Įkraunama...
Įkraunama...

Kerastase

QUOTE(tiktiks @ 2012 05 03, 15:44)
O aš įsigijau kondicienierių
Tai tikėjausi kažko daugiau. Neblogas,bet nesuteikia žvilgesio ,kaip įsivaizdavau...Nebepirkčiau..

Kur pirkote ir kokia kaina? 4u.gif

Atsakyti
Pirkau ne Lietuvoje,salone. Kainavo apie 17 svarų
Papildyta:
Man kol kas labiausiai patiko šis
user posted image

Tai jis žvilgesio suteikė ir neapsunkino plaukų. Manieji tokie sausoki ,ploni ,bet greit susiribaluojantys
Atsakyti
QUOTE(tiktiks @ 2012 05 04, 19:35)
Pirkau ne Lietuvoje,salone. Kainavo apie 17 svarų
Papildyta:
Man kol kas labiausiai patiko šis

Tai jis žvilgesio suteikė ir neapsunkino plaukų. Manieji tokie sausoki ,ploni ,bet greit susiribaluojantys

Mano plaukai tokie kaip jūsų (sausi, nes šviesinti)..ką dar esate naudojusi iš Kerastase, kas patiko/nepatiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 05 04, 18:41)
Mano plaukai tokie kaip jūsų (sausi, nes šviesinti)..ką dar esate naudojusi iš Kerastase, kas patiko/nepatiko?  4u.gif

Naudojau šį ,labai pažeistiems plaukams. Tai ,kaip ir visi kerastase kondicionieriai suteikia tokio glotnumo plaukams, lengva iššukuoti, bet šis labai apsunkina plauką. Tai ąš jo tiek nedaug naudodavau ir tepdavau tik ant pačių galų. Labai skalsus.Beje, blonduotam plaukui tinka, bet man kaip ir patiko mažiausiai iš visų, nes nesuteikdavo to ''gražių plaukų efekto'', toks labiau gydomojo pobūdžio.

user posted image

Na ir tą , oranžinį ''oleo relax''aliejuką ,kurį čia daug kas turi :)tai vertinčiau teigiamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiktiks: 04 gegužės 2012 - 18:54
QUOTE(tiktiks @ 2012 05 04, 19:53)
Naudojau šį ,labai pažeistiems plaukams. user posted image

O čia yra nenuplaunama priemonė? Kasdien juo galima tepti plaukus per visą ilgį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 05 gegužės 2012 - 11:57
QUOTE(agnite @ 2012 04 14, 17:56)
Aš irgi dar šiandien tepiau Elixir aliejuką  smile.gif  Skalsus daiktas, švelnina plauką.. bet jau kvapas  schmoll.gif 
Net pačiai keista kaip jis man smirda  verysad.gif

Labai keista, bet man irgi jis smirdi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2012 05 13, 22:41)
Labai keista, bet man irgi jis smirdi  schmoll.gif

man jis nesmirda visisškai gan saldus intensyvus kvapas ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 05, 11:57)
O čia yra nenuplaunama priemonė? Kasdien juo galima tepti plaukus per visą ilgį?  4u.gif

šita priemonę, reikia nuplauti mirksiukas.gif . Tepti ant drėgnų plaukų palaikyti pora min ir išskalauti, giliai atsatantis pažeistų plaukų poveikis. man patiko tik nelabai taupiai naudojasi, toks skystas jis labai kaip pienelis
Atsakyti
Estela, taip taip ,nuplauti reikia ,čia juk kondicionierius smile.gif
Vienintele, o man kaip tik labai taupiai naudojasi .
Beje, o jis jums kiek nors padėjo ?nes aš tai to poveikio apart to ,kad lengva iššukuoti plaukus nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktiks @ 2012 05 14, 14:24)
Estela, taip taip ,nuplauti reikia ,čia juk kondicionierius smile.gif
Vienintele, o man kaip tik labai taupiai naudojasi .
Beje, o jis jums kiek nors padėjo ?nes aš tai to poveikio apart to ,kad lengva iššukuoti plaukus nepastebėjau g.gif

mano plaukai iš prigimties banguoti, dar šviesinti, karts nuo karto tiesinu, tai plaukas sausas, pasipūtęs ir dar gadinamas kaip tik galima doh.gif tai ši priemonė, man juos labai sušvelnindavo, suglodnindavo, naudojau daugiau nei prieš metus, bet atsimenu kad patiko man, reiks gal dar kada pabandyti
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 30, 14:11)
sorry, skubedama rasiau, apie sita kalbu Bain Cristal Cheveux épais
user posted image
o sampunas istikro kainavo 13.90 svaru  4u.gif

nu atnesu atsiliepima apie sitos serijos sampuna kondisina ir seruma, tai galiu pasakyt, kad labai patinka visos priemones, sampunas gerai isplauna, neapsunkina, priduoda purumo, kondisinas na toks kasdienis, lengvas, labai sausiem plaukam netiktu manau, serumas irgi patiko, suglotnina galiukus, neriebina priduoda zvilgesio, zodziu visom priemonem dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
Pinigai į balą kitaip nepavadinčiau wink.gif
Atsakyti