man taip pat po gero pusmečio pradėjo pleiskanoti stipriai. Tai dabar darau pertrauką, visai nenaudoju jų šampūnų, pleiskanų nebeturiu.
Man ir nuo ju sampuno buvo ziauriai galvos odos bukle suprastejus ir sujautrejus, daugiau nebesinori nieko bandyt
QUOTE(Saldii @ 2012 06 12, 18:27)
Laba,
Gera kosmetika, na bet nezinau nuo sampunu pleiskanoti kad pradejo galvos oda, gal per ilgai naudoju
nes metus gerus nieko nebuvo...Gal kuriai taip buvo?
Gera kosmetika, na bet nezinau nuo sampunu pleiskanoti kad pradejo galvos oda, gal per ilgai naudoju
man tas pats, iš pradžiu labai patiko, o dabar negaliu naudoti, nes niezti galva ir pleiskanos atsiranda
dal kas turite Kerastase Bain Vital Haute Tolerance ar Bain Riche Haute Tolerance?
kur perkate ELIXIR ULTIME ?pažiūrejau , kad lookfantastic 38 svarai, o LT salone 113 lt
kur perkate ELIXIR ULTIME ?pažiūrejau , kad lookfantastic 38 svarai, o LT salone 113 lt
Nu va, nebenoriu bandyti jokio šampūno iš Kerastase. Šiaip man nepleiskanoja niekad, bet žiauriai niežti galvos odą jeigu netinka šampūnas. Tai geriau nerizikuosiu...
O kaukė kurią dabar turiu (Reflection Chroma Reflect) labai labai patinka. Aliejukai taip pat
O kaukė kurią dabar turiu (Reflection Chroma Reflect) labai labai patinka. Aliejukai taip pat
QUOTE(style18 @ 2012 06 13, 11:11)
dal kas turite Kerastase Bain Vital Haute Tolerance ar Bain Riche Haute Tolerance?
Gal valiutas maišot, nes pažiūrėjau kad dabar lookfantastic Our price: £27.60
taigi anotacijose lapeliu raso, kad negalima ilgai naudoti ju sampunu, nes per stiprus, logiska, kad pleiskanu atsiras
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 13, 13:05)
Gal valiutas maišot, nes pažiūrėjau kad dabar lookfantastic Our price: £27.60
tikrai
Sveikos 
Ogo su tom pleiskanom pasirodo ne man vienai
Taip raso, bet as asmeniskai ir nenaudojau kiekviena plovima, taip iseidavo, kad i menesi kelis kartus gaudavo oda kerastase sampuno, bet atsirado pleiskanu ir dabar labai sunkiai eina ju atsikratyti
Ogo su tom pleiskanom pasirodo ne man vienai
QUOTE(Prietarai @ 2012 06 13, 13:04)
taigi anotacijose lapeliu raso, kad negalima ilgai naudoti ju sampunu, nes per stiprus, logiska, kad pleiskanu atsiras 
Taip raso, bet as asmeniskai ir nenaudojau kiekviena plovima, taip iseidavo, kad i menesi kelis kartus gaudavo oda kerastase sampuno, bet atsirado pleiskanu ir dabar labai sunkiai eina ju atsikratyti
Mergaites,labai reikia patarimo,kuris aliejukas geresnis?

ar sitas?

ar sitas?

QUOTE(wife @ 2012 06 17, 20:22)
as turiu cutrin aliejuka antras...labai patinka
Gal kas naudojate Kérastase Bain Bio-Recharge For Combination Hair ? raso kad tinka jautriai galvos odai, riebiems plaukams.