Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Birželinukų meet'as

QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 19, 11:02)
o kitur tos mašinos patikrinti neina? g.gif  biggrin.gif

Tai bandysim į Krasta auto patekti ax.gif

Dėl karštų porcijų galima bus patikslinti pirmadienį - antradienį mirksiukas.gif
Karbonadai + bulvių košė+agurkai pomidorai+šviežių kopūstų sriuba+sultys

Jeigu neprisijungsiu, tai skambinti reikia šiuo tel. +370 698 31 302, nes moterėlė užsienyje.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 19, 11:31)
niu ne, reiktų tada tik iki ariogalos, kam tada iki tų raseinių trenktis  mirksiukas.gif

g.gif jo..niu reikes dar karta prasicekint g.gif bet gal susiderinsim su nikolete ir deire blush2.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu absurdas kažkoks su ta Kirkšnove doh.gif
Šeimininkė sakė, kad karbonadas 15lt. o dabar šeimininkas skambina pasidomėti kokia čia proga, ko mes dar norėsim iš jų ir ant galo dar klausia kokią kainą tarėtės, tai aiškina kad karbonadas 30lt. Jeigu 15lt. tai kažkaip mažinti porcijas reikės blink.gif
Sakau, tai gal jūs susitarkite kokias kainas siūlote su šeimininke, tai nebus tada nesusipratimų. Šeimininkė vienas kainas pasako, šeimininkas jau kitas gieda (ir man atrodo ir su juo buvo kalbėta po kiek karšti, tai kaip ir sakė, kad jau sutarėte tai sutarėte).

Gal vežamės vienkartines kepsnines ir kepamės dešreles, nes aš jau pikta ant viso svieto doh.gif

Varau iš namų, nebesėsiu prie to kompo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 gegužės 2012 - 16:18
QUOTE(juratela @ 2012 05 19, 16:15)
Vienu žodžiu absurdas kažkoks su ta Kirkšnove  doh.gif
Šeimininkė sakė, kad karbonadas 15lt. o dabar šeimininkas skambina pasidomėti kokia čia proga, ko mes dar norėsim iš jų ir ant galo dar klausia kokią kainą tarėtės, tai aiškina kad karbonadas 30lt. Jeigu 15lt. tai kažkaip mažinti porcijas reikės  blink.gif
Sakau, tai gal jūs susitarkite kokias kainas siūlote su šeimininke, tai nebus tada nesusipratimų. Šeimininkė vienas kainas pasako, šeimininkas jau kitas gieda (ir man atrodo ir su juo buvo kalbėta po kiek karšti, tai kaip ir sakė, kad jau sutarėte tai sutarėte).

Gal vežamės vienkartines kepsnines ir kepamės dešreles, nes aš jau pikta ant viso svieto    doh.gif

Varau iš namų, nebesėsiu prie to kompo  cool.gif

doh.gif tai galim uzsisakyt maista ir kitur tada doh.gif dienos pietus visur po 10-15 daugumoj eina..gal ten vietoj kokia kavinuke yra(ariogaloj)?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2012 05 19, 17:15)
Vienu žodžiu...)

Paskambino šeimininkas ką tik, sakė neims padavėjos, virėja viską padarys viena, tai bus normali porcija už 15lt. 4u.gif
Mus ir aptarnauti norėjo kaip restorane biggrin.gif

Tai pirmadienį reikia patikslinti dėl porcijų skaičiaus tel. +370 698 31 302 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(areida @ 2012 05 19, 17:25)
doh.gif tai galim uzsisakyt maista ir kitur tada doh.gif dienos pietus visur po 10-15 daugumoj eina..gal ten vietoj kokia kavinuke yra(ariogaloj)?

Yra Ariogaloje "Šaltinėlis" kavinė, bet nežinau kaip ten kas. Sako skanu kavinėje - viešbutyje "Arka" http://www.ariogalos...t/paslaugos.htm
Gaila kad mano draugės mama visą dieną egzamine sėdės, taip tai tikrai pas ją būčiau užsakiusi karštus (bent jau antrą patiekalą)
Papildyta:
Nebent kas nors turite karštį laikantį puodą (bergoff), tai prisiverdam kokių zrazų ir varom lotuliukas.gif Jei rimtai, aš tuiru ir galėčiau tai padaryti, bet aš ant klaustuko, tai kaip ir negaliu apsiimti, nes neaišku ar atvažiuosiu, o jei atvažiuosiu dėl sporto šventės neaišku kada g.gif

Na, bet gal Kirknovėje bus viskas tvarkoje, tai ir paliekam ten? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 gegužės 2012 - 16:57
QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 19, 10:02)
o vaikui negalima cibulynės? ax.gif

ji stiproka, kaži ar patiks vaikams

QUOTE(-Ieva- @ 2012 05 19, 10:17)
tau reiktų iki kauno nusigaut, ania? o nuo kauno gal kaunietė kuri paimtų? g.gif

tai aš jau rašiau kad Deire su Nikolete važiuoja, tai reik paklaust jų kiek vietų mašinoje. o Areida su abiem važiuotų?

QUOTE(juratela @ 2012 05 19, 16:15)
Vienu žodžiu absurdas kažkoks su ta Kirkšnove  doh.gif
Šeimininkė sakė, kad karbonadas 15lt. o dabar šeimininkas skambina pasidomėti kokia čia proga, ko mes dar norėsim iš jų ir ant galo dar klausia kokią kainą tarėtės, tai aiškina kad karbonadas 30lt. Jeigu 15lt. tai kažkaip mažinti porcijas reikės  blink.gif

blink.gif kaip geriausiame restorane
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 19, 18:31)
ji stiproka, kaži ar patiks vaikams
tai aš jau rašiau kad Deire su Nikolete važiuoja, tai reik paklaust jų kiek vietų mašinoje. o Areida su abiem važiuotų?

su deire pasnekejom,laukiu pasijungiant nikoletes blush2.gif vaziuociau su 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 05 19, 19:33)
su deire pasnekejom,laukiu pasijungiant nikoletes blush2.gif vaziuociau su 1 smile.gif

nu butu faina kad atvarytum bigsmile.gif jauciu kondrado neatpazinciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 19, 20:17)
nu butu faina kad atvarytum bigsmile.gif jauciu kondrado neatpazinciau blush2.gif

g.gif ar ji cia tikrai turi buti? biggrin.gif
Atsakyti
balionų nebuvo su skaičiumi 2, tai paėmiau maišelį labai spalvingų ir dėžutę su 5 fejerverkais.

saulute, man atrodo kad turi būti D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 19 gegužės 2012 - 19:47
QUOTE(saulute32 @ 2012 05 19, 19:39)
g.gif ar ji cia tikrai turi buti? biggrin.gif

neturi schmoll.gif

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 05 19, 19:46)
balionų nebuvo su skaičiumi 2, tai paėmiau maišelį labai spalvingų ir dėžutę su 5 fejerverkais.

saulute, man atrodo kad turi būti D

saulute teisi mirksiukas.gif Konradas be d
Papildyta:
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 19, 19:17)

pazintum,jis nesikeicia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 05 19, 20:58)
neturi schmoll.gif
saulute teisi mirksiukas.gif Konradas be d
Papildyta:

pazintum,jis nesikeicia biggrin.gif

cool.gif sakau kad kazkaip keistai skambetu jei ji ten turetu buti biggrin.gif

gal cia tik tau taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti