QUOTE(juratela @ 2012 05 19, 17:15)
Vienu žodžiu absurdas kažkoks su ta Kirkšnove
Šeimininkė sakė, kad karbonadas 15lt. o dabar šeimininkas skambina pasidomėti kokia čia proga, ko mes dar norėsim iš jų ir ant galo dar klausia kokią kainą tarėtės, tai aiškina kad karbonadas 30lt. Jeigu 15lt. tai kažkaip mažinti porcijas reikės
Sakau, tai gal jūs susitarkite kokias kainas siūlote su šeimininke, tai nebus tada nesusipratimų. Šeimininkė vienas kainas pasako, šeimininkas jau kitas gieda (ir man atrodo ir su juo buvo kalbėta po kiek karšti, tai kaip ir sakė, kad jau sutarėte tai sutarėte).
Gal vežamės vienkartines kepsnines ir kepamės dešreles, nes aš jau pikta ant viso svieto
Varau iš namų, nebesėsiu prie to kompo
tokiose vietose buna taip - tarkim kuo daugiau porciju imi tuo maziau kainuoja , o jei tik kokiu 7 porciju tereikes , vietoje tarkim 15 kai kaina derinote , jei aisku apie tai kalba buvo , tuomet jie turi perskaiciuoti
as pasuosiu jauciu , dabar gerkle kabina , dar ir buvau nepasveikus iki galo , bet tokia bacila vezti kai gerkle ir nosis , da i tempa karts nuo karto visa men , tai jau nuodeme butu

nu jei pasveikciau stebuklingai ir kas nors is musu kitas neprades tai treciadieni parasysiu