Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 14, 13:38)
Trijų su viršum...

Mes atšventėm ramiai. Su draugais tik šiemet nešventėm, nes Jokūbas vis sirgo sad.gif

oj, as vis ji vienais metais pajauninu kazkaip blush2.gif vistiek saunuoliai, kad ir treju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 03 14, 13:48)
oj, as vis ji vienais metais pajauninu kazkaip blush2.gif vistiek saunuoliai, kad ir treju. thumbup.gif

Aha, dabar jau 4 maniškiui.
Visas vaikas jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 14, 09:52)
Man su Milda buvo vidutinis - tai irgi sake yra du keliai - logopedinis, kur ji gaus didele pagalba, bet nematys pavyzdzio, arba bendrasis - kur gaus gera pavyzdi, bet mazai pagalbos, reik dirbt paciai... Rinkomes bendraji, eidavau, klausdavau, prasydavau logopedes uzduociu - ji dirba du kart per savaite - as 5 mirksiukas.gif

O as labai dziaugiuosi, kad sunus eina i logopedini darzeli - jauciasi, kad dirbama labai labai daug, kasdien isgirstu vis kazka nauja, o ir pats jis labai dziaugiasi savo pasiekimais. Is tiesu, tai jei jis lankytu paprasta darzeli, tai as nebuciau pajegi vezti ji papildomam ugdymui, o ir namuose norisi laiko skirti tiesiog bendravimui, o ne mokymuisi. Tuo labiau, kad jis pavrages grizta. Zodziu, as esu patenkinta savo pasirinkimu:) Man dar labai svarbu, kad jis nesijaucia kitoks, prastesnis nei kiti vaikai, nes kaip man bebutu keista, jis jaucia, kurie vaikai uz ji protingesni, gudresni ir del to isgyvena.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 03 14, 14:42)
O as labai dziaugiuosi, kad sunus eina i logopedini darzeli - jauciasi, kad dirbama labai labai daug, kasdien isgirstu vis kazka nauja, o ir pats jis labai dziaugiasi savo pasiekimais. Is tiesu, tai jei jis lankytu paprasta darzeli, tai as nebuciau pajegi vezti ji papildomam ugdymui, o ir namuose norisi laiko skirti tiesiog bendravimui, o ne mokymuisi. Tuo labiau, kad jis pavrages grizta. Zodziu, as esu patenkinta savo pasirinkimu:) Man dar labai svarbu, kad jis nesijaucia kitoks, prastesnis nei kiti vaikai, nes kaip man bebutu keista, jis jaucia, kurie vaikai uz ji protingesni, gudresni ir del to isgyvena.

bet pas jus gal buvo diegnoze ne kalbos neissivystymas mirksiukas.gif aisku - tai labai individualu, ir kiekvienam vaikui reikia vis kitokiu dalyku, kadangi mes turejom aibe kitu dalyku - dirbt a teip a teip pati turejau daug - tad nesigailiu sprendimu lankyt B darzeli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 03 14, 14:42)

Džiaugiuosi, kad turite galimybę rinktis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 14, 15:46)
bet pas jus gal buvo diegnoze ne kalbos neissivystymas mirksiukas.gif aisku - tai labai individualu, ir kiekvienam vaikui reikia vis kitokiu dalyku, kadangi mes turejom aibe kitu dalyku - dirbt a teip a teip pati turejau daug - tad nesigailiu sprendimu lankyt B darzeli rolleyes.gif

Motiejus turi F83, o logopede irasiusi zymu kalbos neissivystyma, bet manau, kad laikui begant atsikratysim visu tu diagnoziu, kadangi vaikas itin sparciai zingsniuoja i prieki, ji suprantam jau ne tik artimi zmones, bet ir pirma karta ji matantys. Nezinau, ar cia pavasaris, ar siaip geras etapas atkeliauja pas mus, bet man taip gera dabar, taip smagu, nors imk ir sauk visam pasauliui apie savo busena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 03 14, 15:32)
Motiejus turi F83, o logopede irasiusi zymu kalbos neissivystyma, bet manau, kad laikui begant atsikratysim visu tu diagnoziu, kadangi vaikas itin sparciai zingsniuoja i prieki, ji suprantam jau ne tik artimi zmones, bet ir pirma karta ji matantys. Nezinau, ar cia pavasaris, ar siaip geras etapas atkeliauja pas mus, bet man taip gera dabar, taip smagu, nors imk ir sauk visam pasauliui apie savo busena  smile.gif

Nėr ką pridurti, tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 03 14, 16:32)
Motiejus turi F83, o logopede irasiusi zymu kalbos neissivystyma, bet manau, kad laikui begant atsikratysim visu tu diagnoziu, kadangi vaikas itin sparciai zingsniuoja i prieki, ji suprantam jau ne tik artimi zmones, bet ir pirma karta ji matantys. Nezinau, ar cia pavasaris, ar siaip geras etapas atkeliauja pas mus, bet man taip gera dabar, taip smagu, nors imk ir sauk visam pasauliui apie savo busena  smile.gif

saunumelis thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 03 14, 16:43)
Nėr ką pridurti, tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(laguna11 @ 2012 03 14, 16:50)
saunumelis thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū, merginos, už palaikymą - gal ir blogai, bet aš nemoku slėpti savo džiugesio, net jei ir kažkada dėl bus sunku, tai bent šiandien leidžiu sau būti laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 03 14, 16:10)
Ačiū, merginos, už palaikymą - gal ir blogai, bet aš nemoku slėpti savo džiugesio, net jei ir kažkada dėl bus sunku, tai bent šiandien leidžiu sau būti laiminga smile.gif

schmoll.gif nieko cia blogo - tikrai saunu kad dar vienas vaikas teigiamai kapstosi is savo bedos thumbup.gif
Atsakyti
nieko cia blogo 4u.gif
as tai dziaugtis garsiai ir bijau,nes vos tik pasidziaugiu,kad vaikas ramiai elgiasi,ar kazka ismoko,tai ziurek ta pacia diena iskelia isterija kaip tycia,arba atrodo vel nieko nebemoka... doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(laguna11 @ 2012 03 14, 16:23)
as tai dziaugtis garsiai ir bijau,nes vos tik pasidziaugiu,kad vaikas ramiai elgiasi,ar kazka ismoko,tai ziurek ta pacia diena iskelia isterija kaip tycia,arba atrodo vel nieko nebemoka...

drinks_cheers.gif
užtat pastebėjau, kad dėl ko nors pasiskundus, vaikas pasitaiso thumbup.gif va neseniai skundžiausi, kad neleidžia vaikas su jo rankyte piešti, tad dabar jau leidžia ir jam tai patinka ax.gif reiks dažniau padejuoti ir mažiau girti lotuliukas.gif

O dabar ne į temą, bet man labai svarbu...tikiuosi galėsit patarti....gal kas susidurėt su onkologinėm bėdom ir įsivaizduojat, kiek viskas kainuoja...kiek reiktų duoti gydytojai už gimdos kakalelio operaciją g.gif nenoriu diskusijos, ar iš viso reikia gydytojams duoti pinigų...operuos mano sesę, ji taip nusprendė, tik neįsivaizduojam kokios sumos ten "vaikšto" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scintilla: 15 kovo 2012 - 10:18