uzsakineju jau N kartu ir nekarto nesi gavus schmoll.gif  ir uzsakymai ne po 10-20 svaru rolleyes.gif

Man idedavo tik pirmais kartais kai pirkdavau biggrin.gif
Negaliu si karta nepasidziaugti, jog uzsakyma dariau sausio 3d, o snd jau prekytes pas mane wub.gif Dar taip greit nesu gavus is ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 01 09, 20:07)
Man idedavo tik pirmais kartais kai pirkdavau  biggrin.gif
Negaliu si karta nepasidziaugti, jog uzsakyma dariau sausio 3d, o snd jau prekytes pas mane  wub.gif  Dar taip greit nesu gavus is ju  smile.gif

as viena karta gavau iš feelunique per 3 darbo dienas bigsmile.gif visus kitus kartus apie 10 darbo dienų keliauja...
noriu pagirti kerastase lait vital kondicionierių. Mano plaukai nedažyti ploni, banguoti, veliasi plaukų galai sausi, šaknys riebios. Kondicionierius glotnina, po plovimo lengvai išsišukuoja, blizga. Manau, kad gal ir su pigesnėm priemonėm galima tokį efektą gauti, bet kol kas neradau iš pigesnių...pažeistiems plaukams nežinau ar būtų efektas nuo šito kondicionieriaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 09 sausio 2013 - 20:21
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 09, 15:42)
Deda deda ir feelunique, man visada tai kvepalu, tai kremo megineliu ideda ax.gif

Radau puslapi www.plauku-prieziura.lt, ten, matau yra Kerastase prekiu, gaila, neturi 50ml buteliuko. Siaip, esu internetinese parduotuvese maciusi sia priemone 50ml ipakavime, bet ne tose kur i LT nemokamai siuncia. Gal uzmatete kur Lietuvoje? g.gif  Noretusi pradziai isigyti mazesni kieki, nes ir taip tu serumu visokiu turiu, tai per akis 50ml butu ax.gif

USA Kerastase perku travel sizes (yra 50, 80 ml) jei noriu kazka isbandyti
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 01 06, 12:51)
Taip nemokamas, as iš feelunique dar nesu pirkusi, iš lookfantastic užsakinėju, tai dar kokių mėginukų, dovanėlių gaunu, paskutinį kartą tai bounty šokoladų prikrovė ir veidui mėginių smile.gif

As ta pati gavau is lookfantastic ir dar Kai pirkau Kerastase akcija buvo, gavau sampuna ir priemone po 80ml dovanu, tai isvis liuks thumbup.gif O is Feelunique labai daug esu pirkus ir Uz nemazas sumas, bet niekad ne gavau nei meginelio. schmoll.gif
QUOTE(^^liutuke @ 2013 01 06, 20:13)
Ateinu pagirti šampūną Cristalliste ploniems plaukams, labai maloniai putoja, užtenka labai nedaug išplauti galvą, plaukai lieka purūs, kas man aktualu smile.gif Ploviau jau apie 5 kartus  4u.gif
Gundausi užsakyti šios linijos balzamą ir aliejuką, gal kas turit? 4u.gif

Man ir visai patiko sis sampunas. Ir tikrai, labai nustebino tas skalsumas, jau putoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 10 sausio 2013 - 10:04
Gal jau yra bandziusiu?
Masque Elixir Ultime
user posted image
Bain Elixir Ultime
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2013 01 10, 12:17)
Gal jau yra bandziusiu?
Masque Elixir Ultime
user posted image
Bain Elixir Ultime
user posted image

Kaip tik siuos abu naudoju. Labai patinka smile.gif Mano kaip nedazytiems plaukams idealus variantas.
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 01 10, 15:28)
Kaip tik siuos abu naudoju. Labai patinka smile.gif Mano kaip nedazytiems plaukams idealus variantas.

jusu plaukai ploni? mano ploni ir pučiasi, galai veliasi..ieškau tokios kaukės, kuri neriebintų nedažytų plaukų ir paglotnintų...
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 01 10, 17:21)
jusu plaukai ploni? mano ploni ir pučiasi, galai veliasi..ieškau tokios kaukės, kuri neriebintų nedažytų plaukų ir paglotnintų...

ploni, puciasi ir galai veliasi biggrin.gif
bet as sia kauke naudoju 2-3 kart i sav, pilnai plovimui pakanka tik sampuno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 10 sausio 2013 - 17:47
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 01 10, 18:46)
ploni, puciasi ir galai veliasi biggrin.gif
bet as sia kauke naudoju 2-3 kart i sav, pilnai plovimui pakanka tik sampuno

turejau masquintense, ji netiko man - dar labiau galai pūtėsi. gal šita tiktų, jei jums tinka g.gif ka dar gero esate atradusi tokiems plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 10 sausio 2013 - 21:17
QUOTE(style18 @ 2013 01 10, 21:16)
turejau masquintense, ji netiko man - dar labiau galai pūtėsi. gal šita tiktų, jei jums tinka g.gif ka dar gero esate atradusi tokiems plaukams?

Si kauke man irgi tiko. Dar visa resistance linija ir nutritive isbandytos - be jokiu minusu wub.gif O vasarai nepamainoma soleil linija. Kaitalioju viska. Nors isbandziusi begale firmu, griztu prie kerastase wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 11 sausio 2013 - 15:36