Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas

Labas

Suku smegenis toliau ir ieškasu vaikui mokyklos, o gal net ir priešmokyklinės grupės (jei dar nepavėlavome). Dabar taikinys - Vėtrungės pradinė mokykla dirbanti pagal Suzuki metodiką http://www.vetrunge....suzuki-metodika
Viena draugė pažadėjo padėti, pasidomėti apie neįgaliukų integraciją. Greitu laiku pačiai reiks ten nuvykti.
Radau nufilmuotą J kaip jis 1,5 metukų dainuoja wub.gif (tik nelabai noriu viešai dėti blush2.gif ) Galiu nebent asmeniškai. Gaila, kad tiek mažai jį tada filmavau, nes dainų būdavo labai daug (na, dabar irgi nemažai smile.gif )
Papildyta:
Scintilla, nežinau nė ką patarti. Gal SM pasidomėk, kur apie gydytojus kalba unsure.gif Bloga būčiau patarėja šioje srityje, kai pati medikė esu...Kiek teko susidurti (o teko susidurti, laimei, mažokai dar) - tai aš tai traktuoju kaip padėką PO, niekad neteko mokėti PRIEŠ. Tavo sesuo mano, kad gydytojas operuos prasčiau, jei neduos pinigų prieš operaciją?Dabar pati vaikštau pas neurologą dėl skausmų kojoje ir matau, kaip stipriai atsidavęs gydytojas dirba, net viršvalandžius. Tai, žinoma, kad atsidėkojau, nors jis mane ir kolege vadina, nors šiaip tai irgi net nežinau, gal ir per mažai padovanojau. Et ta durna LT sistema, kurios dėka daktarai yra pažeminti ir negauna tinkamo atlygio doh.gif, tai paskui ir pacientai kvailai priversti jaustis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 15 kovo 2012 - 11:12
QUOTE(ishiri @ 2012 03 14, 02:56)
su suvokimu pas ji viskas gerai  4u.gif  sito ir as nesuprantu. parasem  zymu, nors yra nezymus.. nezinau kaip kitom, taciau as Kauno ppt tarnyba nusivylaiu, taip kaip Lopseliu, kuris meto autizma kaip koki laba diena..
pas mus bedos su valgymu, butent cia labiausia pasireiskia autizmas, turim visokiu bruozu, taciau tai smulkme, bile valgytu  verysad.gif
pati nuo kudikystes uzsiimu, o nuo 2.3m su juo uzsiimu dar daugiau:) butent tada isgiradu autistas. beto as ne logopede, negaliu jam suteikti tokios profesionalios pagalbos.

Laba diena,
As naujoke cia pas jus. Turim ir panasiu bedeliu. Tik maniskes kalba normaliai vystosi, aisku, kazkiek svepluoja. O didziausios bedos: pykcio priepoliai ir isterijos, jei kas nenusiseka arba negalima kazko daryt. Ir valgymas: niekaip nepripranta valgyti pati, tik su zaidimais ir maitinant.
Gal galetumete papasakot apie save, kaip su valgymais pas jus. Gal radot kokį efektyvu buda?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(vilzmuide @ 2012 03 15, 11:52)
Laba diena,
Gal galetumete papasakot apie save, kaip su valgymais pas jus. Gal radot kokį efektyvu buda?
Aciu

Taip. Sėdi kol išalksta taip,kad pats pradeda valgyti.

Va su močiute dėl šito tai pakovot reikia doh.gif

Motiejus šaunuolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Džiaugiamės su jumis wub.gif

Mes "prievartaujam" R.

Ar žinai, kas buvo vakar?
Vakar buvo šakar makar.
Šakar makar – tai toks laikas,
Kai nurimt negali vaikas.

Eina, bėga, kūliais virsta,
Įsipjauna kartais pirštą.
Imas darbo ir nebaigia,
Lenda ten, kur jam nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 15 kovo 2012 - 11:55
QUOTE(Ice @ 2012 03 15, 11:07)
Suku smegenis toliau ir ieškasu vaikui mokyklos, o gal net ir priešmokyklinės grupės (jei dar nepavėlavome

Radau nufilmuotą J kaip jis 1,5 metukų dainuoja

O kaip Šviesa"?, atmetėt? Aš manau, jei gyvensim ten pat, tikrai ten leisiu...jau nemažai apie tą mokyklą žinau, nes mokosi joje dukra, tad kol kas rami...o jums mokytojos kaip tik labai fainos papultų mirksiukas.gif jei tik metus dar darželyje išsikovosit, pirmokėlius tais metais ims maniškės laidos mokytojos...apie abi mokytojas girdėjau labai gerus atsiliepimus...mūsiškė labai rūpestinga, visada stebi, kad nei vienas neliktų be draugų, vienišas, ar liūdnas...per pamokas stebi kievieno vaiko stipriąsias puses, moka paskatinti vaikus, labai tolerantiška...ir po pamokų pasilieka ilgiau, pamokina vaikus, kuriems sunkiau sekasi wub.gif

Parodyk savo daininką mirksiukas.gif gal į fotki galima filmuką įdėti g.gif

O dėl gydytojų...na tikrai sistema durna...dėl to man kartais labiau patinka privačiai eiti, matai kainininką, susimoki kiek reikia ir ramu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 03 15, 12:27)
O kaip Šviesa"?, atmetėt? Aš manau, jei gyvensim ten pat, tikrai ten leisiu...jau nemažai apie tą mokyklą žinau, nes mokosi joje dukra, tad kol kas rami...o jums mokytojos kaip tik labai fainos papultų  mirksiukas.gif  jei tik metus dar darželyje išsikovosit, pirmokėlius tais metais ims maniškės laidos mokytojos...apie abi mokytojas girdėjau labai gerus atsiliepimus...mūsiškė labai rūpestinga, visada stebi, kad nei vienas neliktų be draugų, vienišas, ar liūdnas...per pamokas stebi kievieno vaiko stipriąsias puses, moka paskatinti vaikus, labai tolerantiška...ir po pamokų pasilieka ilgiau, pamokina vaikus, kuriems sunkiau sekasi  wub.gif

Parodyk savo daininką  mirksiukas.gif  gal į fotki galima filmuką įdėti  g.gif

O dėl gydytojų...na tikrai sistema durna...dėl to man kartais labiau patinka privačiai eiti, matai kainininką, susimoki kiek reikia ir ramu  blush2.gif 

Et, pasimetusi aš dar dėl tų mokyklų doh.gif . "Susvaigau" dabar, kad link muzikos jį reiktų lenkti unsure.gif Ir pats jis vis sako kad eisiu į "muikos mokyką" cool.gif Bet va kad žvirblis jaučiu nesuvokia normaliai, ką sako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 03 15, 12:39)
Bet va kad žvirblis jaučiu nesuvokia normaliai, ką sako  doh.gif

Jokūbas šneka, kad nori šokti.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 03 15, 11:07)
Labas

Suku smegenis toliau ir ieškasu vaikui mokyklos, o gal net ir priešmokyklinės grupės (jei dar nepavėlavome). Dabar taikinys - Vėtrungės pradinė mokykla dirbanti pagal Suzuki metodiką http://www.vetrunge....suzuki-metodika
Viena draugė pažadėjo padėti, pasidomėti apie neįgaliukų integraciją. Greitu laiku pačiai reiks ten nuvykti.
Radau nufilmuotą J kaip jis 1,5 metukų dainuoja  wub.gif (tik nelabai noriu viešai dėti  blush2.gif ) Galiu nebent asmeniškai. Gaila, kad tiek mažai jį tada filmavau, nes dainų būdavo labai daug (na, dabar irgi nemažai  smile.gif )
Papildyta:
Scintilla, nežinau nė ką patarti. Gal SM pasidomėk, kur apie gydytojus kalba  unsure.gif Bloga būčiau patarėja šioje srityje, kai pati medikė esu...Kiek teko susidurti (o teko susidurti, laimei, mažokai dar) - tai aš tai traktuoju kaip padėką PO, niekad neteko mokėti PRIEŠ. Tavo sesuo mano, kad gydytojas operuos prasčiau, jei neduos pinigų prieš operaciją?Dabar pati vaikštau pas neurologą dėl skausmų kojoje ir matau, kaip stipriai atsidavęs gydytojas dirba, net viršvalandžius. Tai, žinoma, kad atsidėkojau, nors jis mane ir kolege vadina, nors šiaip tai irgi net nežinau, gal ir per mažai padovanojau. Et ta durna LT sistema, kurios dėka daktarai yra pažeminti ir negauna tinkamo atlygio  doh.gif, tai paskui ir pacientai kvailai priversti jaustis.

Mesk, mesk, i fotki arba i AZ, labai idomu paziuret i tokius dainininkus 4u.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 15, 11:55)
Taip. Sėdi kol išalksta taip,kad pats pradeda valgyti.

Va su močiute dėl šito tai pakovot reikia  doh.gif
Motiejus šaunuolis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Džiaugiamės su jumis  wub.gif
Mes "prievartaujam" R.

Ar žinai, kas buvo vakar?
Vakar buvo šakar makar.
Šakar makar – tai toks laikas,
Kai nurimt negali vaikas.

Eina, bėga, kūliais virsta,
Įsipjauna kartais pirštą.
Imas darbo ir nebaigia,
Lenda ten, kur jam nereikia.

Ryta Rimas rope rove,
Kruopas rinko, grybus krove.
O priroves ir prikroves
Pliumpt ir miega.

:-)

Sita as dainavau dar budama 6 metu pas logopede, nes tiek ilgai neistardavau R raides..

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 15, 12:44)
Jokūbas šneka, kad nori šokti.

doh.gif wub.gif

Buvom pas nauja oftolmologe. Patiko. Lankysim ja ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 03 15, 13:38)
Ryta Rimas rope rove,
Kruopas rinko, grybus krove.
O priroves ir prikroves
Pliumpt ir miega.

:-)

Sita as dainavau dar budama 6 metu pas logopede, nes tiek ilgai neistardavau R raides..
doh.gif  wub.gif

Buvom pas nauja oftolmologe. Patiko. Lankysim ja ir toliau.

Geras šitas biggrin.gif
tikiuos nesiūs manęs vaikas toli su visa R. lotuliukas.gif
Aš pirmoj klasėj dar Ž neištariau. blush2.gif

Smagu, kad radot arimą dūšiai gydytoją thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit man nieko nesuprantanciai atsisiusti sita?
http://mokslas.delfi...e.d?id=56788021
Atsakyti
QUOTE(LisJa @ 2012 03 15, 13:38)
Mesk, mesk, i fotki arba i AZ, labai idomu paziuret i tokius dainininkus 4u.gif

O tai kaip ten video įkelti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(taiklioji @ 2012 03 15, 19:12)

Bet tai kaip suprantu čia tik tiems protingiesiems telefonams? g.gif
Atsakyti
Ar jau skaitėte knygą "Kiekvienas autistiškas vaikas norėtų, kad apie jį žinotumėte 10 dalykų"?
http://www.tytoalba.lt/lt/
Jau pradėjau skaityti ir labai rekomenduoju - lengvai parašyta ir bais naudinga. Gali būti, kad raidos centruose įvyks jos pristatymas - daviau leidėjams tokią idėją. Rytoj apie ją trumpai galite perskaityti laikraštyje "Krašto naujienos".

Papildyta:
Vilnietės, prašau pagalbos. Ieškau logopedės savo sūnyčiui, pas kurią galėtume vykti arba ji atvyktų šeštadieniais. Noriu tokios,kurios mano vaikas nesugebėtų valdyti:)
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 03 15, 19:12)

Youtube susirask sita filmuka, nukopijuok to filmuko linka, ivesk i SITA programa, spausk Download ir turesi filmuka savo kompe 4u.gif Bet tik filmuka...o kaip pacia programa, kazkaip neissiaiskinu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 16 kovo 2012 - 07:32