Merginos rekomenduokit kanors nuo plauku slinkimo, kirpeja kazkaip pastebejo kad truputi slenka plaukai, turbut jau prasidejo tas pogimdyminis slinkimas, zinau kad cia nieko nepadarysi, bet vistiek noreciau kokia priemone panaudoti. Mano plaukai ploni, sviesinti ir sausoki
QUOTE(asmodeja @ 2012 04 22, 18:48)
Merginos rekomenduokit kanors nuo plauku slinkimo, kirpeja kazkaip pastebejo kad truputi slenka plaukai, turbut jau prasidejo tas pogimdyminis slinkimas, zinau kad cia nieko nepadarysi, bet vistiek noreciau kokia priemone panaudoti. Mano plaukai ploni, sviesinti ir sausoki
Vitaminus naudokite, jei plaukas slenka, vadinasi is vidaus reikia gydyti...
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 04 22, 20:27)
Vitaminus naudokite, jei plaukas slenka, vadinasi is vidaus reikia gydyti...
Siuo metu maitinu dukryte ir dar ilgai maitinsiu, tai kad nelabai ka ir panaudosi is vidaus
Na, ne Kerastase,bet parekomenduosiu: man labai tiko ir patiko sampunas Fitoval
Po gimdymo jau 1,3 men praejo,o to didzioj plauku slinkimo kaip ir nebuvo. Jis stiprinantis plauku saknis. Man patiko jo naturali spalva,kvapas,ir kad neputoja smarkiai
Bet as ji naudoju pastoviai jau gal kokie 3 metai...
QUOTE(Sensi @ 2012 04 23, 08:27)
Na, ne Kerastase,bet parekomenduosiu: man labai tiko ir patiko sampunas Fitoval
Po gimdymo jau 1,3 men praejo,o to didzioj plauku slinkimo kaip ir nebuvo. Jis stiprinantis plauku saknis. Man patiko jo naturali spalva,kvapas,ir kad neputoja smarkiai
Bet as ji naudoju pastoviai jau gal kokie 3 metai... 
nusispjaukit, mazai dar laiko praerjo po gimdymo, man po 3-4 menesiu pradejo slinkt smaaaarkiai, tai pasirodo atsirado problemu po gimdymo is vidaus, pradejau gydytis ir praejo slinkimas ir kruva nauju plauku priaugo
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 20, 23:13)
o kokia linija naudojote, kuri jums sukele sita beda?
tiek su rožine tiek su oranžine tas pats.
Malena, taip, nekaitaliojau pradžioje, o pasui ėmiau kaitalioti, bet ta bėdos nelabai išsprenė, išiplauni su kitu šampūnu- nieko, tik su kerastase ir vėl pleiskanų sočiai
Malena, taip, nekaitaliojau pradžioje, o pasui ėmiau kaitalioti, bet ta bėdos nelabai išsprenė, išiplauni su kitu šampūnu- nieko, tik su kerastase ir vėl pleiskanų sočiai
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 23, 15:57)
tiek su rožine tiek su oranžine tas pats.
Gal per striprios vis del to priemones, gal oda jautresne galvos jusu? man kazkada kirpeja sake jei sampunas per stiprus (sukelia pleiskanojima arba niezejima) sampuna reikia skiesti induke su siltu vandeniu ir tik tada pilti ant plauku. Pabandykit gal isspres problema.
QUOTE(shemsa @ 2012 04 23, 11:41)
nusispjaukit, mazai dar laiko praerjo po gimdymo, man po 3-4 menesiu pradejo slinkt smaaaarkiai, tai pasirodo atsirado problemu po gimdymo is vidaus, pradejau gydytis ir praejo slinkimas ir kruva nauju plauku priaugo 
Ne taip parasiau
Beje,as irgi nemazai brangiu sampunu isbandzius,tai man jie dazniausiai ne tik jokio stebuklo neparode,bet kai kurie net ir bedos pridarydavo,pvz kaip pleiskanu atsiradimas. O vat kas liecia kaukes,tai Kerastase labai man patinka
QUOTE(asmodeja @ 2012 04 22, 18:48)
nuo slinkimo man labai padejo sitos ampules

paziurekit Dikson temoje cia
kuris aliejukas geresnis besisakojantiems galiukams?
QUOTE(myglle @ 2012 04 24, 21:03)
kuris aliejukas geresnis besisakojantiems galiukams?
tas naujesnis kerastase elixir ultime kadangi zymiai tirstesnis ir sudetyje turintis argano aliejaus ir dar pora kitu geru alieju (nebeatsimenu pavadinimu)