kosmariska diena..atsikeliau nakti siaubingai skaudancia ausimi,dabar isvis su ja nieko negirdziu,tik spengima

ryte su mazium vaziavom pas pediatre pazymos,ir paskui as ejau pas savo seimos gydytoja,teko palaukti tai vaiko elgesys buvo

siaubingas,vis darinejo koridoriaus duris,kai viena moteris sudraude uzreke NEEE ant jos ir pradejo cypti,gavau siuntima pas LOR,ten pralaukem 2 valandas nors nebuvo zmoniu beveik,vaikas ir sedejo,ir gerima ispyle koridoriuj,ir traskuciu nupirkau nes nebejo susitvarkyti,tai dar nukritusi nuo zemes sugebejo suvalgyti

loriste demonstratyviai mus apeidavo,kviesdavo kas turi talona,o jei nebudavo zmoniu uzsidarydavo ir tiek,pries pat darbo pabaiga isejo pamate kad niekas nelaukia tai mestelejo mums,"gerai uzeikit jau.."
kabinete pasake vaikui pasedeti kedej kol mane apziures,jis norejo mano ranka laikyti,gydytoja nepatenkinta sako eik tu man trukdai,vaikas vel saukti
dabar prigeriau antibiotiku,nuo skausmo,ir vis akyse stovi tie laukianciu zmoniu zvilgsniai kas cia per vaikas toks neklausantis toks koridoriuj besivoliojantis,nebuvo kas ji paziuretu,is sirdies pavydziu kas turi senelius,tetas kurie padeda pasaugoti,o as visur pati...