QUOTE(Ice @ 2012 03 15, 11:07)
Labas
Suku smegenis toliau ir ieškasu vaikui mokyklos, o gal net ir priešmokyklinės grupės (jei dar nepavėlavome). Dabar taikinys - Vėtrungės pradinė mokykla dirbanti pagal Suzuki metodiką
http://www.vetrunge....suzuki-metodika
Viena draugė pažadėjo padėti, pasidomėti apie neįgaliukų integraciją. Greitu laiku pačiai reiks ten nuvykti.
Radau nufilmuotą J kaip jis 1,5 metukų dainuoja

(tik nelabai noriu viešai dėti

) Galiu nebent asmeniškai. Gaila, kad tiek mažai jį tada filmavau, nes dainų būdavo labai daug (na, dabar irgi nemažai

)
Papildyta:
Scintilla, nežinau nė ką patarti. Gal SM pasidomėk, kur apie gydytojus kalba
Bloga būčiau patarėja šioje srityje, kai pati medikė esu...Kiek teko susidurti (o teko susidurti, laimei, mažokai dar) - tai aš tai traktuoju kaip padėką PO, niekad neteko mokėti PRIEŠ. Tavo sesuo mano, kad gydytojas operuos prasčiau, jei neduos pinigų prieš operaciją?Dabar pati vaikštau pas neurologą dėl skausmų kojoje ir matau, kaip stipriai atsidavęs gydytojas dirba, net viršvalandžius. Tai, žinoma, kad atsidėkojau, nors jis mane ir kolege vadina, nors šiaip tai irgi net nežinau, gal ir per mažai padovanojau. Et ta durna LT sistema, kurios dėka daktarai yra pažeminti ir negauna tinkamo atlygio
, tai paskui ir pacientai kvailai priversti jaustis.
Mesk, mesk, i fotki arba i AZ, labai idomu paziuret i tokius dainininkus
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 15, 11:55)
Taip. Sėdi kol išalksta taip,kad pats pradeda valgyti.
Va su močiute dėl šito tai pakovot reikia
Motiejus šaunuolis
Džiaugiamės su jumis
Mes "prievartaujam" R.
Ar žinai, kas buvo vakar?
Vakar buvo šakar makar.
Šakar makar tai toks laikas,
Kai nurimt negali vaikas.
Eina, bėga, kūliais virsta,
Įsipjauna kartais pirštą.
Imas darbo ir nebaigia,
Lenda ten, kur jam nereikia.
Ryta Rimas rope rove,
Kruopas rinko, grybus krove.
O priroves ir prikroves
Pliumpt ir miega.
:-)
Sita as dainavau dar budama 6 metu pas logopede, nes tiek ilgai neistardavau R raides..
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 15, 12:44)
Jokūbas šneka, kad nori šokti.
Buvom pas nauja oftolmologe. Patiko. Lankysim ja ir toliau.