Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(Crazy Lady @ 2012 05 18, 19:44)
gal tikrai geriau ne barščius? pvz kokią šviežių kopūstų sriubą g.gif

kaip norit, ma bet kokia tinka. gal ne cibulynė, nes vaikui gi neduosi, o Valentina labai valgo sriubas, tad gali būti ir šv kopūstų drinks_cheers.gif

QUOTE(Fliansiukas @ 2012 05 18, 22:15)
Labai noreciau ir as i sita sarasa isirasyt su klaustuku,bet mano kokiu tik 10proc,kad vaziuosiu,nera laisvu vietu pas nieka...
Nu nesu as lepunele,visaip vazinejom,bet toliausia autiku 50km varem,tai jau i gala per galvas vaikas bande lipt,neissedejo ant keliu ir dar neprisegtas..........po tokios keliones jau gal nieko nesinoretu doh.gif

matai kaip. Valentinai tai labiau su autobusu patinka nei su mašina. va, grįžinėjant iš Palangos vos ne visą kelią reikėjo jai dantį užkalbėti, spirgėjo ji toj kėdutėje, nepatinka jai, o autobuse kiek važiavom visada laisvą vietą ji turėjo. tai man su ja vargo nėra
Atsakyti
dėl sriubos ir karšto patiekalo skambinsiu pirmadienį ryte, tad siūlykit-bendraukit biggrin.gif , o aš padarysiu savo išvadas, aišku, jeigu priims mūsų užsakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2012 05 18, 22:04)
Tai, kad su autiku ankstokai reiktų išvažiuoti, nes dar viena kliūtis laiku išvažiuoti - mano Simui (ko ir bijojau) sporto šventė mokykloje ir jis spirga kaip jos laukia. Negaliu vaiko skriausti kai jis jos taip laukia. Labai viliuosi, kad ilgai ji nesitęs  ax.gif  Tai tik su mašina ir išeina, jeigu tik patikrins ją ar galiu važiuoti  g.gif  ...

o kitur tos mašinos patikrinti neina? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Fliansiukas @ 2012 05 18, 23:15)
...Nu nesu as lepunele,visaip vazinejom,bet toliausia autiku 50km varem,tai jau i gala per galvas vaikas bande lipt,neissedejo ant keliu ir dar neprisegtas..........po tokios keliones jau gal nieko nesinoretu doh.gif

niu maniškis nžn, kaip elgsis, bet pakentėsiu, jei ką biggrin.gif

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 18, 23:49)
kaip norit, ma bet kokia tinka. gal ne cibulynė, nes vaikui gi neduosi, o Valentina labai valgo sriubas, tad gali būti ir šv kopūstų drinks_cheers.gif
...

o vaikui negalima cibulynės? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 19 gegužės 2012 - 10:02
QUOTE(Sivė @ 2012 05 18, 20:59)
Labai abejoju, nes vis iš ligų neišsikapstau, o ir nesinori važiuoti tik tik pasveikus, tiek dėl savęs, nes jau nebesinori sirgti, tiek kad neužkrėsčiau kitų... Žodžiu jei per savaitgalį nepasitaisau tai nevažiuosiu, jei važiuosiu tai tik su mašina, su autobusu tikrai ne, nes nėra tiesioginio ax.gif

niu jo suprantu..man tektu su 2 persedimais vaziuot doh.gif tai jei nerasiu kas priims teks namuose meetintis su kompu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 05 19, 11:07)
niu jo suprantu..man tektu su 2 persedimais vaziuot doh.gif tai jei nerasiu kas priims teks namuose meetintis su kompu verysad.gif

tau reiktų iki kauno nusigaut, ania? o nuo kauno gal kaunietė kuri paimtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 19, 10:17)
tau reiktų iki kauno nusigaut, ania? o nuo kauno gal kaunietė kuri paimtų? g.gif

tai jo butu tik 1 persedimas tada jei kazkas mus priglaustu biggrin.gif nes taip reiktu iki kauno,paskui persest iki raseiniu,tada iki ariogalos,o tada kazkieno malones prasyt kad atsivestu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 05 19, 12:17)
tai jo butu tik 1 persedimas tada jei kazkas mus priglaustu biggrin.gif nes taip reiktu iki kauno,paskui persest iki raseiniu,tada iki ariogalos,o tada kazkieno malones prasyt kad atsivestu blush2.gif

niu ne, reiktų tada tik iki ariogalos, kam tada iki tų raseinių trenktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 19, 11:02)
o vaikui negalima cibulynės? ax.gif

na ne, nes ten actas dedasi biggrin.gif
Atsakyti
kas ten sake kad ketvirtadieni 28 silumos? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 19, 14:17)
kas ten sake kad ketvirtadieni 28 silumos? g.gif  lotuliukas.gif

beliko 18 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 19, 15:49)

reik crazy informuot, bo atleks su Lukrecija tik po maudymkem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 19, 13:46)
na ne, nes ten actas dedasi biggrin.gif

tai gal ten tiek nesideda, kad net neįmanoma valgyt? mano vaikas tai viską daba valgo lotuliukas.gif
Atsakyti