Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

Laba diena,

Namas nuo vėjo linguoja rolleyes.gif

Šiandien J kažkoks keistokas, pilna autistiškumo...Striksi, sukasi ratais...Bažnyčioje buvome, tai siaubas, jau nepamenu, kada taip elgėsi...bambėjo ir bambėjo su savimi "kalbėdamas", lakstė, striksėjo, į jokias pastabas nereagavo, barškino su rankomis unsure.gif Na, o gatvėje tai nieko kito nekalba, tik mašinų pavadinimus vardina... Liūdna kažkaip verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 25 kovo 2012 - 14:44
QUOTE(Ice @ 2012 03 25, 14:42)
Laba diena,

Namas nuo vėjo linguoja  rolleyes.gif

Šiandien J kažkoks keistokas, pilna autistiškumo...Striksi, sukasi ratais...Bažnyčioje buvome, tai siaubas, jau nepamenu, kada taip elgėsi...bambėjo ir bambėjo su savimi "kalbėdamas", lakstė, striksėjo, į jokias pastabas nereagavo, barškino su rankomis unsure.gif Na, o gatvėje tai nieko kito nekalba, tik mašinų pavadinimus vardina... Liūdna kažkaip  verysad.gif

O mes buvome gimtadienyje, zaidimu aiksteleje. Tai visai neblogai. Na, zaide vienas.. Bet bent jau nereke, nebuvo isteriju, pica graziai pavalge. Nebuvo blogai. As pati is viso smagiai prasiblaskiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 03 25, 14:42)
Laba diena,

Namas nuo vėjo linguoja  rolleyes.gif

Šiandien J kažkoks keistokas, pilna autistiškumo...Striksi, sukasi ratais...Bažnyčioje buvome, tai siaubas, jau nepamenu, kada taip elgėsi...bambėjo ir bambėjo su savimi "kalbėdamas", lakstė, striksėjo, į jokias pastabas nereagavo, barškino su rankomis unsure.gif Na, o gatvėje tai nieko kito nekalba, tik mašinų pavadinimus vardina... Liūdna kažkaip  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(LisJa @ 2012 03 25, 22:32)
O mes buvome gimtadienyje, zaidimu aiksteleje. Tai visai neblogai. Na, zaide vienas.. Bet bent jau nereke, nebuvo isteriju, pica graziai pavalge. Nebuvo blogai. As pati is viso smagiai prasiblaskiau... wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
..." Sielvartas yra tikras. Bet nesiliauti sielvartauti - tai tragedija, baisesnė ir už tai, kad jūsų vaikas autistas"...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 26, 09:16)
..." Sielvartas yra tikras. Bet nesiliauti sielvartauti - tai tragedija, baisesnė ir už tai, kad jūsų vaikas autistas"...

gali but, gali but...
Cia citata is tos knygos?
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 03 26, 09:30)
gali but, gali but...
Cia citata is tos knygos?

Aha.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 26, 09:35)

Teks ir man paskaityt matyt.

Merginos, kada jusu vaikai pradejo pastebet kitus vaikus, turiu omenyje ne zaist kartu, bet kad aplamai bent pastebet juos? Ar budami kudikiais pastebedavo kitus vaikucius? O kaip su gyvunais, kada pradejo pastebet juos?
Atsakyti
Man gan lengvai ji skaitėsi. Ir greitai nekaitant žliumbimo pusvalandžių blush2.gif

Kada pastebėjo, nežinau g.gif Guvūnai nuo mažumės aplink mus yra. Pas tetą, močiutę... Su vaikais irgi bendravom nuolat. Iki metukų gal mažiau, o paskui yamaha, užsiėmimai moksleivių namuose, darželis...
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 03 26, 12:42)
Teks ir man paskaityt matyt.

Merginos, kada jusu vaikai pradejo pastebet kitus vaikus, turiu omenyje ne zaist kartu, bet kad aplamai bent pastebet juos? Ar budami kudikiais pastebedavo kitus vaikucius? O kaip su gyvunais, kada pradejo pastebet juos?

Tikrai perskaityk, labai teigiama knyga 4u.gif

Maniskis nuo pat mazu dienu nori pastebi, nenori - nepastebi vaiku, o va gyvunus visada pastebedavo ir dabar pastebi.
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 03 26, 12:42)

Vaikus pastebėdavo visada...tik kai buvo mažiukas, visai nepastebėdavo kūdikių, jam jie buvo visai neįdomūs, lyg tuščia vieta...o dabar patinka ir leliukai, pamatęs vežimą vis taikosi pažiūrėti į jo vidų...ir gyvūnai jam labai patinka...ypač šunys wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui visoms atsakiusioms. Maniskis absoliuciai nepastebedavo nei vienu, nei kitu. Dabar jau progresas yra sioks toks tame. O va sesute labai domisi ir broliu ir katinu, tai tas man smagu.
Atsakyti
Atsiprasau, ten buvau as tik kitu niku.
Atsakyti